ne kadar garip insanlar kayınvalidenin hastalığının senle ne ilgisi varki.
ama keşke eşine herkesin yanında bağırmasaydın o kötü olmuş
bence bu insanlar normalde sana gıcık oluyorlarki böyle bir olay olunca ihale sana kaldı
boşver sende birdaha arayıp sorma
eşinizle onun ailesinin yanında tartışmanız hiç hoş olmamış. kendi ailenizin yanında tartışmanız da hoş olmazdı. gereksiz gerginlik olmuş. umarım aranız düzelir de eşinizle sorun yaşamanıza sebep olmaz.
ne olursa olsun keşke eşine bağırmasydın burda hatalısın ama görümceninde araya girmemesi girse bile ciddi tartışma yaratacak şekilde çıkışması hata sana hatanı esprili bir dille söyeleyebilirdi yada bi kenara çekip bu sana yakışmaz demeliydi eğer kayınvalidenin hastalanmasında senin suçun varsa görümcende senin kadar suçludur
görümcenin araya girmesi çok ayıp. abim eşiyle bizim yanımızda tartışırlarsa bizimkiler hiç karışmaz sadece burası yeri değil yanlızken sorunlarınızı halledin diyip konuyu kapatırlar
kesinlikle....tatlı dille söyleseydi keşke...
olayın senin üzerine kalması kötü ve alakasız olmuş.sen tek başına tartışma yaşamadın heralde olayın birde diğer tarafı var eğer illa bir suçlu aranıyorsa görümcende suçlu oda bağırmış
evet eşinle bağırışmaman gerektiği konusunda bende arkadaşlara katılıyorum.sonuçta ne kadar sevselerde ne kadar içtende olsalar sonuçta geline el kızı gözüyle bakılıyor seni tutmamalarına şaşırmadım.
kayınvalideninde hastalığının bu sebepten olduğuna şaşırdım çok mu büyük bir tartışma olduda ki bu kadıncağız bu kadar üzüldü kalp krizi geçirdi.
artık ağzınla kuş tutsan yaranaman canım sen bunlara en iyisi sus ve uzak dur tartışmaya girme
kesinlikle....
eşin senden yanaysa takmaa her şey unutulur yeterki senin evinin düzeni bozulmasın
kırılmakta haklısın bende olsam kırılırdım... Böyle tartışma esnasında sesini kesip izleyen erkeklere sinir oluyorum yaa işte ne ablanı konuştur ne eşini... sustur ikisini de kapansın olay. Susarak hem eşini ezdiriyor hemde hzursuzlukların büyümesine neden oluyoraslında eşime çok kırıldım...
orda abla tamam karı koca arasına girme diye tatlı bi dille uyarabildi..
ama eşim bizi izlemekle yetindi..
kesinlikle kırılmakta çok haklısın ama sen yine saygılı ol onlar utansın ama mesafenide koy tabi eskisi gibi olamazsın zaten insanın içine bi soğukluk geldimi bida eski duygular kalmıyo hiç üzülme bile eşinle iyi olmaya bak ve tüm sorunlarını onunla paylaş ona sordunmu mesela hiç beni neden korumadın orda diye
valla benimde burnumdan geldi annemin babamın elini öpemediğim gibi eşim annesi ve görümcemle tartıştık.anlatsam yazmakla bitiremem.sanada banada geçmiş olsun.kısaca söyleyeyim evlendiğimden beri hep susuyordum bir iki yıldır hakkımı savunuyorum bu da batıyor onlara allaha havale ettim.
bence agzinizi acin sakin ha icinize atmayin akrabalarimdan biliyorum bizim 'cirkef' diye tabir ettigimiz kadinlar el ustunde tutuluo, susanlarsa kiymete gecmio valla. bosverin sakin geri adim atmayin eltiniz de aramazsa aramasin, hayatta tek arkadasiniz o degil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?