- Konu Sahibi ddenizkizi55
-
hmmm hepsini daha serin bir odaya taşıyabilirsinizbayram dolayısıyla eşimin ailesinin yanına gidiyoruz farklı bir şehirde yaşıyorlar 9-10 gün sonra döneceğiz balkonumda çiçeklerim ve sebzelerim vardı saksılarımda biz yokken kururlar üstelik daha yeni sebze vermeye başlıyorlardı ne yapacağımı bilemedim sizin bir öneriniz varmı
küvetin içine çok az su doldurup,saksıları da içine oturtabilirsiniz
evimde küvet yok ki
bir kaç tane büyükçe çamaşır leğeni de işinizi görür
bayram dolayısıyla eşimin ailesinin yanına gidiyoruz farklı bir şehirde yaşıyorlar 9-10 gün sonra döneceğiz balkonumda çiçeklerim ve sebzelerim vardı saksılarımda biz yokken kururlar üstelik daha yeni sebze vermeye başlıyorlardı ne yapacağımı bilemedim sizin bir öneriniz varmı
of bu tatiller sizin sebze sorununuz var benim ise kedişim :)))
napacağımızı şaşırıyoruz eşimle
Kediş ne gı? ? ?
kedi bebişim:))) e sadece suda içmiyor ki su bırkalım gidelim insan görmek istiyor sevilmek istiyor yalnız kalmamak istiyor bizde kaç gündür napacağımı düşünüp kafa patlatıyoruz eşimle :S
:))) Gideceginiz yer kabul etmiyor mu?
gideceğimiz yer otel yaklaşık 15 saat uzaklıkta hadi gizlice soktuk diyelim o yolda mahvolur oğuşum(stes oluyorlar evden ayrılınca malum kedi mantığı ev onun bizlerde hizetçileri olduğumuzdan evden ayrılınca korumasız ve stresli oluyorlar :))
valla kedi otelleri var sanırım orası olacak gibi ama bırakmak hiç istemiyorum bu işin sonu tatili iptal ettirmek gibi görünüyorr
gideceğimiz yer otel yaklaşık 15 saat uzaklıkta hadi gizlice soktuk diyelim o yolda mahvolur oğuşum(stes oluyorlar evden ayrılınca malum kedi mantığı ev onun bizlerde hizetçileri olduğumuzdan evden ayrılınca korumasız ve stresli oluyorlar :))
valla kedi otelleri var sanırım orası olacak gibi ama bırakmak hiç istemiyorum bu işin sonu tatili iptal ettirmek gibi görünüyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?