- 16 Mart 2019
- 1.541
- 3.229
- 133
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Zaten sürekli eşinin ailesini görüyor 3 gün onlarla kalmak mantıksız.Her seferinde ellerini öpüp yola çıkıp ailenize gidiyorsanız bir kez de bayramı eşinizin ailesiyle geçirmek zor gelmemeli. Eşinizin de bayramda ailesiyle olmaya ihtiyacı var.
Ne demek gitmeyebilir onun ailesi ailede de kızın ailesi ne.Adam nasıl ailesiyle olmak istiyorsa kız da ailesiyle olmak istemesi hakkı.Ne diye ailene gitmek istiyorsun ki? Eşinin dediğini yap, ailen niye bayram bitince geldiniz derse eşim, kv, kp böyle uygun gördüler dersin. Bence eşin yine iyiymiş hiç de gitmeyebilirdi.
Bir önceki konusunu okursanız, ailesi eşi onu kovunca kızı suçladıkları, buraya gelmek için eşinin ailesinden neden izin almıyorsun, eşinle neden karşı geliyorsun diye kıza hayatı zehir ettiler, bence eşinin dediği çok mantıklı. Eşinin ailesi kendi ailesinden daha merhametli. Başka aile olsa gitmesine bile izin vermezdi.Ne demek gitmeyebilir onun ailesi ailede de kızın ailesi ne.Adam nasıl ailesiyle olmak istiyorsa kız da ailesiyle olmak istemesi hakkı.
Eski konuları bilmiyorum evet.Empati yaparak yorumda bulundum.Bir önceki konusunu okursanız, ailesi eşi onu kovunca kızı suçladıkları, buraya gelmek için eşinin ailesinden neden izin almıyorsun, eşinle neden karşı geliyorsun diye kıza hayatı zehir ettiler, bence eşinin dediği çok mantıklı. Eşinin ailesi kendi ailesinden daha merhametli. Başka aile olsa gitmesine bile izin vermezdi.
Ben de empati yapıyorum benim ailem de uzakta eşimin ailesi ile aynı şehirdeyim, bu konuda hassasım. Ailesi arkasında değil o yüzden bu yorumu yaptım.Eski konuları bilmiyorum evet.Empati yaparak yorumda bulundum.
Evet önceden yaşadıklarım da aklıma geliyor ailem onlara karşı beni çok savundular ama bana da hayatı zehir ettiler kendi öz bacısı bizim aracimizdi bı sorun duysa annemi arayıp senin kızın şöyle böyle deme hakkını buluyor. Bende annemi aradım zaten eşim ne derse o kimsenin lafını çekemem bayramın ilk günü annesinde geçiriyor diye o da anladı zaten bişey demediBir önceki konusunu okursanız, ailesi eşi onu kovunca kızı suçladıkları, buraya gelmek için eşinin ailesinden neden izin almıyorsun, eşinle neden karşı geliyorsun diye kıza hayatı zehir ettiler, bence eşinin dediği çok mantıklı. Eşinin ailesi kendi ailesinden daha merhametli. Başka aile olsa gitmesine bile izin vermezdi.
Doğru soyluyorsunuz aslında bu bayram eşimin ailesinde gecirrzBu isin ortasi yok mu ya? Hep seninkine gidiliyorsa bi kezde kv evinde gecirin ilk 2 gunu..
Çok doğru söylüyorsun canmBen de empati yapıyorum benim ailem de uzakta eşimin ailesi ile aynı şehirdeyim, bu konuda hassasım. Ailesi arkasında değil o yüzden bu yorumu yaptım.
Bencede oyle yap onunda gonlu olsun.Doğru soyluyorsunuz aslında bu bayram eşimin ailesinde gecirrz
Yok artik daha neler. Eşi tabii ki gidecek. Siz gitmeyin 13 sene ailenize böyle hödük kocaları savunanlar da varmişAferdesınız de bu bıldıgın sidik yarısı neden. Bız bayramdan sonra gıtcez ne olmus cok mu dındarsınız bayramlasamıyorım dıye uzuluyorsun. Bayramdan sonra gıtmek daha ıyı degıl mı kalabalıkta sohbet bıle edemıyorsun annem kızım bayramdan sınra gel oturamıyoruz dıyor. Tabıkı erkek aılesının baskısına karsıyım her ıkı aılede esıt olmalı. Ama gorumcem 13 yıllık evlıydı esı vefat ettı ıste tergaha fılan gıdıyor edı 13 yılda sadece bır kere aılesının yanına gondermıs gecen sene vefat ettı hak mı hukuk mu bu. Bence esınız sıze eslık edıp gıdıyorsa op basına koy
Savunmadım canım.aksıne ne kadar kotu bırsey dıyorum. Küçük seyler ıcın esınızle tartısmayın dıyorum sana ne guzel eslık edıyor dıyorum. Anladınız mı?Yok artik daha neler. Eşi tabii ki gidecek. Siz gitmeyin 13 sene ailenize böyle hödük kocaları savunanlar da varmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?