• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayramda sebzelerim ve çiçeklerim

Pet siselere su dokdur kapaklarina ufacik bir delik ac ters sekilde koy diplerine:-D hop damlaya damlayaaaa

Ay kiyamam ya :) en mantiklisi iptal ya da yakinlarda bi yerde tatil
:)) öyle valla canım kıyamam benn ona
Kedisi için tatilini iptal ettirmeyi düşünen bir aile :16:
Ne kadar merhametlisiniz, böyle hayvan severleri gördükçe çok mutlu oluyorum :)

eminim sizlerde öylesiniz :)) en zor güünlerimizde ondan okadar moral aldıkki fedakarlık olmadan sevgi olmaz:))

Bayramda evde olsam bana bırakın derdim. Biz de çok uğraştık kedi için. Bizim kızımız evden kaçtı gerçi bulamıyoruz. Kediciler kedicilere yardım etmeli. Yok mu bi komşu arkadaş falan?
evet ama bu şehirde hiç kedi dostum yok :( hatta bazıları kedim var diye gelmiyorlar hoş çokda umrumda o bizim evin bir ferdi kabul edene kapılarım açık...
benmde daha önce başka kedim kaçmıştı günlerce ağladım bulamadım:5::5:

:)) öyle valla canım kıyamam benn ona

eminim sizlerde öylesiniz :)) en zor güünlerimizde ondan okadar moral aldıkki fedakarlık olmadan sevgi olmaz:))

evet ama bu şehirde hiç kedi dostum yok :( hatta bazıları kedim var diye gelmiyorlar hoş çokda umrumda o bizim evin bir ferdi kabul edene kapılarım açık...
benmde daha önce başka kedim kaçmıştı günlerce ağladım bulamadım:5::5:

Aynen öyle, kedi sevmeyen gelmesin diyordum ben de. Evde çok eksikliğini hissediyorum ama tekrar başka bir kedi almaya da psikolojim el vermiyor. Aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Kendimi geçtim, eşim koca adam haftalarca ağladı arkasından, gece yarıları sokağa çıktı aradı falan. Ondan korkuyorum açıkçası. Bi hafta misafirliğe gelecek bir pisicik güzel olurdu ;) umarım bir çözüm bulursunuz.

Pet şişelerin kapaklarını delip içini su doldurun ve ters bir şekilde saksının toprağına saplayın. Gerektiği kadar suyu ordan çeker bitkiler. 9-10 gün idare eder.

ay süper mantık balkonum o kadar güzel olmuştuki salatalıklar biberler domatesler patlıcanlar korkuyordum maffolacaklar diye komşularımda kim kime dum duma annemin evi de uzakta ona bırakayım desem oda olmazdı aynen dediğiniz gibi yaparım ohhh içim rahatladı çok teşekür ederim tatlım

Back
X