Bayramda kv ye gitmek

haklısın ama gitmezsen kv nin ağzına laf vermiş olursun..

git kovacağını bilsen bile en azından benden çıktı dersin eşine kafan rahat eder..

eğer gitmezsen gitseydin annem kabul ederdi yok saymadın vs diye bide eşinle uğraşırsın..

Hafiften zoraki geldiğini belli et, bayramlaş çok da muhabbetlerine katılma.
Kovarsa da eşin anlar kimin ne olduğunu.

eşine böyle bir şey sorma
sessiz sedasız kocanın yanında çık bayramlaş ve in
mesafeni koru

sen sessiz kal ki kocan seni hatalı bulmasın

Çıkmazsanız haksız durumuna düşersiniz.
Çıkın biraz oturun bir şeye karışmayın kalkın..

Hafiften zoraki geldiğini belli et, bayramlaş çok da muhabbetlerine katılma.
Kovarsa da eşin anlar kimin ne olduğunu.

eşine böyle bir şey sorma
sessiz sedasız kocanın yanında çık bayramlaş ve in
mesafeni koru

sen sessiz kal ki kocan seni hatalı bulmasın

Çıkmazsanız haksız durumuna düşersiniz.
Çıkın biraz oturun bir şeye karışmayın kalkın..
Çok teşekkürler hepinize ,mesafeli bi şekilde çıkacağım anne bile demek istemiyorum bayramınız kutlu olsun diyicem.
Bide şu var kızlar, Gelen gidenleri çok oluyor. Önceki bayramlarda (küs değilken) eşim sende çık şimdi demesinler gelini gelmiyo bi sıkıntımı var diye diyordu. E şimdi nasıl olucak onu düşünüyorum gerçi zaten 1. Günü annemlere felan da gideriz de 4 gün boyunca birileri geliyor bunlara ilk günden sonra hiç çıkmasam abes mi olur

İlk gün kâfi diğer günler çıkma bence.

kesinlikle katılıyorum

Bence sen git.
Ama mesafeni koru canım.
Kovarsa da kendi tercihi.
Şimdi sen eşine kovar ben cikamayim tarzıdersen esin annesine karşı kinlendiğini düşünüp sana olumsuz yaklaşabilir.

O yüzden git. Ellerini op.sonra evine dön.
Muhtemelen bundan sonra yakınlaşmak istceknler ama sen kabul etme.

Sen nasıl başardın canm sana sözünü gecirememesine

Hayır olmaz..
İlk gün çıkın kâfi. Evde durmayın gezin siz de..

Git dil ucuyla bayramlaş yaptığından o utansın . Eğer sen ne yüzle geliyorsun derse de eşine gördün mü yaptığını ben bundan sonra bayramlaşmam dersin .

Canım istememen normal ancak eşin ters tepki verebilir sen bence bayramlaşmaya git ters bi durum olursa kv den kaynaklı olsun boşver

İsabet olmuş ya. Ama benim eşimde o yok, benim yanımda ailesi hakkında hiçbişey demez. Kendi içinde ben haklıda olsam demez sen haklısın diye. Bunuda çözemedim bi türlü.. gerçi görse oda yeter bana

Bazısı bilir ama dile getirmez kolay kolay hem daha yeni sayılırsıniz sanırım siz. Ezdirmiyor ve arkanızda ya gerisi çok da önemli olmamalı kv konuşsun dursun kendi kaybediyor . Dolduruşa gelecek olan her türlü gelir merak etmeyin .

Sen nasıl başardın canm sana sözünü gecirememesine
ondan daha dişli çıktım :) eşim annesinin huylarını bildiği için her zaman arkamda durdu.ayrıca benim bir birey olduğumu,kendisiyle değil oğluyla evli olduğumu,kimsenin yönlendirmesi ile hareket etmeyeceğimi söyledim.kısacası benim kimseye eyvallahım yoktur.yaşanan olaylardan sonra bunu kv de eşimde çok iyi anladı.saygı gösterirse saygı görür.kısacık ömrümü başkasının egolarını üstümde tatmin etmesi için dünyaya gelmedim canım.

Git bayramlaş büyük olan o ama büyüklük yapamayıp seni kovuyorsa da kovsun.Hatta kovsun kovsun senin için daha iyi olur.Eşin birdaha git yanlarına gelsin yanımıza diyemez.

ben aram iyi olsa da sadece ilk gün çıkardım zaten.. o yüzden siz de ilk gün çıksanız yeter yani..
her misafir geldiğinde onlarda mı olmak zorundasın o ne saçmalık..

Ben bu tarz konuları eşimle konuşmuyorum,o gün gelince takınır takıştırır Firdevs Yöreoğlu gibi süslenir,gülümsememi de alır çıkarım yukarı,mesafeli bi şekilde durup surat asmam ama yakın da olmam,olur da bana kötü davranırsa “ ben elimden geleni yapıyorum işte” diye o günü lehime kullanırım,o günü kvnin fırsata cevirmesine izin vermem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…