bütün aile gelinlerini suçlayacağına tartışmayı yaratan oğluna ve tartışmaya burnunu sokan kızlarıda suçlu bir kişiye yüklenmek çok saçma. işlerine öyle gelmişte onun için öyle davranmışlar
Siz eşinize ailesinin yanında bağırırsanız,kayınvalidenizin geçirmeyeceği varsada geçirir kalp spazmı,keşke daha sakin olup bütün okları kendinize çevirtmeseydiniz.Yapacak birşey yok yerinizde olsam kimseyle görüşmem artık kayınvalidemle kayınpederime giderim bayramdan bayrama bir saat oturmaya o kadar.
ah onların ekmeğine yağla bal sürmüşsünüz.
arayıpta bulamadıkları şeyi vermişsiniz...
benden size bir tavsiye asla eşinize çok kızsanız bile onların yanında belli etmeyeceksiniz.
çünkü siz yokken dolduraşa getitirler. bak sana sevgisi yok. bak seni saymıyorlar.
tam tersine hep aşkım canım hayatım ne istersen yaparım sen yeterki iste modunda olcaksınız ki kuduracaklar...
şu görümceler de her işe burunlarını sokmasalar olmaz..
ama eşin zamanı gelince farkedecek onların yaptıklarını.
benim aynen öyle oldu.
kardeşinin fesatlık için onu aradığını kendisi söylüyor
Bence burda tek suçlu eşiniz.pasif kalsa yine iyi ama ailesine destek olup seni suçluyor.allah aşkına sen nesin onun için bir eşmi??yoksa kölesimi???üzgünüm ama eğer eşler birbirine sahip çıkıp,ezdirmesse değil görümce allahın kulu tek laf edemez.eşin korumuyorsa önüne gelen gücü yeten sana sataşır.umarım eşinde aklını başına alırda bir aile kurduğunun farkına varıp senin kıymetini anlar.
haklısın canım tek suçlu eşim...
orda tavrını koysa bak bakalım ağzını açabiliyorlarmı...
Canım o zaman farklı yollar dene.asla eşinin akrabalarına surat asma bırak sana kötü söz söylesinler,hakaret etsinler,sadece gül suratlarınaa tek laf etme.sizi ben anca k.... ma takıyom der gibi.senden cvp alamadıkça uğraşmazlar çünkü etki tepki olayı.eşinde bi halt edemez sana senin onlara tek lafın hakaretin sözün olmuycak.çocuğun yok sanırım bilmiyorum ama eşinede güzellikle artık bir aile olduğunuzu hayatta herşeyden önemli olanın sadece birbiriniz ilerdede çocuklarınız olduğunu diğerlerinin 2. planda kaldığını anlatın.sizi seviyorsa zaten oda anlıycaktır.
Çok tuhaf insanlarmış...
Sen iki cevap verdin diye kaynanan anjiyo olacak kadar hasta mı olmuş...
Senle ne alakası var ki durumun...
Benim söyleyebileceğim asla kendini ezdirme. Onlar söylesin ben susayım modunda olma...
canım ben onca yaptıkları şeye rağmen hayatta suratımı asmadım...
ama onlar ailecek bana karşı suratları hep asık...
insan gittiği yerden güleryüz bekliyor sadece...
ama onlarda hiçbir zaman olmadı..
bu yüzden hiç gitmek istemiyorum kaynanamlara...
sanki hepsi beni besliyor...
1.5 yaşında bir kızım var...
eşimde anlıyor artık sanırım...
bir daha senin yüzünü zor görürler diyor...
Mesafeli olursun bundan sonra sunlara bak yaa.. Sana cay koy demesi de sacma ayrıca üslübu cok yanlıs. Madem cay istiyorsun mutfak orda derdim. Ne cins insanlar var dünya' da valla susma sustukca tepene cıkarlar.
Allah bağışlasın canım.yapacağın bişey yok çünkü eşin senin tarafında değil içini rahatça döksen.bu sefer iyice kötü olucak.elini ayağını çek genelde erkekleri kandırmak(cilve,zeka,naz...)kolay derler kandır kocanı ailesiyle arasını aç yani görüşmeleriniz sık değil seyrek olsun.ayda yılda bir gidin ondada nasılsınız,sağolun bende iyiyim.muhabbetin bukadar olsun ne evlatlık yapmaya kalk,nede gelinlik,sadece sokaktaki herhangi biri gibi değer ver.eşinde anlar zamanla.eğer sana olan sevgisinden eminsen bi süre uzak dur kocandan.yani ne biliyim kızınla ailene git akrabalarına şöle 1-2 hafta hem sen açıl hemde kocan sizsin yapamayacağını çok iyi anlar.üstüne dönünce nispet gibi valla seni özlemesem hiç gelmiycektim öyle rahatızki herkes üstümüze titriyor ,bize bi dünya hediye aldılar,kızımız ilgi odağı oldu... gibilerinden ozamanda arkadanda sağlam bir desteğin olduğu mesajını verirsin aklını başına almasında yardımcı olur.
su perimmm nasılsın?
tşkler canım...içimi döktüm zaten canım hastaneden gelince...o da bana hak verdi..niye ağzını açıp bişey demedin dedim..sen anneme öyle davranınca bende sinirlendim sesimi çıkarmadım dedi..ertesi gün ablasıyla konuşmuş.onada söylemiş ben orda ağzımı açıp sana cvp vermesini bilirdim.anneme öyle yaptığı için sesimi çıkarmadım demiş.bi daha sakın eşime karşı öyle davranma demiş.görümcemde bak hemen eşinin arkasında oluyor demiş.oda tabi eşimin arkasında olacam demiş.seni ayda yılda bir görüyorum.onla ölene kadar olacam ben demiş.ablasıda haklısın demiş.böyle bir konuşma geçmiş olayın ertesi günü.bensiz yapamıyor zaten eşim.dediğini yapmıştım zaten canım.bayramdan önce gittim annemlere.10 güne yakın ayrı kaldık...dayanamadı kendide izin aldı geldi yanıma..arkamda ailemin desteği olduğunuda çok iyi biliyor kendisi..
Ozaman fazla üzülmene gerek yok.eşin senin kıymetini biliyor.yaşananlar hoş değil ama olmuş ne yapıcaksın bak kocanda anlamış hatasını.bunları düşünüpte güzel zamanından harcama sakın değersiz şeyler.düşünüp üzüleceğine kızınla ve kocanla ilgilen hem sıkıntılarını unuttururlar hemde zamanını değerli şeylere harcamış olursun.eşinin ailesine gelince allah onları ıslah etsin.birgün mutlaka pişman olucaklar.kimsenin hakkı kimsede kalmaz.sen kızına yakışır anne,kocana yakışır bir eş olmaktan vazgeçme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?