bayramı burnumdan getirmeyi başardılar sonunda...

Su-Perisi

Meleğim iyiki varsın...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2007
3.864
3
683
mrb arkadaşlar.benim sorunum görümcemle..2 görümcem var küçük olan benle yaşıt bekar.3 senedir evliyim 3 senedir hiç diyaloğumuz olmadı kendisiyle..evlendim evleneli hep soğuk davrandı bana.evlerine giderim bana bi hg bile demez.büyük görümcemle aram çok iyiydi her zaman.onlarla farklı şehirlerdeyim ben.her zaman ararım kendisini.en az 1 saat telde konuşurduk.kısacası çok severdim kendisini.bunuda herkes bilirdi.takiii bayrama kadar.arefe günü ilk kez tartışma yaşadık.saat akşam 11.eşimin uykusu gelmiş.o andada arkadaşımla konuşuyodum telde.daha 1 dk bile konuşmadan eşim orda lafı soktu bana herkesin yanında.işte ben yatağı açim,annem sersin bende yatim diyo.bana baka baka söylüyor bunu.bende orda parladım.biraz bağırdım.büyük görümcemde orda bana bağırma diye bağırdı.bende bağırırım dedim.o bana bağıramazsın bende ona bağırırım diye inatlaştık orda.kocam değilmi bağırırım.senide görüyoz bağırırken felan dedim.sesi çıkmadı.neyse kaynana çarşafı getirmiş yatağı serecek.görümcem anne bırak herkes kendi yatağını sersin dedi.ki ben 3 senedir kaynanama bir kez bile yatağımı serdirmemişim.o gece böyle bir olay yaşandı.ertesi gün kaynana fenalaştı.hastaneye götürdü eşim.anjiyo oldu 1 gün hastanede yattı.eşim,kayınbaba,kaynım felan hep yanındalar.eşim anlatıyor doktor dün akşam sen bişeye üzüldünmü demiş.kaynanamın hasta olmasını eşim dahil benden bildiler.söylemediler ama hepsi tavırlarından bunu belli ediyordu.eşim bile bana nasıl bakıyordu.eşim hastanede kaldı o gece.ben evde görümcelerle ve eltimle tek kaldım.gündüz eltimle oturuyoruz bana geldi kalk çay koy dedi.tamam dedim.çayı koydum.3 kez yanıma gelip çay noldu deyip durdu.yine aynı gün 1.5 yaşında kızım var mutfağa gidip duruyor.görümcem bağırıyor şu çocuğunu al diye.o gün hiçbiri yüzüme bile bakmadı.eltime soruyor şunu bunu istenmi diye beni hep es geçiyor.bayramın ilk günü annemlere bile gitmedim.onca şeye rağmen yanlarında durdum.kayınbabam aynı keza yüzüme bile bakmaz.artık o eve gitmek içimden gelmiyor.eşim geldiğinde çok dolmuştum anllattım herşeyi.bundan sonra seni zor görürler dedi.inanın hiçbirisine bugüne kadar bi saygısızlığım olmadı.ne dedilerse hep sustum.yeni yeni karşılık veriyorum artık.sustukça üstüme geldiler çünkü.kısacası bayram burnumdan geldi.kusura bakmayın çok uzun oldu.yeter bu kadar uzun anlatmaya kalksam bitmez.sadece içimi dökmek istedim.çok doldum çünkü.

ne kadar garip insanlar kayınvalidenin hastalığının senle ne ilgisi varki.
ama keşke eşine herkesin yanında bağırmasaydın o kötü olmuş
bence bu insanlar normalde sana gıcık oluyorlarki böyle bir olay olunca ihale sana kaldı
boşver sende birdaha arayıp sorma

eşinizle onun ailesinin yanında tartışmanız hiç hoş olmamış. kendi ailenizin yanında tartışmanız da hoş olmazdı. gereksiz gerginlik olmuş. umarım aranız düzelir de eşinizle sorun yaşamanıza sebep olmaz.

canım eşim bana çok laf sokar durduk yere laflar söyler hep uyarırım kendisini ama hep aynı...ordada laf söyleyince ister istemez sinirlendim bende.hepsi bitti benim için artık...

tabiki hoş değil...
benim yaptığım yanlış biliyorum..
görümcemin karı koca arasına girmesi daha da yanlış bence...
konuşurum yine kendisiyle ama eskisi gibi olamam artık

