• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda kayınvalideme gitmeli miyim

Ah evlatlar söz konusu olunca her şey değişiyor işte evladın için senin de gitmen daha iyi olur hem de oraya gidip de onu hiç umursamadan cool davranmak daha güzel olur diye düşünüyorum? En güzel ceza birini umursamamaktır

Aynı dert bende de var seni çok iyi Anlıyorum ama eşimin hatırına gideceğim o kasvetli eve

Gitme tabiki. Yolda görüp selam vermediğim birinin evine gitmek daha da ayıp bişey bence. Kızınızın psikolojisi neden bozuluyo tek gidince anlamadım.

Kayınvalidemle sorunlarım var ve görüşmüyorum
Yolda denk geldiğinde de çok yakınımda değilse konuşmadan geçiyorum
Ayrıntıya girmek istemiyorum
Ama çok kırgın ve kızgınım
Eşim de biliyor ve arkamda

Bayramda gitmek istemiyorum
Fakat kızımı tek göndermek istemiyorum
Psikolojik olarak üzülürse diye
Eşim hemen kapıdan döneriz diyor
Fakat ben kararsızım
Yolda görünce pek konuşmuyorum
Evine gitmek tuhaf geliyor
Şiz olsanız ne yapardınız
Bu benide düşündürüyor malesef ilerde çocuğum olursa nasıl olur diye sanırım böyle olması gerekiyor deyip geliştirirdim.Eminim haklı sebepleriniz vardır.Bana yoldan geçen insanlar onlardan daha sempatik geliyor neden çünkü onlar canımı sıkacak beni üzecek birşey yapmıyorlar.

Gitme tabiki. Yolda görüp selam vermediğim birinin evine gitmek daha da ayıp bişey bence. Kızınızın psikolojisi neden bozuluyo tek gidince anlamadım.
Psikolojik açıdan üzüntü duyarsa diye korkuyorum
Yani neden tek gidiyoruz annemde geldin diye isterse
Küçükken bende annemden biliyorum
Babaannemle normal zamanda görüşmüyordu
Her bayram giderdi
Vd ben gidince çok mutlu olurdum

Kayınvalidemle sorunlarım var ve görüşmüyorum
Yolda denk geldiğinde de çok yakınımda değilse konuşmadan geçiyorum
Ayrıntıya girmek istemiyorum
Ama çok kırgın ve kızgınım
Eşim de biliyor ve arkamda

Bayramda gitmek istemiyorum
Fakat kızımı tek göndermek istemiyorum
Psikolojik olarak üzülürse diye
Eşim hemen kapıdan döneriz diyor
Fakat ben kararsızım
Yolda görünce pek konuşmuyorum
Evine gitmek tuhaf geliyor
Şiz olsanız ne yapardınız
Sizi bu kadar öfkelendirecek ne yaptılar merak ettim

Sorununuzun olduğu ilk bayram mış sanırım. Sorununuz ne kadar büyük bilmiyorum ama bu bayram. Çözülebilecek bir şey ise konuşarak halletmeye deneyebilirsiniz. Henüz başındayken araya çok mesafe girmeden.

7 senedir (du bakim 7 sene her sene 2 bayramdan eder 14 sene)
Gorusmuyorum.
14.bayram bu bayram yine gorusmuyorum.

Aman benden uzak olsun..

Tabikide gidin eşinizin güzel hatrına siz ailenize nasıl düşkünseniz eşinizde ailesine düşkündür onu bu yaşa kadar getirmiş misafir gibi gidin oturun ve kalkın eşinizin gönlü olsun bayramda böyle şeyler yapmayın ellerini de öpün kayınvalidenizin bu dünya ölümlü dünya bunu unutmayın ne olursa olsun.
Ayrıca annemde babanemle halamlarla sorunlu ama hiç bişey yokmuş gibi davranıp görmezden geliyor

Annem neden gelmiyor
Ben tek gidiyorum diye soru sormaya başlar
Çocukta annesi olsun ister
Hangi çocuk annesi olmadan sadece babasıyla gitmek ister ki
Yolda konuşmayıp evine gitmekte tuhaf geliyor

eğer o evde annen neden gelmedi, diyen vs olmazsa, çocuklar bu ayrıntılara takmaz bence, yani birileri aklına sokarsa bunu düşünür yoksa düşünmez

