Bayramda hangi aileye gitmek

Ne diye ailene gitmek istiyorsun ki? Eşinin dediğini yap, ailen niye bayram bitince geldiniz derse eşim, kv, kp böyle uygun gördüler dersin. Bence eşin yine iyiymiş hiç de gitmeyebilirdi.
Ne demek gitmeyebilir onun ailesi ailede de kızın ailesi ne.Adam nasıl ailesiyle olmak istiyorsa kız da ailesiyle olmak istemesi hakkı.

İlk kayınvalidelerde geçirin ikinci gün yola çıkın.Ya da ramazan bayramında kayınvalıdelerde olun kurbanda kendi ailende

Ne demek gitmeyebilir onun ailesi ailede de kızın ailesi ne.Adam nasıl ailesiyle olmak istiyorsa kız da ailesiyle olmak istemesi hakkı.
Bir önceki konusunu okursanız, ailesi eşi onu kovunca kızı suçladıkları, buraya gelmek için eşinin ailesinden neden izin almıyorsun, eşinle neden karşı geliyorsun diye kıza hayatı zehir ettiler, bence eşinin dediği çok mantıklı. Eşinin ailesi kendi ailesinden daha merhametli. Başka aile olsa gitmesine bile izin vermezdi.

Eski konuları bilmiyorum evet.Empati yaparak yorumda bulundum.

Zaten ailesinin yanında kalıyorsunuz bayramlaşsanız yeter. Üç gün orda durmanın mantığı ne? Siz haklısınız ancak boşverin tartışmaya gerek yok illa gitmek istiyorsanız güzellikle anlatmaya çalışın

Benimde annem başka memleketten bizde öyle etrafla bayramlaşır yola çıkarız ilk gün. Bayram budur zaten hal hatır sorarsın tamam

Evet önceden yaşadıklarım da aklıma geliyor ailem onlara karşı beni çok savundular ama bana da hayatı zehir ettiler kendi öz bacısı bizim aracimizdi bı sorun duysa annemi arayıp senin kızın şöyle böyle deme hakkını buluyor. Bende annemi aradım zaten eşim ne derse o kimsenin lafını çekemem bayramın ilk günü annesinde geçiriyor diye o da anladı zaten bişey demedi

1, 2 gün kalalım dese anlarımda , 3 gün çok fazla , başka şehirde bir aile daha varken.

Kavga etmeyin elbet , hele ki aile söz konusuysa asla, geri dönüşü olmayan kavgalara dönebilir.

Benim ailem sehir dışında ve her zaman görme imkanım olmuyor, buradaki ailemizle hep gorusuruyoruz. Bari ilk gün geçirelim sonra yola çıkalım " şeklinde konusabilirsiniz.

Yoruma yazdığınız gibi " 3 gün sonra gitmemin manası yok, bayram kalmıyor " deseniz o zaman eşinize haksızlık olur, ve ee o zaman benim içinde bu geçerli der. .

Demek ki gerçekten bayramın anlamı kalmadığı günde her defasında ailesine gidiyorsunuz.

Konuşurken eşinizin de haklı olduğunu düşünerek konuşun.

Bayram başka bir şey , aynı şehirde yemek oturmasına gitmek çok başka. Orta yolu bulun.

Yok artik daha neler. Eşi tabii ki gidecek. Siz gitmeyin 13 sene ailenize böyle hödük kocaları savunanlar da varmiş

Yok artik daha neler. Eşi tabii ki gidecek. Siz gitmeyin 13 sene ailenize böyle hödük kocaları savunanlar da varmiş
Savunmadım canım.aksıne ne kadar kotu bırsey dıyorum. Küçük seyler ıcın esınızle tartısmayın dıyorum sana ne guzel eslık edıyor dıyorum. Anladınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…