- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
bi taraftanda acaba kendinizi iyi ifade edemedinizmi yani nasıl anlayamadığını anlayamıyorumda. siz yüzeysel bi çözü den ziyada gerçeği doğru olanı görmesini bekliyosunuz mevzu istediklerinizin şu aşamada olup olmaması değil. hala nasıl sizi hatalo görüyor anlamıyorum
sizin olaya bakınca dediğim tek şey ayrılacağınız varmış. ama eşiniz bana nedense tehlikeli geldi size zarar verebilir manasında söylemiyorum bunu. üst düzey tanıdıklat bilmemneler ve bunları kendi lehine kullanabilecek oluşu. bu yaşına kadar anlamamış mı acaba dünyanın indirici bindirici olduğunu. ben kurtulduğunuz kanaatindeyim ayrıca çirkin yüzünüde gördünüz
İnanın öyle detaylı anlattım, konuştum ki nasıl anlamaz bilmiyorum. Hatta anlamayı bırakın bazı şeylere kendisi şahit oluyordu yaşarken.
Bir de geçmiş konumda yazmıştım, arkamdan yarısı doğru, yarısı yalan bir takım şeyler anlatmışlar eşime, belki bunlar eşimi olumsuz etkilemiştir ama ne olursa olsun, bu kadar kolay bitirebilecek bir insanla iyi ki daha fazla Zaman geçirmemişim.