Son düzenleme:
ne olursa olsun keşke eşine bağırmasydın burda hatalısın ama görümceninde araya girmemesi girse bile ciddi tartışma yaratacak şekilde çıkışması hata sana hatanı esprili bir dille söyeleyebilirdi yada bi kenara çekip bu sana yakışmaz demeliydi eğer kayınvalidenin hastalanmasında senin suçun varsa görümcende senin kadar suçludur

tatlı dille söyleseydi keşke...

görümcenin araya girmesi çok ayıp. abim eşiyle bizim yanımızda tartışırlarsa bizimkiler hiç karışmaz sadece burası yeri değil yanlızken sorunlarınızı halledin diyip konuyu kapatırlar

olayın senin üzerine kalması kötü ve alakasız olmuş.sen tek başına tartışma yaşamadın heralde olayın birde diğer tarafı var eğer illa bir suçlu aranıyorsa görümcende suçlu oda bağırmış

evet eşinle bağırışmaman gerektiği konusunda bende arkadaşlara katılıyorum.sonuçta ne kadar sevselerde ne kadar içtende olsalar sonuçta geline el kızı gözüyle bakılıyor seni tutmamalarına şaşırmadım.

kayınvalideninde hastalığının bu sebepten olduğuna şaşırdım çok mu büyük bir tartışma olduda ki bu kadıncağız bu kadar üzüldü kalp krizi geçirdi.

artık ağzınla kuş tutsan yaranaman canım sen bunlara en iyisi sus ve uzak dur tartışmaya girme

görümcenin araya girmesi çok ayıp. abim eşiyle bizim yanımızda tartışırlarsa bizimkiler hiç karışmaz sadece burası yeri değil yanlızken sorunlarınızı halledin diyip konuyu kapatırlar

olması gerekende bu zaten...
kalp kırmaya ne gerek var durup dururken...

canım bu olaydan önce kaynana zaten rahatsızdı.
kendini iyi hissetmiyordu..
bu olay da bahane oldu işte.
çok büyük bi tartışmada olmadı açıkçası...

kesinlikle....
eşin senden yanaysa takmaa her şey unutulur yeterki senin evinin düzeni bozulmasın

aslında eşime çok kırıldım...
orda abla tamam karı koca arasına girme diye tatlı bi dille uyarabildi..
ama eşim bizi izlemekle yetindi..

aslında eşime çok kırıldım...
orda abla tamam karı koca arasına girme diye tatlı bi dille uyarabildi..
ama eşim bizi izlemekle yetindi..
kırılmakta haklısın bende olsam kırılırdım... Böyle tartışma esnasında sesini kesip izleyen erkeklere sinir oluyorum yaa işte ne ablanı konuştur ne eşini... sustur ikisini de kapansın olay. Susarak hem eşini ezdiriyor hemde hzursuzlukların büyümesine neden oluyor

kesinlikle kırılmakta çok haklısın ama sen yine saygılı ol onlar utansın ama mesafenide koy tabi eskisi gibi olamazsın zaten insanın içine bi soğukluk geldimi bida eski duygular kalmıyo hiç üzülme bile eşinle iyi olmaya bak ve tüm sorunlarını onunla paylaş ona sordunmu mesela hiç beni neden korumadın orda diye

valla benimde burnumdan geldi annemin babamın elini öpemediğim gibi eşim annesi ve görümcemle tartıştık.anlatsam yazmakla bitiremem.sanada banada geçmiş olsun.allaha havale ettim.

Son düzenleme:

evet canım sordum...
bu olaydan yarım saat önce kaynanam bana bağırdı...bende anne bağırmaya gerek yok felan dedim.eşimde anneme cvp verdin diye sesimi çıkarmadım dedi.

aynı şeyleri yaşamışız canım..
bende evlendiğimden beri susuyorum.
yeni yeni ağzımı açmaya başladım..
onuda elime yüzüme bulaştırdım maalesef...

bence agzinizi acin sakin ha icinize atmayin akrabalarimdan biliyorum bizim 'cirkef' diye tabir ettigimiz kadinlar el ustunde tutuluo, susanlarsa kiymete gecmio valla. bosverin sakin geri adim atmayin eltiniz de aramazsa aramasin, hayatta tek arkadasiniz o degil ya

maalesef canım bu devirde çirkef ollmak gerekiyor artık..
bundan sonrada böyle olacak işlerine gelirse...
sustum da ne oldu yine kötü ben oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…