Kına Gecesi Bayramda olacak düğün için kına.. Yardım :(

masalpembesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
402
384
103
Merhaba kızlar...
Benim 19 Temmuz'da yani Ramazan bayramının 3. günü düğünüm var. Fakat biz farklı illerde olduğumuz için kınayı bir gün önceden yapamam. Öncesi de ramazan olacak. Sizce nasıl yapmam lazım?

Konunuz ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize..

benim kınam da ramazana denk gelmişti, salonda düğün havasında yapmıştık, gayet de güzel olmuştu .. :KK73: gece olacağı için sorun olmuyor, üstelik sizinki yaz akşamı olacağı için herkes seve seve gelir, çünkü yaz günlerinde iftar sonrası bir yere gitmek insanların hoşuna gidiyor, iftardan 1 saat sonra misafirleriniz gelmeye başlarlar.. hatta isterseniz sahura kadar bile kalırlar :KK70:kısacası ramazan oluşunu dert etmeyin :)

şimdiden mutluluklar diliyorum

benim kınam da ramazana denk gelmişti, salonda düğün havasında yapmıştık, gayet de güzel olmuştu .. :KK73: gece olacağı için sorun olmuyor, üstelik sizinki yaz akşamı olacağı için herkes seve seve gelir, çünkü yaz günlerinde iftar sonrası bir yere gitmek insanların hoşuna gidiyor, iftardan 1 saat sonra misafirleriniz gelmeye başlarlar.. hatta isterseniz sahura kadar bile kalırlar :KK70:kısacası ramazan oluşunu dert etmeyin :)

şimdiden mutluluklar diliyorum

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız :) İnş güzel olur herşey.. Size de mutluluklar dilerim :))

Back
X