Bayramdaki sorunlarım

Fındık tüm sene mi toplanıyor (bilmediğim için soruyorum)
Kv ile konuşun, fındık zamanı sadece iş yapanlar diğer zamanlarda da diğer kardeşler isteyen herkes gelsin.
Dedim ağladı benim kızlarım evime gelemiceklerimi duygu sömürüsü

Sabah gittiğimde kahvaltı sofrası ve yataklar yerde oluyor pislik içinde heryer
Onuda denedim
Ya sizi bu işlere mecbur tutan adamlarla neden evleniyorsunuz bi anlasam. Çok matah adamlar bulmuş gibi iki kardeş elti olmuşlar bi de.
Ben ilk defa yaşadım ablam 8 yıldır yaşıyor ve psikolojisi bozuldu sustuğu için ben susmadım artık gelmezler diye düşünüyorum

Kayınpederim kaynanam yaşlı ve bahçe bölündü mecbur gidiyoruz çagırıyolar
İş bölümü yapılsın o zaman.Ancak siz yeni gitmişsiniz,hemen sizin temizliğe atilmanizi beklemişler,bir de kendi dagittiklarını.Orda hatalı davranilmiş ama onun dışında iş paylaşımı yapın.Evde kalan ev işlerine ,çikan da fındık toplama vs baksın.Bebekle zor oluyorsa güzel bir dille söyleyip ordan ayrılabilirsiniz.

O gun icin haklilar demiyorum sonucta yeni gelmis
Ama muhtemelen diger gunler icin bunu bekleyecekler

Güzel bir dille söyledim kaynanam arkamdan el Hareketi yaptı sallan Güllü sallan gibi bişey söyledi orda patladım zaten

Hizmet yapmayacaksanız fındık zamanı oraya niye gittinizki. Yapın demiyorum tabiki ama gitmeyin o zaman. O kadar insanın geleceği evin küçük olduğu, insanların fond8ğa gittiği, gelince yemek bekleyecekleri vs herşey ortadaymış zaten. Gitmeseydiniz madem saçma olmuş

Fındık benim bahçe benim sizce gitmesi gereken benmiyim görümcelerimmi

Güzel bir dille söyledim kaynanam arkamdan el Hareketi yaptı sallan Güllü sallan gibi bişey söyledi orda patladım zaten
Fındıktan elde edilen gelirden size de pay düşüyor mu?Çagiran kendisi ama sizin de bebekle zorlanacağınızı düşünmüyor.

Evet bahöenin yarısı bizim zaten fındık benimken benmi gitmeliyim yoksa görümcem mi?
Yarısı sizinmiş bu durumda sizin gitmeniz gerekiyor.Bebegin var sen gelme biz hallederiz diyorlarsa o ayrı ama onun dışında sizin de orda bulunup yardımcı olmanız gerekiyor.Orda kendinize ait bir göz oda da olsa ayrı bir eviniz olsa çok daha iyi olur ama bu şekilde küçücük yerde o kadar insan anlaşmazlık ister istemez olur.

Görümcelerimin bunu düşünüp gelmemeleri gerek yoksa biz zaten fındığımızı rahatlıkla topluyoruz

Küçük bebeğiniz var, annenize gidin tatil yapın. Bebekle yemekte yapamazsınız bulasıkta yıkayamazsınız.Eşiniz işçi tutsun gerekirse.
İşçiler görümceler kocaları zaten ben işçi tutulmasını istedim kalabalıkta olmuyor dedim suçlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…