Bayramda yalnızlık :(

Dolunay2018

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
7.453
26.459
548
Selamlar hayırlı bayramlar, bu bayramıda her bayram oldugu gibi yalnız gecırıyorum. Esim ve oglum yanımda ama ailemin yanında olup onlarla gecirmek isterdim. Herkes bi yerlerde keske dıyorum hıc bayram olmasa belki dusuncem bencillik ama esim de hıc teklif etmiyor Bı yerlere gitmeyi yada en azından beni anneme goturmeyı annem de ıkı saatlik uzaklıkta haftaya dugun var annem gelecek gerek yokmus benimde soyleyecek halım yok nasıl olsa gotırmıcek, hersey bHane kusura bakmayın basinizi agrıttım. Biraz ıçimi dokmek istedim.

Bende evde tek sayılırım. Küçük oğlumla pineklioz evde. Ben seçimden dolayı babamlara gitmedim. Eşim çalışıyor. Bayramda yanlız sayılırım.

Bugün abimler geldi büyük oğlumu alıp babamlara gittiler. İstanbul'da babamlar. Elimi kolumu seçim bağladı. Yoksa atlar giderdim.

Eşinin götürmesini niye bekliyorsun atla git. Ne izniymis bu. Ben izin falan takmam. Gerci benimki takilmaz oyle seylere. Ben öyle yapıyorum. Ayın 25 dedi mi alcam valizi ve oğlumu düşücem yollara

Bayram farklı bisey ama ya
Gitme imkanı varsa 2 saatlik yol yani
Ne demek haftaya zaten goruseceksinz

Neden eşiniz bu kadar bencil??? Siz neden izin veriyorsunuz ki? O götürmüyorsa kendiniz gidebilirsiniz.
Adamın huyu boyle bende bıldıgımden bısey demiyorum benı yalnız da gondermez sozde ustume cok titrer ama bosa, zaten bu halimde kendimde gidemem artık agırlastım zorlanıyorum.

E ama sürekli birilerinden bişey beklerseniz hep mutsuz olursunuz. İki saat ne ki,eşiniz gelmiyorsa alın oğlunuzu gidin çocuk bayram havası görsün en azındna
İnanın gondermez yalnızda hamileyim ya bahanesi bu yollarda yada orda bısey olur diye normalde yazları giderim anneme ama bu ene bahanesi hamılleıgım oldu. Kendide Bı yere gitmiyor benıde gondermıyor zaten agırlastım halimde yok otobuslerı cekmeye yanı araba var goturmuyorda

Benim annem de 17 saat uzagimda. Hic tat alamiyorum. Hamile olmasam 3 gun icin yine yolu ceker giderdim de mecbur ayri kaldik bu bayram. Ilk ayri bayramim ailemden cok uzuluyorum ben de. Hormonlarim zaten zirvede. Sabahtan beri agliyorm. Bayram bayram esime de gorev yazmislar. Cok uzuluyorum tek basimayim evde

Adamın huyu boyle bende bıldıgımden bısey demiyorum benı yalnız da gondermez sozde ustume cok titrer ama bosa, zaten bu halimde kendimde gidemem artık agırlastım zorlanıyorum.
Kimsenin huyu bencillik olamaz canım izin vermemelisin. Huyu bu deyip susuyorsan canın da yanmamalı.
Yüz verme bence.
Ayrıca aynı şekilde bende hamileyşm aynı ayın içindeyiz evet ağırlaştım ama bu anneme gitmeme engel değil. Biraz hakkınızı arayın.

İste bizde oyle bısey soz konusu olamaz izinsiz gidemem kendısıde goturmuyorda bende tartısmak yerine bısey soylemıyorum

İste bizde oyle bısey soz konusu olamaz izinsiz gidemem kendısıde goturmuyorda bende tartısmak yerine bısey soylemıyorum
Eşinizin mizacı bu demek ki. Rabbim dağına göre kar verirmiş. Benim koca da bu zihniyette olsa kafayı yerdim. Neyse madem ki kocanın huyunu biliyorsun, bayramda kavga olmasın mutsuz da olma yok yere. Çık dışarı bı kafeye falan git, hava al. Birşeyler yap işte.

ne güzel eşin ve bebeğin var yine:)
ben evde tek başıma öyle duruyorum ah ah ve ders çalışmam gerekiyor:)

Bayramlar ozeldir ve geri gelmeyecek kiymetli zamanlardir .Keske esiniz bunun bilincinde olsa ya da gidecegim diyip gidebilecek durumda olsaydiniz .2 saat hic bir sey degil.
Su karni burnunda halimle 3 gunde 6 saat yol yapcaz .Esimin köyüne gidilcek ve uzak. Hepsine annemi gormek icin katlanıyorum.

Bana yeterli gelmiyor artık Bı bayramda ailem ile gecirmek istiyorum bilmiyorum esımde bu konuda cok bencıl
Bu şekilde bir istek içerisindeyken keşke sabahtan ciksaydin yola..gerçi şimdi bile çıkabilirsin otobusler daha boştur.

Ya bende oglumu alır ceker giderim ama donuste huzursuzluk olacak bi cok kez yasadım bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…