bayramda sebzelerim ve çiçeklerim

ddenizkizi55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
106
95
38
Ankara
bayram dolayısıyla eşimin ailesinin yanına gidiyoruz farklı bir şehirde yaşıyorlar 9-10 gün sonra döneceğiz balkonumda çiçeklerim ve sebzelerim vardı saksılarımda biz yokken kururlar üstelik daha yeni sebze vermeye başlıyorlardı ne yapacağımı bilemedim sizin bir öneriniz varmı

hmmm hepsini daha serin bir odaya taşıyabilirsiniz

bir kaç tane büyükçe çamaşır leğeni de işinizi görür

evet tatlım teşekkürler en iyisi öyle yapmak bende banyonun çeşmesini damla damla akacak şakilde açık bırakıyım banyoya koyayım diye düşünmüştüm ama evde 10 gü
n boyuncada çeşmeyi açık bırakmak pek makul gelmedi inş. ben gelene kadar ölmezler

Pet şişelerin kapaklarını delip içini su doldurun ve ters bir şekilde saksının toprağına saplayın. Gerektiği kadar suyu ordan çeker bitkiler. 9-10 gün idare eder.

Komşunuza ya da bi arkadaşınıza bıramaz mısınız, en sağlıklısı o gibi..

Ama üstte yorumlarda da hani leğenle falan su doldurma da işe yarar galiba..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iki büyük leğene yerleştirin sonra pet şişeleri uçları delip ters çevirip yerleştirin hem leğenden hem pet şişeden su ihtiyacını karşılayacaktır fakat temız hava alması ıcın bulunduğu yerden pencere acın

of bu tatiller sizin sebze sorununuz var benim ise kedişim :)))

napacağımızı şaşırıyoruz eşimle

bir haftalık tatile gitmiştik evdeki çiçeklere büyük leğen içine su koyduk sonuç bir haftada su çekmiş ama çiçekler ölmemiş ene şşede iyi ama büyük boy şişe olsun

:))) Gideceginiz yer kabul etmiyor mu?

gideceğimiz yer otel yaklaşık 15 saat uzaklıkta hadi gizlice soktuk diyelim o yolda mahvolur oğuşum (stes oluyorlar evden ayrılınca malum kedi mantığı ev onun bizlerde hizetçileri olduğumuzdan evden ayrılınca korumasız ve stresli oluyorlar :))

valla kedi otelleri var sanırım orası olacak gibi ama bırakmak hiç istemiyorum bu işin sonu tatili iptal ettirmek gibi görünüyorr

Ay kiyamam ya :) en mantiklisi iptal ya da yakinlarda bi yerde tatil

Kedisi için tatilini iptal ettirmeyi düşünen bir aile
Ne kadar merhametlisiniz, böyle hayvan severleri gördükçe çok mutlu oluyorum :)

Mesaj tekrarı.........

Son düzenleme:

Bayramda evde olsam bana bırakın derdim. Biz de çok uğraştık kedi için. Bizim kızımız evden kaçtı gerçi bulamıyoruz. Kediciler kedicilere yardım etmeli. Yok mu bi komşu arkadaş falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…