Fındık parasını eniştem ve biz bölüşüyoruz ama kızlar her sene gelmek istiyorKüçük çocuğunuz olmasa bile toplama kampı gibi yaşamak zorunda değilsiniz. Fındık parasını kim alıyorsa bir zahmet toplayıversin
Evet yaptımda zaten ama çok zorlandım normalde para verip toplatılır bunlar geri kalmıyor hiçbirşeydenEmzirdiginiz cocugunuz varsa siz nasil findik toplayacaksiniz?
Muhtemelen sizi yemek bulasik islerine bakmaniz icin cagirdilar
1 ton fındık var ve 200000 tlBu rezilligi cekecek kadar para cikiyor mu bu isten?
Esiniz findik toplama evinde kalsin siz esinize isin bitince gecerken alirsin annemde kalicam ben diyinEvet yaptımda zaten ama çok zorlandım normalde para verip toplatılır bunlar geri kalmıyor hiçbirşeyden
Fındık bahçesi bizim bölündü yerler mecbur fındığımı toplamam gerekO kadar akraba insan imkan aylığının olduğunun yerde sorun olmama ihtimali varımdır
Gitmeyin
Çagırdılar ve fındık bahçesi bizim zaten mecbur gitmem gerekEsiniz findik toplama evinde kalsin siz esinize isin bitince gecerken alirsin annemde kalicam ben diyin
Eniste demis zaten annene git diye
Hayhay deseydiniz
E tamam herkes topluyor paylasiliyor demekkiÇagırdılar ve fındık bahçesi bizim zaten mecbur gitmem gerek
E tamam herkes topluyor paylasiliyor demekki
Birileri calisirken birileri de evi toparlayip yemek yapmasi gerek
Size de o gorevi vermisler ya uyacaksiniz ya gideceksiniz ya da gorumcelerden biri evde duracak siz bebeginizi birakip gideceksiniz findiga?
Fındık toplamak mesele değil mesele benim yatacak yerimin olamamsı ve iki kocaman adamla çocuklarla kalabalıkta kalmamız tuvalete gıdıyorum girdiğim an kapı açılıyor eniştem görmemişim diyor pardon diyor çocukarı yemek beğenmiyor görümcem bizimkiler böyle yemez diyor herkese göre yemek çıkarmam imkansızE tamam herkes topluyor paylasiliyor demekki
Birileri calisirken birileri de evi toparlayip yemek yapmasi gerek
Size de o gorevi vermisler ya uyacaksiniz ya gideceksiniz ya da gorumcelerden biri evde duracak siz bebeginizi birakip gideceksiniz findiga?
O gun icin haklilar demiyorum sonucta yeni gelmisDaha yeni gelen biri o larin yigdigi bulasigi neden yikasin. Hani beraber kirletseler eyvallah, ama kadin daha yeni gelmis
Kayınpederim kaynanam yaşlı ve bahçe bölündü mecbur gidiyoruz çagırıyolar2+1 eve bu kadar kişi toplanirsa sorun kaçınılmaz.Yani gitmek zorunda mısınız?Gitmeyin ağrımayan başınızı ağrıtmayın..
O zaman aksamdan aksama annenlere gidip sabah geleceksinizFındık toplamak mesele değil mesele benim yatacak yerimin olamamsı ve iki kocaman adamla çocuklarla kalabalıkta kalmamız tuvalete gıdıyorum girdiğim an kapı açılıyor eniştem görmemişim diyor pardon diyor çocukarı yemek beğenmiyor görümcem bizimkiler böyle yemez diyor herkese göre yemek çıkarmam imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?