Cocugunuzu babasiyla yarim saatligine gonderin
Gerginlikler bu kadar tazeyken barisma yanlsii degilseniz eger gitmemek gormemek en iyisi
Cunku siz ne amacla gtmis olursaniz olun gene mutlu olan ya da geldi iste kafasiyla ego yapacak olan kv
Yarim saat sizsiz gitmesi cok problem olmaz cocugunuz icinde..

bence git bayramını kutla oturmayıda kısa kes
ömür boyu sen onunla istemesende muhatap olacaksın politik olmaya yoğunlaş bundan sonra ,atsan atılmaz allah başka büyük dertler vermesin canım seninde kurban bayramın mübarek olsun

Yorum yazan herkese teşekkür ederim
Buradaki yorumları da dikkate alarak gittik sabah be evlerinde yoklardı
Eşim çok sinir oldu
Çünkü daha önce evlerinde bizi bekliyor olurlardı
Akşam üzerine doğru eşimin babaannesine gittik
Ordalardı
Ben karşıdan bayramlaştım
Tam giderken eşime birşey dedi babası
Eşimde evde durmuyorsunuz ki dedi
Ordan bir açıldı
Tartışmaya başladık
Baya sesler yükseldi
Kayınpederim arabaya zor oturttu beni
Hadi gidin diye
Annesi bir yandan hala konuşuyor
Rezil bir ortam vardı
Büyük babaannenin yanında olmaması gerekiyordu
Kızım ağlamaya başladı
Gittiğime bin pişman oldum
Bayram zehir oldu

Bukadar gerginlik beden anlayamadım. Ciddi kindar bir durum söz konusu. Kp seni neden arabaya oturttu ?

Bukadar gerginlik beden anlayamadım. Ciddi kindar bir durum söz konusu. Kp seni neden arabaya oturttu ?
Ayrımcı bir kadın
Diğer torunlarına bakmaya gelmiş dünyaya
Be üzüntümüz olduysa hep geri çekildiler
Onlarla yicen içicen gezicen
Hiç muhtaç olmucan birşey istrmicen
Zor durumda olmucan
Kadın diğer torunlarıyla kafayı yemiş durumda
Benim kızıma da sanki komşu gibi
AA ne giymiş etek giymiş vs karşıdan sevmelik
Evine gidiyoruz
Evden kaçıyorlar
Ne ilgi gösterir ne merak eder kızımı
Sıkıldım artık
Bugün patladım
Kendimi kaybettim
Ayrımcısınız bu kim bu da torunun
Varsa yoksa diğer torunların
Dedim
Ben onunkilere bakmaya mecburum diyor
Böyle saçma şey olur mu ya
Eşimde eğer kayınvalideme birşey olsa biz yandık diye bağırdı
Baha bir tartışma çıktı
Sadece üzüldüğüm
Eşimin babaannesi yaşlı onun önünde oldu
Birde kızım gördü
Yoksa annesi umrumda bile değil

keşke fevri
hareket etmeseydim seni sevmiyorsa torununu sevmekte zorlanır bazı olayların üstüne gitmeyeceksin zamana bırakacaksın

