- 24 Haziran 2016
- 7.453
- 26.459
- 548
- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Adamın huyu boyle bende bıldıgımden bısey demiyorum benı yalnız da gondermez sozde ustume cok titrer ama bosa, zaten bu halimde kendimde gidemem artık agırlastım zorlanıyorum.Neden eşiniz bu kadar bencil??? Siz neden izin veriyorsunuz ki? O götürmüyorsa kendiniz gidebilirsiniz.
İnanın gondermez yalnızda hamileyim ya bahanesi bu yollarda yada orda bısey olur diye normalde yazları giderim anneme ama bu ene bahanesi hamılleıgım oldu. Kendide Bı yere gitmiyor benıde gondermıyor zaten agırlastım halimde yok otobuslerı cekmeye yanı araba var goturmuyordaE ama sürekli birilerinden bişey beklerseniz hep mutsuz olursunuz. İki saat ne ki,eşiniz gelmiyorsa alın oğlunuzu gidin çocuk bayram havası görsün en azındna
Kimsenin huyu bencillik olamaz canım izin vermemelisin. Huyu bu deyip susuyorsan canın da yanmamalı.Adamın huyu boyle bende bıldıgımden bısey demiyorum benı yalnız da gondermez sozde ustume cok titrer ama bosa, zaten bu halimde kendimde gidemem artık agırlastım zorlanıyorum.
İste bizde oyle bısey soz konusu olamaz izinsiz gidemem kendısıde goturmuyorda bende tartısmak yerine bısey soylemıyorumBende evde tek sayılırım. Küçük oğlumla pineklioz evde. Ben seçimden dolayı babamlara gitmedim. Eşim çalışıyor. Bayramda yanlız sayılırım.
Bugün abimler geldi büyük oğlumu alıp babamlara gittiler. İstanbul'da babamlar. Elimi kolumu seçim bağladı. Yoksa atlar giderdim.
Eşinin götürmesini niye bekliyorsun atla git. Ne izniymis bu. Ben izin falan takmam. Gerci benimki takilmaz oyle seylere. Ben öyle yapıyorum. Ayın 25 dedi mi alcam valizi ve oğlumu düşücem yollara
Bana yeterli gelmiyor artık Bı bayramda ailem ile gecirmek istiyorum bilmiyorum esımde bu konuda cok bencılBenim şu an evde eşim bile yok.Bebisi uyuttum kızı şeker toplamaya yolladım elimde çayım...WhatsApp bayramlaşmasınin doruklarindayim
Eşinizin mizacı bu demek ki. Rabbim dağına göre kar verirmiş. Benim koca da bu zihniyette olsa kafayı yerdim. Neyse madem ki kocanın huyunu biliyorsun, bayramda kavga olmasın mutsuz da olma yok yere. Çık dışarı bı kafeye falan git, hava al. Birşeyler yap işte.İste bizde oyle bısey soz konusu olamaz izinsiz gidemem kendısıde goturmuyorda bende tartısmak yerine bısey soylemıyorum
Bu şekilde bir istek içerisindeyken keşke sabahtan ciksaydin yola..gerçi şimdi bile çıkabilirsin otobusler daha boştur.Bana yeterli gelmiyor artık Bı bayramda ailem ile gecirmek istiyorum bilmiyorum esımde bu konuda cok bencıl
Ya bende oglumu alır ceker giderim ama donuste huzursuzluk olacak bi cok kez yasadım bu durumu.Kimsenin huyu bencillik olamaz canım izin vermemelisin. Huyu bu deyip susuyorsan canın da yanmamalı.
Yüz verme bence.
Ayrıca aynı şekilde bende hamileyşm aynı ayın içindeyiz evet ağırlaştım ama bu anneme gitmeme engel değil. Biraz hakkınızı arayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?