Ben salı günü gittim. Bizim de ilk bayram sayılır. Kapıdan görüştük, eve döndüm. Bu kadar. İlk bayram diye gidip orda kalmanız vs aşırı saçma.
Suan yasadigim sehirdeki feribot kuyrugunu gorseniz keske. Guya yasak olacak ama herkes bugunden yolcu.
Olan biz evde oturanlara oldu zaten. Büyük haksizlik.
Şu dediğinize siz inandıniz mi?Şehir dışına seyahat vesaire hiç düşünebileceğim şeyler değil zaten. O insanlarla bir şey diyemiyorum. Ben gidip kalsaydım rahat davranacaktım gibi anlaşılmasın mesajımdan. 2 metreden fazla yakınlaşılmayan, oturma odasında bile maskeyle oturulan ve tuvaletlerin ayrıldığı bir durum olacaktı zaten. O insanların nasıl seyahat izni alabildiklerini de bilmiyorum. Bence evde oturanlara değil onlara olan olacak.
Ya devlet ne yaparsa yapsın bir kara delik bulup ordan fırlıyor herkes. Ailemi aylardır görmedim, gitme ihtimalim vardı bu sefer korona çıktı dur dedim kendime. Aylardır evdeyim çıkmıyorum millet hâlâ bayram diyor. Vay bizim emeklerimize.
Sokağa çıkma yasağı neden var? Bunu anlayacak kapasiteniz var diyeceğim ama yazdıklarınıza bakınca yok hâlâ alınırlar mı falan yazmışsınız. Genci okumuşu da böyleyse yaşlı teyze ve amcalara kızmayalım hiç.
Aslında gitseniz ve sevdiklerinize de bulaştırsanız sonra da o vicdan azabıyla yaşasanız. Kusura bakmayın bu zihniyetteki kimseye acımıyorum ben.
Yok bu insanlara covidden ölenlerin nasıl, ne şekilde öldüğünü izletmeden akıllanmayacaklar ve anlamayacaklar işin ciddiyetini. Herkes bize bişe olmaz zihniyetinde.
Ailenizin bir bayramda yalnız kalacakları için üzülmeleri mi daha önemli, yoksa hasta olma ihtimalleri mi?
Katılın veya katılmayın, ama özellikle birinci kısmı üstünüze alınmalısınız, yoksa eğer o bilinçte olsaydınız, bu konuyu buraya açmazdınız.Mesajınızın ikinci bölümüne katılıyorum, birinci bölümünü ise üstüme alınamıyorum.
Yasak var evinizde oturun salgin bu kimse kimseye gönül koymaz ilerde bayramda gitmemek icin bahane ariyacaksiniz simdi gezme zamanı değil
Yani salonda maskeyle rahat oturabilecekseniz bir sey diyemem ama bu benim icin bir secenek degil.Haklısınız. Yakın olsa veya bizde araba olsa kapıdan uzaktan dönüp görsem yine iyi olurdu. Ama kalmak işi çok bozuyor ve saçma olduğunun farkındayım.
Şehir dışına seyahat vesaire hiç düşünebileceğim şeyler değil zaten. O insanlarla bir şey diyemiyorum. Ben gidip kalsaydım rahat davranacaktım gibi anlaşılmasın mesajımdan. 2 metreden fazla yakınlaşılmayan, oturma odasında bile maskeyle oturulan ve tuvaletlerin ayrıldığı bir durum olacaktı zaten. O insanların nasıl seyahat izni alabildiklerini de bilmiyorum. Bence evde oturanlara değil onlara olan olacak.
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştırSevgiliMune , insanların da benim gibi düşündüğünü ve doğru karar verdiğimi az sayıda mesajla dahi anlamış oldum, konuyu kilitleyebilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?