bayramda hala küsmüsünüz?

miralife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3.464
20
118
a.s.bayramda küs olduğunuz birilerini aradınız mı yada gittiniz mi ya da en güzeli barıştınız mı?

küs olduğum hiç kimse yok benim..:ecrin_bebek:
zaten kırgın olduklarımla uzatmamki..onlarsız yapamadığım için..kaydirigubbakcemile5
sadece yoldan döndüklerim var..onları da ne ararım,ne sorarım

a.s.bayramda küs olduğunuz birilerini aradınız mı yada gittiniz mi ya da en güzeli barıştınız mı?

ewt kayınvalideme gittim ve barıştıkkafamçokkarıştı.hiç barışmam asla yüzüne bakmam diyodum eşimde öle diyodu ama onu zorla götürdüm ben vazzifemi yaptım herkes yaptığından utansın:içelim:

nedeni ne olursa olsun kayınvaliden ile küsmüşsünüz ama ne kadar güzel ki nihayet barışmışsınız çok sevindim çünkü o herşeyden önce eşinin annesi ve ne kadar güzelki affetmek gibi büyüklük karşısssında birilerinden güçlü ve iyi olduğunu kabul ettirmek...en güzeli barışmak yada buna aracı olmaktır sen en güzeller içindesin bence!a.s.

eltimle konuşmuyorum yaklaşık 8 aydır gitmedim gitmeyide düşünmüyorum bundan sonra bana zarar veren insanlara hayatımda yer yok..

en başta eşimin ablası olacak o cadıyla görüşmüyorum...bana yaptıklarını asla affetmeyeceğim...her iki cihanda da hakkımı helal etmeyeceğim...
başka da küs olduğum kimse yok...

evet dayımlar var. hiçde müteessir değilim. bizim için ağza alınmayacak hakeretler eden bi insanın benimle ilişkisi kalamaz. benim kalbim kırılsada ben onlara saygısızlık yapmadan kendime yakışır bi şekilde hayatımdan sildim onları. çokda mutluyum böyle.

küs oldugum bi arkdasım var onuda aramak sesini duymak isterdim
bitek bayramlarda degil herzmn istiyorum ama malesef arayamam

kimseyle küs değilim...
görüşmemek bir tercihtir bu tercihimi kullandığım kişiler var sadece...
görüşmeyeceğim kişileri de bayram nedeniyle aramam...
açıkcası aklıma bile gelmiyor..
rahatsız eden bir şeyler varsa özlem varsa da bayramı beklemem ben aramak için..

TAKDİR EDİLECE BİR DAVRANIŞ BİÇİMİ KEŞKE OLMASAYDI DA SEN BU KADAR ÜZÜLMESEYDİN HEMDE ÖZ DAYIN TARAFINDAN...GÜÇLÜ OL BAZEN ELLER DAHA İNSANCIL VE FAYDALI OLABİLİYOR...
BİR SÖZ VAR :
-ALLAHIM SEN BENİ DOSTLARIMDAN KORU,BEN DÜŞMANLARIMLA BAŞA ÇIKABİLİRİM!
a.s.

:içelim:
küs oldugum bi arkdasım var onuda aramak sesini duymak isterdim
bitek bayramlarda degil herzmn istiyorum ama malesef arayamam

maalesef dediğine göre senin pişmanlıkların var bana kalırsa aradan yıllar geçse bile unutulmayan yaşanmışlıklar varsa eğer çok ağır bi sebep olmadıktan sonra barış ki daha fazla özleyip,keşke deyip pişmanlık uyma.hayatta en çokacı veren şeylerden birisi de özlemektir!
daha fazla beklemezdim senin yerinde olsam DOST dediğin çok fazla karşına ıkmıo..

:1hug:a.s.:içelim:
en başta eşimin ablası olacak o cadıyla görüşmüyorum...bana yaptıklarını asla affetmeyeceğim...her iki cihanda da hakkımı helal etmeyeceğim...
başka da küs olduğum kimse yok...

ah o görümceler yok mu ahhhhhhhhhhh
bende yok ama olanları duyuyom görüyom
seni nasıl bu kadar üzüebilir ya aklım ermio
sana bunu yapan umarım dediin gibi biridir hiç kafana takma cnmbnm boşver eksilliği hissedilmediği sürece kimseye ihtiyacımız yok!

kul görmezse ALLAH görür !
siz size düşeni yapmışsınız aranızdaki husumet her ne ise yine de derim ki:affetmek büyüklüktür ve biz küçükler el öpmekle dil aşınmaz diyelim ve allah rızasıiçin bunu yapalım!
ayrıca bak eşin senden şu anda çok daha kötü durumda bence eşinle aranızda bu konuşmayı asla yapmayın ve ona sen yinede belki işleri vrdır gibi teselli sözcükleri ile onu teselli etmelisin .sen el kızı iken bu kadar kızyorsan eşin napsın be güzelim ya...lütfen eşine destek ol eğer olmazsan inan ki kendini çok daha yalnız ve hatalı hisseder.işte biz eşler bu zamnalrda kendimizi böylece kanıtlamış bile oluruz onlara!
canınızı sıkmayın herşey birgün unutulur ve et tırnaktan hiç bir zaman ayrılmaz onlar yarın yine barışır ve araları düzelir ama sen şimdi ters bi söz sölesen senin başına ömrünce tapa olur ...aman ha sakın sende bu konularda dikkatli ol eşine ve ailesine karşı ...
umaım akıl vermek gibi ters bi uüslub yazmamaışımdır işine karışmak gibi olmasın ama ben olsam bunları yapardım diim sana cnm...
hayatında sevgilere ve seni sevenlere,seni sevmeyenlere seni sevmeleri için her zaman izin ver ki :bu pnların pişmanlıkları olsun!
ii geceler...:hooray:

bir kaç kişi var.
araamdım. aklımdan sadece birini aramak geçti. Yanımdaki kıymeti cok farklıydı o ise o kıymeti resmen çiğnedi geçti.
eee banada aramak düşermi , verdiğim değeri çiğneyeni:1closedeyes:
tabiki düşmez.

diğerleride zaten faso fiso

ya ben bu bayram cok pasiftim hiç kimseye ama hiç kimseye mesaj cekemedim nede arıyabildim:çok üzgünüm:
ha aşkıma cektim sadece... eee oda mecburi:asigim::1hug:

hayatımda kimseyle küs kalmadım, kalmayı da sevmiyorum ..
ama benimle görüşmeyenler aramayanlar (küs demek istemiyorum buna) oldu..
benim iftar davetimle tekrar görüşmeye başladık..ama eski sıcaklığı hissedemiyorum
bi kırgınlık güvensizlik var benneyaptımki

kaynımla konusmuyorum konusmayada hiç niyetim yok...
gecen seneye kadar küs oldugum halde her bayramda bayramlastım hasta oldu zıyerete gıttım ama degmezmiş...
neyse buyukluk bende kalsın...ALLAHıma havale edıyorum onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…