Kızlar nerden başlıcağımı bılmıyorum ben 2 yıldır nişanlıyım nişanlımın ailesını hep ıdare ettım benı hiç bır şekılde arayip sormadılar ben bu durumda bıle kayınvalıdemın evıne gittiğimde benımle hiç bır şekılde konuşmuyor bana sadece laflar sokuyor kayınpederım bana elını vermıyor hoşgeldn bıle demıyodu evıne gittiğimde evıme ağlıyarak gelıyodum neden dıye sorcaksınız kayınvalıdemle görümcem benı nişanlımla paylaşamıyolar kıskanıyorlar kaynanamda kocasını dolduruyodu adamla bır problem yokken bana öyle davranıyodu hatta geçen yıl bayramda görümcem bana kapıyı açmadı resmen içerde ayak seslerını duydum bayram gunu benı ağlattı kayınvalıdemle ıle kayınpederım çevresındekı kımse ile konuşmuyo kardeşlerı ıle bıle bu olaylar nişanlım askerdeyken oluyo tabı bır gun görümcem bızım evı aradı bana ve anneme hakaret ettı ben istemessen kardeşimle evlenemessın evlendıttırmem bana manyak felan dedı bu olay bardağı taşıran son damla oldu ben nişanı attım ama nişanlım peşimi bırakmadı ailesıne rest çektı ne olursa olsun evlenıcem dedı ailesı onu ıstemıyroruz evlenemessın eyer evlenırsen yardım etmeyız felan nişanlımda ben her şeyı kendım yaparım ıstediğiniz zorluğu çıkarın genede evlenıcem dedı nişanlım babamı ıkna ettı evliliğe bu arada ailesı hiç bir şekılde gelıp gitmıyo herşeyı kendımız yaptık bır kırık iğne yapmadılar benım ailem destek oldu hep ekımde düğünum var bayramda gitmek ıstemıyroım bılıyorumkı gitsem benı kovarlar kalkıp bır laf söylerler benı istemıyolar çunku nişanlıma eyer nye gelmedı bayramda derse meraklı değiller ama kendılerını haklı çıkarmak için söylerler onu gelınınız olarak kabul etmedınız oyuzden ben getırmedım dıceksın dedım oda tamam dedı bana yardım edın