evet canım sordum...
bu olaydan yarım saat önce kaynanam bana bağırdı...bende anne bağırmaya gerek yok felan dedim.eşimde anneme cvp verdin diye sesimi çıkarmadım dedi.
çok şükür eşimle iyiyim..demekki sana güveniyo eşin annesine cevap vermene kızmamış.ne olursa olsun altta kalma saygı çercevesinde cevabını ver takmamaya çalış düşünme onları eşinle iyiysen gerisini boşver zaman herşeyin ilacı
çok şükür eşimle iyiyim..
birde laf sokması olmasa dahada iyi olacak ama...
Gereksiz yere abartmislar yani sinirle söylenen laf büyümüs gitmis..Olmusla ölmüse care yok böylece büyük görümceninde gercek yüzünü görmüs oldun.aslinda esinde kabahat ama oda pismandir herhalde böyle olacagini kestiremezdi.Erkek herzaman dengeyi iyi saglamali sen ne kadar iyi olsanda neticede el kizisin en ufak seyde kabak basina patlar.Kendileri böyle bisey yapsa onlar büyük yine alttan almak gelinlere düser diye düsünürler yani her durumda susacak tarafin sen olmasini beklerler.Bazen dönüm noktalari olur böyle olaylar mesafe koyabilmen icin firsat olmus..gecmis olsun canim..
işte bu çok güzel. ya laf sokma olayı hemen hemen her ailede olan b iolay illa o laf sokulacak ama oda ilerde geçer veya azalır.
o zaman bu konuyu adam akıllı konuş eşinle laf sokmandan rahatsızım de annen bana bişey dedğinde bana senin önünde bağırdığında en azından beni korumasanda anneni sustur de araya gir ama susma de
işte sorunda burda eşim dengeyi sağlamıyor...
kaynanam ne laflar söyledi bana eşimin önünde...
eşim tamam anne bile demedi..
hep ezdirdi beni ailesine karşı...
Kac yillik evlisin bilmiyorum ama esimde baslarda böyleydi buna benzer ve daha berbat olaylar yasadik kayinvalidemlerle.
Ama gün ola devran döne derler ya simdi esim bana laf söyletmez karima laf söylicek insan beni karsisinda bulur der herkes cenesini kapar kendi ogullarina bile küstüler beni koruyor diye iste Allah cok büyük bugünlere geldik sonunda...Esinde hatasini anliycaktir sen esinle arani iyi tutarsan kazanan taraf sen olursun.
Kac yillik evlisin bilmiyorum ama esimde baslarda böyleydi buna benzer ve daha berbat olaylar yasadik kayinvalidemlerle.
Ama gün ola devran döne derler ya simdi esim bana laf söyletmez karima laf söylicek insan beni karsisinda bulur der herkes cenesini kapar kendi ogullarina bile küstüler beni koruyor diye iste Allah cok büyük bugünlere geldik sonunda...Esinde hatasini anliycaktir sen esinle arani iyi tutarsan kazanan taraf sen olursun.
canım eşimin ailesi hep oğlunun arkasındadır.eşiniz zaten eğriyi doğruyu gören biri ki"artık seni zor görürler" demiş. bu yüzden tabii ki can sıkıcı olmuş ama daha fazla üzülmenizi gerektirecek bir durum olarak görüp o insanların amacına ulaşmasını sağlamayın ve bu konuyu uzatıp da eşinizle sorun yaşamayın lütfen.
benim anlayamadığım nokta şu oldu okurken, bizim aile mi garip acaba? bizde de sağ olsun annem kardeşimle eşi tartışacak olsa (ya da şakayla karışık seviglimle ben) biz haklı bile olsak annem karşı taraftan olur eğer yorum yapması istenirse (hep de diğerleri fikir sorar nedense, nasıl olsa hakem rüşvet yemiş gibi onlardan yana olacak ya)
ama annem zamanında babamla babaannem tartıştığında, hatta küs olduğunda da gider öpüşür muhabbet ederdi babaannemle, siz ana-oğul kendi aranızda kozunuzu paylaşın beni bulaştırmayın derdi, babam uyuz olurdu
ne olursa olsun gelin/damat bir şekilde misafir sayılır o ortamda, kimin evinde olursanız olun hani yabancı bi yerde ve hastalık gibi bir konuya böyle bir şeye bağlamak çok çocukça
eğer kendi kızları bağırdıktan sonra da olaydı aynı şekilde mi davranacaklardı
Annesi, kardeşi değil mi, bir çarşafını da seriversinler ne olcak.
Eşiniz de dahil, diğerleri de bunun lafını etmeye niye gerek duymuşlar anlamadım.
İşlerine gelince oğlum, kardeşim diye ölürler,
o öldükleri oğulları ve kardeşlerinin bir çarşafını sermeye gelince de birsürü laf.
Hizmetçi almışlar heralde gelini.
Boşverin sıkmayın canınızı.
Kayınvalidenizi de siz hasta etmediniz heralde, zaten sıkıntısı vardır önceden.
Ne olursa olsun, siz eşinize bağırsanız da, bağırmakta hata bile yapmış olsanız,
bence müdahele edip karışmamaları lazımdı.
Belki de eşiniz, onların laflarını duyduğu için, size bu şekilde söylendi, kimbilir.
Kendi sağlığınızı düşünün, mümkün olduğunca da muhatap olmayın bence.
insanlar neler yaşıyor öyle ufacık şeyte hastamı olunur olcağı varmış allatan herşey bence seni hepsir bir olup ezmeye kalkışmış asla taviz verme böylelerine eşinin arkanda olmasına sevindm yanlız anlamadığım nokta aynı evde deilsiniz dimi
çok küçük bir sebepten olay nasıl büyümüş
en iyisi eşinin ailesiyle bir müddet az görüşün ortalık bir yatışsın sonra da fazla samimi olmadan görüşebilirsiniz
bu arada burda asıl önemli olan eşin bence.hatanın büyüğünü onda gördüm.eşin ne olursa olsun seni başkalarının yanında rencide etmemeli
böyle gerginliklere ortam hazırlamamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?