Bayramda yalnızlık :(

Allah allah bazı şeyler bana ne kadar tuhaf geliyor.
Ben doğuma gidene kadar her yere gittim. Son aylarım artık gidemem demedim. Yatalak hasta değil ki bu, sadece önünde göbek var :)

Birde cidden "anneme gidebilir miyim?" diye soruyor musunuz? Ben sadece haber veriyorum. Bugün şurdayım, yarın buraya gidiyorum diye de yani. İzin almak çok tuhaf değil mi? Hadi laf olsun diye sordunuz, hayır deyince nasıl "peki" deyip oturabiliyorsunuz anlmıyorum.

Allah allah bazı şeyler bana ne kadar tuhaf geliyor.
Ben doğuma gidene kadar her yere gittim. Son aylarım artık gidemem demedim. Yatalak hasta değil ki bu, sadece önünde göbek var :)

Birde cidden "anneme gidebilir miyim?" diye soruyor musunuz? Ben sadece haber veriyorum. Bugün şurdayım, yarın buraya gidiyorum diye de yani. İzin almak çok tuhaf değil mi? Hadi laf olsun diye sordunuz, hayır deyince nasıl "peki" deyip oturabiliyorsunuz anlmıyorum.
Sizin eşiniz size bişey demiyordur belki surdayim demenize ama bende zamanında yaptım iki aylık çocuğu kucağımdan aldı ailesine verdi yine annemlere gittiğim bir gündü ailesi bunu doldurduda doldurdu. Huzur kalmadı bunun gibi bı çok örnek verebilirim o bakımdan gideceksm gönül rızası ile gitmek isterim.

Sizin eşiniz size bişey demiyordur belki surdayim demenize ama bende zamanında yaptım iki aylık çocuğu kucağımdan aldı ailesine verdi yine annemlere gittiğim bir gündü ailesi bunu doldurduda doldurdu. Huzur kalmadı bunun gibi bı çok örnek verebilirim o bakımdan gideceksm gönül rızası ile gitmek isterim.
Yani bilemedim, adınıza üzüldüm. Tabi kaç çesit insanız. Ama annem yani ötesi yok, istediğim zaman görürüm ve elin oğlu bunu engelleyemez. Sanırım bizde büyük olay olurdu.

Kendim de gidemem giderim ama göndermez ya benim eşim bi tuhaf bensiz bı bardak su alıp içmez ayrıca hamileliği bahane edip gondermiyor
O zmn yapack bisy yok gibi duruyor. Ailenz madem dugune gelckler erkenden geleblrlerdi. Ayrica bende tekim. Esim de calisiyo. Etrafmda turk bile yok. Yani siz yine iyisiniz. Elimizdeki sartlarla mutlu olmayi bilmek en guzeli

2 saat mesafe çok değil.Annen baban sağ iken başındayken neden gidilmesin.Şimdi bunu gereksiz gören eşin ilerde çocuğu bayramda kendine gelmezse üzülecek,kırılacak.Bazı insanlar gerçekten çok bencil.

Ohoo sizinkide dert mi anneniz iki saatlik mesafedeymiş bene çok değil binin otobüse kendiniz gidin. Benim ailem çok daha uzakta ama sizin kadar üzülmüyorum.

Back
X