a.s.bayramda küs olduğunuz birilerini aradınız mı yada gittiniz mi ya da en güzeli barıştınız mı?
ewt kayınvalideme gittim ve barıştıkkafamçokkarıştı.hiç barışmam asla yüzüne bakmam diyodum eşimde öle diyodu ama onu zorla götürdüm ben vazzifemi yaptım herkes yaptığından utansın:içelim:
evet dayımlar var. hiçde müteessir değilim. bizim için ağza alınmayacak hakeretler eden bi insanın benimle ilişkisi kalamaz. benim kalbim kırılsada ben onlara saygısızlık yapmadan kendime yakışır bi şekilde hayatımdan sildim onları. çokda mutluyum böyle.
küs oldugum bi arkdasım var onuda aramak sesini duymak isterdim
bitek bayramlarda degil herzmn istiyorum ama malesef arayamam
en başta eşimin ablası olacak o cadıyla görüşmüyorum...bana yaptıklarını asla affetmeyeceğim...her iki cihanda da hakkımı helal etmeyeceğim...
başka da küs olduğum kimse yok...
küs olduğum 2 kişii varr ama aramadımm asla barışmaktaa istemiyorumm kendisiyleee
kaynım ve eltim olacak şahıslarla konuşmuyordum 2 aydır,ama bu bayram önce allah rızası için sonra eşim için kalktık gittik ama maalesef sabahın bir körü olmasına rağmen ve bizim geleceğimizi tahmin etmelerine rağmen kaçıp gitmişler sırf bizimle görüşmemek için.üstelik ortak kullandığımız arabayı alarak buda ayrı bir konu ya neyse..
ben üstüme düşeni yaptım,kimsenin yüzüne meraklı değilim sadece çok sevdiği abisinden böylesi bir hareketi beklemeyen eşim yıkıldı ya ona üzülüyorum........üstelik bu insanlar bide inanç konusuna gelince mangalda kül bırakmazlar gördüm allah korkularını,benimle görüşmek istemeyebilirler ama bir dediğini iki etmeyen kardeşini bu duruma düşüren ona bayramı zehir eden abisini allaha havale ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?