Bayramda yalnızlık :(

Eşinizin mizacı bu demek ki. Rabbim dağına göre kar verirmiş. Benim koca da bu zihniyette olsa kafayı yerdim. Neyse madem ki kocanın huyunu biliyorsun, bayramda kavga olmasın mutsuz da olma yok yere. Çık dışarı bı kafeye falan git, hava al. Birşeyler yap işte.
Kafeye yada Baska yere gitmek benı mutlu etmiyor ki keske mutlu olsamda cıksam gezsem benım ıstegım annemin yanında olmak malesef oda olmuyor.

Şuan evde esimle ve sadece kizimla olmak icin neler vermezdim neler. :KK43:
Ama ben nerdeyim küs oldugum gorumcelerimle kaynimla mecburi bir arada ;(
Bende ailesiyle olmaktan sıkılıyorum ve suan hepsi koye gittiler. Ben gidelim desem esim le gidecektik 12 saatlik yol ve sevmiyorum orayı ve hr ıs bana bakıcaktı bende o kadar yolu cekemem dedım evde kaldık. Sımdı kendi anneme de gidelim diyemiyorum cunku dıcek hani rahatsızdın kendısıde dusunup teklif etmiyor.

Otobüsle 2 saat fazla değil aslında ama niye izin vermiyor hamileliğin riskli mi? Gideyim annemle de döneyim de. Hamilelikte moral önemli de
Cok sıkısıyorum bu halde gidemem mumkun degil ama kendi goturse dururduk Bı yerlerde birde en cok canımı sıkan teyzemlerın annemin yanına gidecek olması supriz yapıcaklarmıs bu daha cok uzdu benı

Kardesım teklif etti ablamı ben alayım geri bırakayım diye onu bile kabul etmedi neymıs erken den bısey olurmus sanki dag basına gidicem hastane yok oralarda Bı tek kendisi dusunceli zTen

2 saat Uzaklık fazla sayılmaz Alıp oğlunuzu gidebilirsiniz.
Haklısınız ama gondermez yine giderdim Bı sekilde ama huzursuzluk cıkar. Kardesım teklif etti ben alıp geri bırakırım diye dogumu bahane etti yok dedi onada bısey olmaz dedıkce tartısıcaz biliyorum. Daha cok canım sıkılıcak

Kardesım teklif etti ablamı ben alayım geri bırakayım diye onu bile kabul etmedi neymıs erken den bısey olurmus sanki dag basına gidicem hastane yok oralarda Bı tek kendisi dusunceli zTen
Öff doğum bile başlasa 2 saat mesafede kendi doktoruna yetişirsin ki daha 30 hafta çok erken. Eşin gerçekten endişe ettiği için istemese ikna etme şansın olurdu ama tamamen bahane buluyor

Bebiş gelsin sağlıkla ,mis kokusuyla :)Anneanneye birlikte gidersiniz :) üzülmeyin şimdi üzmeyin bebişide

Öff doğum bile başlasa 2 saat mesafede kendi doktoruna yetişirsin ki daha 30 hafta çok erken. Eşin gerçekten endişe ettiği için istemese ikna etme şansın olurdu ama tamamen bahane buluyor
Kendisi cok evhamlı dun aksam camdan dısarı ya bakıyorum bi anda dedi napıyosun duseceksın sanki cocugum aklım yok bısey olmaz dedım camdan baksam dusucem sanıyor. Yani siz dusunun halımı

Selamlar hayırlı bayramlar, bu bayramıda her bayram oldugu gibi yalnız gecırıyorum. Esim ve oglum yanımda ama ailemin yanında olup onlarla gecirmek isterdim. Herkes bi yerlerde keske dıyorum hıc bayram olmasa :KK43: belki dusuncem bencillik ama esim de hıc teklif etmiyor Bı yerlere gitmeyi yada en azından beni anneme goturmeyı annem de ıkı saatlik uzaklıkta haftaya dugun var annem gelecek gerek yokmus benimde soyleyecek halım yok nasıl olsa gotırmıcek, hersey bHane kusura bakmayın basinizi agrıttım. Biraz ıçimi dokmek istedim. :KK43:
Eşiniz götürmesin. Siz gidin. Atlayın bi otobüse ya da arabaniza gidin. Bayram başka ve düğün başka. Bence 2 saatlik mesafeye gidilebilirdi.

Valla kendimizi üzmek için bahane arıyoruz diye düşünüyorum.. Anneniz gelecekmiş zaten.. Eşiniz dinlenmek istiyor olabilir.. Hafta sonu tatiline cuma günü eklendi bir tek..

Bu arada benim doğumda 23 haziran da.. Eşim aylardır görevde.. Hâlâ da yok.. Doğumumdan kaç gün sonra haberi olur Allah bilir.. Evde eşiniz ve evladınız varsa, sarılın.. Daha kötü durumda olanları düşünüp şükredin bence.. Müsait bir anda çıkıp bir çay içersiniz dışarıda..

Haklısınız ama gondermez yine giderdim Bı sekilde ama huzursuzluk cıkar. Kardesım teklif etti ben alıp geri bırakırım diye dogumu bahane etti yok dedi onada bısey olmaz dedıkce tartısıcaz biliyorum. Daha cok canım sıkılıcak
Anladım . O zamsn beklemekte fayda var .
Bayramınız kutlu olsun

Bazı erkekler hamilelikte ekstra koruyucu oluyor sizinki de onlardan biri sanırım. Anneniz gelseydi keşke. Neyse canınızı bu kadar sıkmayın iki canlısınız siz. Bakın ben yurtdışındayım, burda bayram yok, eşim çalışıyor, ben bebeklerimle evde yalnız başıma oturuyorum. Hayat bu hep istediğimiz gibi olmuyor herşey. Üzülmeyin bu kadar.

Eşim işte. Çocuk yok. Annem ısrar ettı ama gıtmedim. Ders çalısmam gerek bunalımdan çalışamıyorum. Hayattan soğumuş durumdayım. Bayram ne ola ki, deliye her gün bayram :D Bu arada iyi bayramlar

İçim bayıldı cevaplarınızdan sevgili konu sahibi kusura bakmayın ama. Her gelen cevaba resmen eşinizi savunmuşsunuz. Yani siz adamın bu halini kabullendiyseniz bizim ne dememizi bekliyosunuz ki. Tamam kocacığım deyip konuyu kapatmışsınız resmen. Biraz diş bileyecek cesaretiniz olsa çok rahat o adam sizi götürürdü.

Back
X