yorumun için çok tşk ederim canım
mrb arkadaşlar.benim sorunum görümcemle..2 görümcem var küçük olan benle yaşıt bekar.3 senedir evliyim 3 senedir hiç diyaloğumuz olmadı kendisiyle..evlendim evleneli hep soğuk davrandı bana.evlerine giderim bana bi hg bile demez.büyük görümcemle aram çok iyiydi her zaman.onlarla farklı şehirlerdeyim ben.her zaman ararım kendisini.en az 1 saat telde konuşurduk.kısacası çok severdim kendisini.bunuda herkes bilirdi.takiii bayrama kadar.arefe günü ilk kez tartışma yaşadık.saat akşam 11.eşimin uykusu gelmiş.o andada arkadaşımla konuşuyodum telde.daha 1 dk bile konuşmadan eşim orda lafı soktu bana herkesin yanında.işte ben yatağı açim,annem sersin bende yatim diyo.bana baka baka söylüyor bunu.bende orda parladım.biraz bağırdım.büyük görümcemde orda bana bağırma diye bağırdı.bende bağırırım dedim.o bana bağıramazsın bende ona bağırırım diye inatlaştık orda.kocam değilmi bağırırım.senide görüyoz bağırırken felan dedim.sesi çıkmadı.neyse kaynana çarşafı getirmiş yatağı serecek.görümcem anne bırak herkes kendi yatağını sersin dedi.ki ben 3 senedir kaynanama bir kez bile yatağımı serdirmemişim.o gece böyle bir olay yaşandı.ertesi gün kaynana fenalaştı.hastaneye götürdü eşim.anjiyo oldu 1 gün hastanede yattı.eşim,kayınbaba,kaynım felan hep yanındalar.eşim anlatıyor doktor dün akşam sen bişeye üzüldünmü demiş.kaynanamın hasta olmasını eşim dahil benden bildiler.söylemediler ama hepsi tavırlarından bunu belli ediyordu.eşim bile bana nasıl bakıyordu.eşim hastanede kaldı o gece.ben evde görümcelerle ve eltimle tek kaldım.gündüz eltimle oturuyoruz bana geldi kalk çay koy dedi.tamam dedim.çayı koydum.3 kez yanıma gelip çay noldu deyip durdu.yine aynı gün 1.5 yaşında kızım var mutfağa gidip duruyor.görümcem bağırıyor şu çocuğunu al diye.o gün hiçbiri yüzüme bile bakmadı.eltime soruyor şunu bunu istenmi diye beni hep es geçiyor.bayramın ilk günü annemlere bile gitmedim.onca şeye rağmen yanlarında durdum.kayınbabam aynı keza yüzüme bile bakmaz.artık o eve gitmek içimden gelmiyor.eşim geldiğinde çok dolmuştum anllattım herşeyi.bundan sonra seni zor görürler dedi.inanın hiçbirisine bugüne kadar bi saygısızlığım olmadı.ne dedilerse hep sustum.yeni yeni karşılık veriyorum artık.sustukça üstüme geldiler çünkü.kısacası bayram burnumdan geldi.kusura bakmayın çok uzun oldu.yeter bu kadar uzun anlatmaya kalksam bitmez.sadece içimi dökmek istedim.çok doldum çünkü.
ya valla bu kaynana görümce takımı yokmu bayram felan dinlemiyor insafsızlık ya kardeşin için oğlun için karısına saygı göstermen lazım dimi ama
çok üzüldüm senin için boşver sen eşinle iyi ol yeter
allahalla ee bunlardan rahatsız olduğunu yapmamaları gerektiğini söle
kelin merhemi olsa derler valla aynı kaynana görümce bendede var kocam sağolsun benden yana olur hep ama onların yaptığı şeylerden rahatsız olduğumu söylerim yapmamalarını söyle derim onu yapamaz işte bende ona deli olurum
sende eşine söle bakalım kocanın senin yanında olduğunu anlayınca belki uzatmazlar
yerinde olsam bida ne evlerine ayak basarım nede yüzlerine bakarım canım.....
helede bu zamanda bende görümceyim 3 gelinimiz var 3.nüde ablam gibi severim onlara ben evdeyken zaten iş yaptırmam bile
o onların terbiyesizligi boşver onlar utansın sen kocanla iyi ol gerisi dış kapının dış mandalı kalır..
oyy canım benim valla mecbur gidiyoz işte eşler için.
eşime anlattım yaptıklarını eşim bi daha senin yüzünü zor görürler dedi..
bende dedim gidersem 1 gün kalırım başta anlaşalım dedim.
tamam diyor.inşallah caymaz sözünden..
keşke senin gibi görümcelerim olsa bebişim ya...
hepsi birbirinden suratsız anamm...
valla nasıl insanlarmış bende anlamadım kuzum rabbim akıl fikir vicdan versin inşallahhh bölelerine
inanki gitmezdim sırf onlar ettginden utansın pişman olsunlar diye...
tabi karar senin bitanem benim öle yaparsın 1 gün kalırsın gidersin annenlere....:97:
hiç üzülme olurmu .....
hayır kalp krizi geçirmedi.
tansiyon içn gitti hastaneye..
başı dönüyordu devamlı...
bütün ailenin beni suçlaması hiçde normal değil.
benim suçlu olduğum kadar kızındada çok büyük bir suç var...
Alıntı irmako77 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Kayınvalidenin hastalığının üzüntüye bağlı olması olasılığı yüksek. Kalp krizi mi geçirdi? Eğer öyle ise bütün ailenin seni, suçlaması normal
hayır kalp krizi geçirmedi.
tansiyon içn gitti hastaneye..
başı dönüyordu devamlı...
bütün ailenin beni suçlaması hiçde normal değil.
benim suçlu olduğum kadar kızındada çok büyük bir suç var...
Kalp krizi ise hayati önem taşıyor onun için o panikle sana kızmaları normal empati kur demek istemiştim. Düşündüğüm gibi değilmiş
Görümcen de kocanın yanında sana laf yarıştırmaya kalkmasın..aynen böyle söyle onlara
canım boşver ya sen fazla samimi olma 1 gün kalman bile hata olur bence.sen gene he de geç.ama kendinide ezdirme.yuvanda mutlu ol.ne vicdansız insanlar ya ben yengeme hayatta böyle yapamam.bugün sana yarın da görümcenin eltinin çocuğuna bu dünya böyledir.etme bulma dünyası .sen sabret gerisi gelir canım..:93:
zaten on gün nasıl sabır etmişin şaştım su pericim.
ben sıkılırım galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?