Bayramda yalnızlık :(

Selamlar hayırlı bayramlar, bu bayramıda her bayram oldugu gibi yalnız gecırıyorum. Esim ve oglum yanımda ama ailemin yanında olup onlarla gecirmek isterdim. Herkes bi yerlerde keske dıyorum hıc bayram olmasa :KK43: belki dusuncem bencillik ama esim de hıc teklif etmiyor Bı yerlere gitmeyi yada en azından beni anneme goturmeyı annem de ıkı saatlik uzaklıkta haftaya dugun var annem gelecek gerek yokmus benimde soyleyecek halım yok nasıl olsa gotırmıcek, hersey bHane kusura bakmayın basinizi agrıttım. Biraz ıçimi dokmek istedim. :KK43:
Kendini gidin.
Ayrıca bende yalnızım üzülmeyin tek değilsiniz

Kendisi cok evhamlı dun aksam camdan dısarı ya bakıyorum bi anda dedi napıyosun duseceksın sanki cocugum aklım yok bısey olmaz dedım camdan baksam dusucem sanıyor. Yani siz dusunun halımı
Öyle demeyin, belki başın döner , dengeni sağlayamazsın diye anlık korkmuş da olabilir.
Bu arada benim türkiyede kimsem yok. Herkes yurtdışında. Ailemin yüzünü yılda iki kere görebilsem şükrediyorum. En son annemi ocak ayında görmüştüm. Çalıştığı yer askeri kurum sayıldığı için canı istediğinde uçağa atlayıp gelemiyor. Umut ediyoruz doğumumda izin alabilir. Babam 13hazirwn geldi, bu sabaha karşı kızımı aldı gitti. En azından kendimle bebekle ilgilenmem için. Yani beterin beteri var arkadaşım. Allah canlarını sağ etsin, sabredicez.

İçim bayıldı cevaplarınızdan sevgili konu sahibi kusura bakmayın ama. Her gelen cevaba resmen eşinizi savunmuşsunuz. Yani siz adamın bu halini kabullendiyseniz bizim ne dememizi bekliyosunuz ki. Tamam kocacığım deyip konuyu kapatmışsınız resmen. Biraz diş bileyecek cesaretiniz olsa çok rahat o adam sizi götürürdü.
Çok haklısınız bende kendimi çekemiyorum inanın ama zamanında anneme yada teyzeme gittiğimde çok sorun yaşadım. Ağlayarak gittim.geldim o yolları geri, huyunu bildigim için tartismiyorum . Benim ki sadece bı iç dokmeydi duygusallıkta var şu dönem

Çok haklısınız bende kendimi çekemiyorum inanın ama zamanında anneme yada teyzeme gittiğimde çok sorun yaşadım. Ağlayarak gittim.geldim o yolları geri, huyunu bildigim için tartismiyorum . Benim ki sadece bı iç dokmeydi duygusallıkta var şu dönem
İçim bayıldı cevaplarınızdan sevgili konu sahibi kusura bakmayın ama. Her gelen cevaba resmen eşinizi savunmuşsunuz. Yani siz adamın bu halini kabullendiyseniz bizim ne dememizi bekliyosunuz ki. Tamam kocacığım deyip konuyu kapatmışsınız resmen. Biraz diş bileyecek cesaretiniz olsa çok rahat o adam sizi götürürdü.
Ve inanın su sira ruh halim hiç iyi değil tartışmaya girmek istemiyorum kendisine de soylwdim nasıl olsa haftaya gelecek dedi . Bugün ağladım bı ara hamilelige vurdu duygusalsin normal dedi. Yok yani gücüm yok nefes almaya bile halim olmuyor bugünde onu yaşıyorum.

O zaman dişinizi sıkın, üzülmeyin insallah bebeğiniz olunca rahatça gider gelirsiniz bir bahanesi de kalmaz, sizin adınıza üzüldüm. Allah akıl fıkır versin o adam(?)a.

