Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallha bbegınle gıdersınz canımmm .... ben camdanda bakmadımya bende yalnzm eşim var bi bu benim aileden uzak 2. bayramım hamile olduğum için gidemedik yakınz 250 km mesafe ama 7yıl sonra bebek olunca bişey olur diye korktuğumuzdan gidemedik bugün apartmanda bi ben vardım herkes memleketine gitti bende camda koşuşturan insanları izledim çok kötü ya Allah kimseyi yalnızlıkla imtihan etmesin
senın eşin nerde canımyok yok üzülme yanlız değilsin
biz de aynen eşofmanlarla oturuyoruz kızımla
üstelik anacığımla 600km var aramda![]()
afıyet olusn bende bırazdan mantı yapıcam buzlukta vardı yıycem zaten sııstım sabha berı yemekten onu bunu . banyo yaptık kuuzmla ,manıkıur yaptım öle nete takılıyorum sen neden yalnızsınkı ne iş yaparsınnbende bayramda yanlız olanlardanım
ışten geldım, koca tencere soslu spaghettı yaptım,
son ses müzık açtım bayram kutluyorum![]()
senın eşin nerde sultancımmmmmbende yalnızım,oğlum arada tekmeliyor.başkada arayıp soran yok...hamilelik zaten duygusallık demek bir de yalnızlık çok kötü..
bend e sırf eşin nerde dıye sorcaklardıye gıtmedım bılıyormuusn eşin nerde senınBen de ailemin yanındayım eşim yok...
eşimin aileside öle hıç gelen gıden olmaz onlarda gıtmez oturu dururuz. ama bızım evde akrabalar hop ona hop buna gıder gelıızBizde evdeyiz ailecek bütün bayramlarda olduğu gibi yalnız geçiyoruz yani...
akrabaların yanındadır ama degılmı ne ıs yapıyorsunn canımbende işteyim....
eşimde evde uyuyo kimseye gitmiyo tembel...
ama bayramın 3. günü misafirlerim gelmeye başlayacak çok şükür...
herkese iyi bayramlar........
Bende tekim zaten çok sevmemkalabalığı erken kalkmayı yattım saat 12ye kadar.
bende yalnızımailemden ayrı geçirdiğim ilk bayramım
aklım annemlerde akrabalarımda hep.eşimle sabah kalktık et kavurduk iki başımıza yedik dışarı çıktık kavgaedip eve döndük
evlendiğime bile pişman oldum bugün hiç hassas olmuyo bana karşı sonuçta be ailemden uzağım ilk bayramım
gece nöbetine gitti şimdi işe ilk defada gece evde yalnız kalıcam
pooofff çok sitemliyim bugun
canını sıkma eşler hep öle varlığı bır yoklugu ayrı dert bi anlaslar bızı sorun kalmıycak ama
aynen canım bende yalnızım eşimden başka kimsem yok ailelerden 1200 km uzaktayız yinede tatlımızı aldık temzliğimi yaptım ama gelen giden yok![]()
Buyrun cnm bize gelin sizde :))
Sonrada biz size geliriz, olmaz mi:))
meraba eşim yanımda yok sadece kızımla birlikteyız. annemlere gıtmek ıstemedım hersene kurban b ordayım zaten . kv gıtmedım evlerı soguk vs dıye kıızmı usuturum. öğretmenım kımse yok yasadıgım yerde arkadslarda gıttıler zaten gıtmeyen arkadsım cagırdı ama gıtmek ıstemdım yalnız yalnız ona da gıdıcem annemlere dedımmoralım bozuk ya tek ben mıyım acaba varmı benımgıbı yalnız olan