Bayramda kayınvalideme gitmeli miyim

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Kayınvalidemle sorunlarım var ve görüşmüyorum
Yolda denk geldiğinde de çok yakınımda değilse konuşmadan geçiyorum
Ayrıntıya girmek istemiyorum
Ama çok kırgın ve kızgınım
Eşim de biliyor ve arkamda

Bayramda gitmek istemiyorum
Fakat kızımı tek göndermek istemiyorum
Psikolojik olarak üzülürse diye
Eşim hemen kapıdan döneriz diyor
Fakat ben kararsızım
Yolda görünce pek konuşmuyorum
Evine gitmek tuhaf geliyor
Şiz olsanız ne yapardınız

Ben de kayinpederi sildim ama yarın gidecem kayınvalidem için evladım için birazda eşim için o yokmuş gibi davranacam,bayramlasmayacam.

Yolda selam vermiyorsan evine gitmenin ne anlamı var, çocuk bi yarım saat otursa evlerinde sen olmadan, psikolojisi neden bozulsun. Babası götürsün çok istiyorsa.

Yolda selam vermiyorsan evine gitmenin ne anlamı var, çocuk bi yarım saat otursa evlerinde sen olmadan, psikolojisi neden bozulsun. Babası götürsün çok istiyorsa.
Annem neden gelmiyor
Ben tek gidiyorum diye soru sormaya başlar
Çocukta annesi olsun ister
Hangi çocuk annesi olmadan sadece babasıyla gitmek ister ki
Yolda konuşmayıp evine gitmekte tuhaf geliyor

Bunlar tuhaf geliyorsa düzeltmek için bi adımı siz atın ona rağmen aynı davranmaya devam ederse salın gitsin eşinizde bir kez daha emin olur..

Bunlar tuhaf geliyorsa düzeltmek için bi adımı siz atın ona rağmen aynı davranmaya devam ederse salın gitsin eşinizde bir kez daha emin olur..
Attım zaten kaç kere
Çok samimi oluyorum mesafeyi koruyamıyorum
Ama bu sefer çıkarttım hayatımdan
Gidersem kendilerini haklı gibi görücekler
Gitmezsem sanki kızım üzülecek gibi geliyor

Her açıdan..Gidip laubali olmak zorunda degilsiniz, dilerseniz elini bile öpmeyin, eşiniz ve çocuğunuz için orda bulunun adet yerini bulsun.Sonrasında yine gitmeyiverirsiniz
Bende bu şekilde düşünmüştüm
Ellerini öpmeyip sadece bayramlaşmak
Teşekkür ederim

Annem neden gelmiyor
Ben tek gidiyorum diye soru sormaya başlar
Çocukta annesi olsun ister
Hangi çocuk annesi olmadan sadece babasıyla gitmek ister ki
Yolda konuşmayıp evine gitmekte tuhaf geliyor
Walla çocuğun önüne çikolata koy pepe falan aç kimse umrunda olmaz bu kadar duygusala bağlamayın kavga nedeniniz çok ciddi ise gitmeyin çocuğu gönderin zaten 1 saat kalsa çocuğa işkence edecek halleri yok ya psikolojisi bozulsun

Kv küsüm konuşmuyorum çok ciddi şeyler yaşandı asla yüzünü görmek istemiyorum kocam gidebilir ama ben asla gitmeyi düşünmüyorum kocam gidelim derse bile kapı orda git gelme derim o kadar doluyum aşırı ciddi bişey olmadıysa gidilebilir sadece kocan ve evladın için öpmeyeceksen öpme yine git görün gel evine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…