Ya ben olur da virus bana ugrarsa en korktugum sey sevdiklerime ve baska insanlara bulastirip vebal almaktan korkarken insanlarin bu kadar bayram merakini agzim acik okuyorum.
Bence evde kalmak en iyisi su dönemde. Hem evin güzel güzel yerlesir.. hem de ohh miss ya :) ben evde tek takılmayı cok seviyorum ve aşırı özledim
İç rahatlatacak durum yok. Her şey ortada. Ülkede virüs var.
bu bayram herkesin bayramını telefonla arayıp kutlayacağım. vicdanım ve kafam rahat
Sezisiz ve derinden geçeceği belliama herkes için sağlıklısı ve hayırlısı bu
Anormal günlerden geçiyoruz, bu günlerde kimse de bayram ziyaretine gelmediler diye alınmasın bi zahmet. İçinizi rahatlatacağınız bir durum yok. Eşimin ailesi bir üst sokakta annemler 10 dkmesafede. İki tarafa da gitmeyeceğiz, ben drkontrolü dışında hep evdeyim eşimde sadece market ihtiyacı için çıkıyor, buna rağmen gitmeyeceğiz. Yaşlı insanlar bu risk kesinlikle alınmaz
Ben olsam ailemin artık eşim olduğunu düşünür ve onu yalnız bırakmazdım :)
Sokağa çıkma yasağı biz bayramlaşmayalım diye var ama herkes işin çakallığını bulmuş.
Yanarım yanarım 2 buçuk aydır tek başıma karantinadayım ona yanarım.
Ben olsam evde kalırdın özellikle bu süreç onun var (yasak). İllaki gideceksen elbette ailene git,eşın yokken napican orda.
Ortada virüs var. Evde durun diye de yasak var. Allah rızası için yasaklara bari uyalım da bir an önce bitsin bu illet. Biz de özlüyoruz anamızı biz de gitmek istiyoruz ama her isteyen gitse totomuzu dogrultamayiz yani
Hiç birine gitmeyin. Birine gitsen diğeri alınır. Hem işlerinde varmış onları toparlarsın. Ben de gitmiyorum hiç birine hem riskli hem tezimi yazacağım
Siz bayramda sokağa çıkma yasağını çok yanlış anlamışsınız
Sokağa çıkma yasağı biz bayramlaşmayalım diye var ama herkes işin çakallığını bulmuş.
Yanarım yanarım 2 buçuk aydır tek başıma karantinadayım ona yanarım.
Eminim ailene gidince bize gelmedi diye laf ederler en iyisi iki tarafı da telefonla aramak ve gitmemek. Biri laf ederse kocam çalışıyordu yasak vardı dersin niye kırılsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?