Aynı şekilde benimde 14 aylık bir bebegim var en başından evlendigim günden tutunda doğum anına kadar hep sorun oldu hastanede dogum sancısı çekerken bile kavga etti benimle(kayınvalide)neyse doum oldu çıktım hastaneden bu sefer eşimle kavgaetmiş 10 gun eve gelmedi(bebegim kuvezde yogun bakımda yattı 1 hafta ve ben 14 saat suni sancı ile çok zor bir dogum gerçekleştirdim)yine eşimle bebk yüzünden neden yere yatırdıkta resim çekiyoruz üşür agustosun 15 i yere yatırdıgım tarih)kavga etti ve bagrışlar çagrışlar evi terketti gitti.herşeye ragmen mesaj attım anne çocugun mevlütü var ceviz aldım sende baklavasını yapıver annemde diğerlerini pilav et vs yapacak diye cvp vermedi(buarada bana ve cocuga hergün annem gelip bakıyor)cevap vermemes,ne ragmen eşimle mevlutten 2 gun önce gittik mevlute bekliyoruz komşularınla birlikte diye davet ettik ve ne kendisi ne de kızı gelmedi ben annemle ve komşularımla bebek mevlutumu yaptım.bebek 4 aylık oldu hala bebegime annem bakıyor ve ben işe başladım.neyse çocugu sünnet ettirelimki hareketlenmeden bakana zor olmasın dedik.bunu kayınvalide duymuş hemen numarası devreye girdi acile telefon hastaneye kaldırılmış eşimle apar topar iş çıkışı hatsnaeye gittik(buarada sünnete 2 gün var) gıda zehirlenmesiumiş serum vermişler sanırsın ölümden döndü.yavrum kuzum sarılmalar öpülmeler görün ki görün.buşekilde de daha 10 gunlukken gördügü ve 4 aydır görmedigi torununun 2 gunki sünnetine geldi(ailemi çagırmadım) hastaneye gittik sünnet parasını burdan alın diye vezneye kartını uzattı gerek yok ben kendim öderim dedim ve ödedim o kadar doluyımki orda her an patlayabilirim.neyse bunlara ragmen geliş gidiş oldu arada (buna ragmen ben işteyim annem hergün bebegime bakmaya 1 saattlik yoldan geliyor)bende eşime dedim ki bu kadına da yazık annenle konuşalım 1 hafta 1i 1 hafta birisi baksın bebege.konuştuk annesi ile niye annen bakamıyormu dedi yutkundum orda da yok dedik sende bak neyse 15 günde zaten delilendi ve toplasan 1 ay bakmadan yine kavga etmiş eşimle.ben işteyim kv de beni arıyor ben evden çıktım ogulum beni kovdu anneni aradı o taksiye bindi bakmaya geliyor bundan snra ben yokum hayatınızda istediginiz oldu oglumun annesi olmak isteyen kimse o kadar meraklı o olsun(aklısıra annem laf sokuyor)vs vs bi ton kavgalar kapadım teli titriyorum.yine geldi annem baktı.bunlara ragmen kandilde eşimin babasını aradım konuştuk kapattım.eşim mesaj atmış vay efendim kandildede artık mesaj atılıyormuş onlar ölümlerden dönüyormuş(3 kardeşler kimsenin haberi yok diğer 2si bekra buarada buna sitem ediyorlar)aradı eşim ölümlerden dönüyosanız arayın ne sitemi bu diye bir ton bagrış çagırış oldu babasının dediği bundan sonra karın ve oglunla sana mutluluklar dedi çat kapadı telefonu.ogluma 14 aylık boyunca toplasan 30 gun bakamadılar bakmak zorunda değiller ama ogulları dolandırıldı 30 bin borc ödüyorum çalışmak zorundayım buna ragmen annem hergün geldi baktı.anneler gününde kvdenın dgoum gununde ve ramazan bayramında ne eşim ne ben aramadık.bu bayram önce annemlere gittik ve dönüşte eşim annemlerede gidelim dedi gitmek istiyorsan al oglanı git ben gitmem dedim günah yapma diyor.ya bana günah değilmi sonuç gitmedim ve şuan bana küs

Yorum yazan herkese teşekkür ederim
Buradaki yorumları da dikkate alarak gittik sabah be evlerinde yoklardı
Eşim çok sinir oldu
Çünkü daha önce evlerinde bizi bekliyor olurlardı
Akşam üzerine doğru eşimin babaannesine gittik
Ordalardı
Ben karşıdan bayramlaştım
Tam giderken eşime birşey dedi babası
Eşimde evde durmuyorsunuz ki dedi
Ordan bir açıldı
Tartışmaya başladık
Baya sesler yükseldi
Kayınpederim arabaya zor oturttu beni
Hadi gidin diye
Annesi bir yandan hala konuşuyor
Rezil bir ortam vardı
Büyük babaannenin yanında olmaması gerekiyordu
Kızım ağlamaya başladı
Gittiğime bin pişman oldum
Bayram zehir oldu
Boyle durumlarda yani bi defa ortalik bulaniksa durulmaz.
Bisi beklerler bi kivilcim olsada ateslesek diye

Ben esimin annesinden nefret etmeme ragmen 7senedir gorusmememe ragmen hani azicik akli basinda halden anlayan ilimli davracak bi karakter oldugunu bilsem tum hakaretlerine bana yaptiklarina ragmen 5dk olsa bayramlasmayi goze alidim.
Fakat ayni senin olayinin hatta daha buyugunun yasanacagindan eminim.
Hatta ben aglamakdan kesin cvp veremem bi suru hakaret isitir donerim

Benim oglumda gitmiyor.
Yani esim hic goturme talebinden bulunmadi (oglumada benim hakkimda hakaret edici laflar soyleyip bana msj yolluyor) 1 defa oldu boyle bisi esim sonrasinda goturmeyi talep dahi edemedi.

Herkes haddini bilecek.
Bilmeyene itinayla bildiririm sahsen.

Back
X