O zaman dişinizi sıkın, üzülmeyin insallah bebeğiniz olunca rahatça gider gelirsiniz bir bahanesi de kalmaz, sizin adınıza üzüldüm. Allah akıl fıkır versin o adam(?)a.
Tesekkur ederim. Eşim her türk erkeği gibi bencil ve egoist bayramda 12 saatlik yolu beni bu halimde ailesinin yanına götürmek istedi çok ısrar etti bende gidemem dedim kendime cidden güvenmiyorum . Ama kendi ailesine gitmedik ya benide o iki saatlik yola ne gönderir ne goturur bende o yüzden huyunu bildiğimden susuyorum insan olan zaten düşünmesi lazım dimi bizde o yok

Olur mu öyle şey canım ya. Ben aileme çok düşkünüm izmir e evlendim ailem balıkesirden ötede. Benle evlenmeden önce biliyordu düşkünlüğümüzü. 10-15 gün izmirden bir o kadar ailemin yanında. Hamileyim de hele bi izin vermesin gitmeme..
Selamlar hayırlı bayramlar, bu bayramıda her bayram oldugu gibi yalnız gecırıyorum. Esim ve oglum yanımda ama ailemin yanında olup onlarla gecirmek isterdim. Herkes bi yerlerde keske dıyorum hıc bayram olmasa :KK43: belki dusuncem bencillik ama esim de hıc teklif etmiyor Bı yerlere gitmeyi yada en azından beni anneme goturmeyı annem de ıkı saatlik uzaklıkta haftaya dugun var annem gelecek gerek yokmus benimde soyleyecek halım yok nasıl olsa gotırmıcek, hersey bHane kusura bakmayın basinizi agrıttım. Biraz ıçimi dokmek istedim. :KK43:

Bu benim geçirdiğim en güzel huzurlu bayram sanırım. Çünkü memlekete gitmedim :)
Evimde ve eşimleyim
O kadar sıkılıyorum ki böyle aile akraba olayından.
Tatile falan da gitmedik evimizdeyiz
Bence üzülmeyin, ne güzel eş çoluk çocuk berabersiniz
İyi bayramlar..

Kapılma o duygusallığa, en azından canları sağ
Bu sabah uyandım 6 da, yılların alışkanlığı bayram erkenden kalkılır, namazdan sonra sofrada eşim bana baktı, ben eşime bir lokma yiyemeden kalktık, ikimizin de anne babalarımız vefat edeli yıllar oldu, eşimin üvey annesi var ama o da köyde yaşıyor. Kardeşler evlendi, barklandı, herkesin bir planı var, sahiden içim acıdı, eskiden hepimizi toparlardı rahmetli, teyzem, kuzenlerim, anneannem dahil, masalara sığmaz yer sofrası kurardık bayram sabahları hey gidi... Şükret ki bizim gibi değilsin, bak geleceklermiş yanına bir kaç güne kadar, üzme kendini mübarek gün, hayırlı bayramların olsun

Bu benim geçirdiğim en güzel huzurlu bayram sanırım. Çünkü memlekete gitmedim :)
Evimde ve eşimleyim
O kadar sıkılıyorum ki böyle aile akraba olayından.
Tatile falan da gitmedik evimizdeyiz
Bence üzülmeyin, ne güzel eş çoluk çocuk berabersiniz
İyi bayramlar..
Teşekkürler iyi bayramlar.

Kapılma o duygusallığa, en azından canları sağ
Bu sabah uyandım 6 da, yılların alışkanlığı bayram erkenden kalkılır, namazdan sonra sofrada eşim bana baktı, ben eşime bir lokma yiyemeden kalktık, ikimizin de anne babalarımız vefat edeli yıllar oldu, eşimin üvey annesi var ama o da köyde yaşıyor. Kardeşler evlendi, barklandı, herkesin bir planı var, sahiden içim acıdı, eskiden hepimizi toparlardı rahmetli, teyzem, kuzenlerim, anneannem dahil, masalara sığmaz yer sofrası kurardık bayram sabahları hey gidi... Şükret ki bizim gibi değilsin, bak geleceklermiş yanına bir kaç güne kadar, üzme kendini mübarek gün, hayırlı bayramların olsun
Teşekkür ederim sizinde basınız sağolsun iyi bayramlar.

Haklisin ama soyleyebilirdin
2 saatlik mesafe gidilmiycek biryer degil

Annen de sevinirdi.
Aslında söyleyebilirdim bugünde söyledim gerçi, bana dediği haftaya gelecek daha ne diyebilirim ki !! Çünkü huyu bu kendi ailesi olunca gitmek ister konu benim ailem olunca haftaya gelecek

Olur mu öyle şey canım ya. Ben aileme çok düşkünüm izmir e evlendim ailem balıkesirden ötede. Benle evlenmeden önce biliyordu düşkünlüğümüzü. 10-15 gün izmirden bir o kadar ailemin yanında. Hamileyim de hele bi izin vermesin gitmeme..
Ben kendi babamda yada kendi tarafımda böyle bişey görmediğim için baştan bu kinular hiç konuşulmadi neyse ki sen şanslısın herkes şanslı olmayabiliyor .

Back
X