- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Yok canm kalmiyoruz yakın oturuyoruz hep birlikte köye gidebiliriz yada pikniğe falanYakında olanla önce bayramlaşmak daha mantıklı geliyor. Önce eşimin ailesiyle bayramlaşacağız. 2. Günü de benim aileme gitmek üzere yola çıkacağız. Siz gidip kalıyor musunuz eşinizin ailesinde onu anlamadım? Aynı şehirdeyseniz 3 gün ne yyok canmapacaksınız beraber?
E bir kere de siz bayramda ailenizle olmayın. hep el öpüp ailenize gidiyorsanız bence eşiniz haklı bu konuda. ben olsam ben de yeter derimBayram yaklaşıyor ben gurbete eşimin ailesinin yanına gelin geldim. Eşim bayramda bayramın ilk 3gunu ailemle gecirrz 3 günü akşam yola çıkar senin ailenin yanına gideriz dedi zaten toplam 2 gün benim ailemin yanına gideriz bende ilk gün akşam yola çıkalım 2 günü ailemin yanına gidelim dedim hepsi böyle olucak bayramı ailemimin yanında gecirmiycekmiyiz diyor. Normalde eşimin ailesinin elini öpüp ilk gün yola cikiyorduk eşimi bu konu da doldurdukları belli. Tek başıma basıp gidemem bunu söylemeyin ne dediysem de anlamıyor kavgami cikartiyim yoksa susup dediğini mi yapiyim. Bu arada 3 günü yola çıkarsak ailemin yanına gitmiycem bayram bitmiş oluyor gitmemin bı anlamı yok
10 yillik evliligimden tecrubeyle en zekice cevap butartışma
ilk gün git dur
sonraki gün
ben gelmiyorum gittim ya de
gitme
tartışma ama dediğinide yapma
Eğer her yıl el öpüp gidiyorsanız bu yıl da eşinizin istediği gibi oluversin. Bana dolduruşa gelmiş gibi gelmedi. Neticede üç gün kendi ailesiyle üç günü sizin ailenizle geçirecek ama kabul etmeyen taraf sizsiniz daha önce bayramın ilk günlerini siz ailenizle gecirmissiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?