• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramı ve sonrasini memleket te geçirme polemiği

merce46

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
397
89
318
Hatay
Merhaba hanımlar eşimle dün bayrama gitme konusunda tartıştık çok canım sıkıldı. Ben Baska bir şehirde yaşıyorum bayramda memlekete gidip biraz kalmak istiyorum 20 gün kadar. Eşimde 20 günün çok fazla olduğunu söyledi. Bende zaten senede 1 yada 2 kez gidiyorum gitmişkenr biraz kalmak istiyorum. Diyorum.Bir ton laf etti. Ne yapayim yani bayrama gidip 7 gün kalıp geri mi geleyim koskoca bir yaz tatilinde 7 gün az değil mi?

Merhaba hanımlar eşimle dün bayrama gitme konusunda tartıştık çok canım sıkıldı. Ben Baska bir şehirde yaşıyorum bayramda memlekete gidip biraz kalmak istiyorum 20 gün kadar. Eşimde 20 günün çok fazla olduğunu söyledi. Bende zaten senede 1 yada 2 kez gidiyorum gitmişkenr biraz kalmak istiyorum. Diyorum.Bir ton laf etti. Ne yapayim yani bayrama gidip 7 gün kalıp geri mi geleyim koskoca bir yaz tatilinde 7 gün az değil mi?
eğer onun memleketi de değilse ve eşiniz de sizle glecekse sıkılır 20 günde
tabi siz onun memlekette kalıyorsanız oda kalabilir

ayrı gidecekseniz de bana 20 gün çok geldi 10 gün 12 gün olabilir

esinizin tatilide orda gececek muhtemelen eger oyleyse birlikte gidecekseniz hakli butun tatilini orda gecirmek istemeyebilir ama tek gidecekseniz bilemedim esinizin tatilinizde neler yapmayi planladigida onemli tabi

orta yol bulun 2 hafta kal mesela...eşin sıkılacağı için istememiştir..
yada sıkılırsa sıkılsın yaaavvv sen onun memleketine gidip kalıyor musun...kalıyorsan oda gelsin..

Eşiniz kendi tarafına gitmenizi istemiyor mu

Sizinle gelicekse de uzun gelmicekse de bence. İl disinda bir eve, sizin ailenizin yanina gidiyor. 20 gun ben olsam bende rahat edemem. Yalniz giderseniz de 20 gun esinizden siz nasil ayriliyorsunuz? Esiniz napicak o surede?

esinizin tatilide orda gececek muhtemelen eger oyleyse birlikte gidecekseniz hakli butun tatilini orda gecirmek istemeyebilir ama tek gidecekseniz bilemedim esinizin tatilinizde neler yapmayi planladigida onemli tabi
O kalmayacak benim planima göre onun planina göre de 3 gün daha yıllık izin alayım beraber gidip beraber gelelim 7 gün kalalim diyor

Sizinle gelicekse de uzun gelmicekse de bence. İl disinda bir eve, sizin ailenizin yanina gidiyor. 20 gun ben olsam bende rahat edemem. Yalniz giderseniz de 20 gun esinizden siz nasil ayriliyorsunuz? Esiniz napicak o surede?
Eşim çalışiyor işine gidip gelecek özel sektörde çok bir tatili olmuyor bende bir 20 gün memlekete gitmek istiyorum farklı bir ilde olduğumuz için bir çevre edinemedik çok sıkılıyorum ayrıca sıcak

Eşim çalışiyor işine gidip gelecek özel sektörde çok bir tatili olmuyor bende bir 20 gün memlekete gitmek istiyorum farklı bir ilde olduğumuz için bir çevre edinemedik çok sıkılıyorum ayrıca sıcak
20 gun ama bir erkegin tek kalmasi cok zor. Vicdanende zor. Sene icinde ara ara gitmenize musaade etmez mi? 2 3 sefer 1 er haftaligina gitseniz mesela?

20 gün bence çok fazla eşiniz öneride sunmuş 7 gün kalalım beraber kalalım demiş bence mantıklı. Siz kendi ailenizde 20 gün kalacaksınız ama eşiniz evde yalnız olacak peki aynı şekilde kurban bayramında da eşinizin ailesine gittiğiniz eşiniz ailesiyle daha çok kalmak istese sizi eve yollasa ben ailemi çok göremiyorum saha fazla kalıcam dese kabul eder miydiniz onun ailesine muhtemelen 4-5 gün kalıp döneceksiniz.

Bu senelik izninizin toplamda kaç gün olduğuna ve ikinizin memleketlerinin aynı olup olmadığına göre değişir.
Senelik izin 14 gün ama sirket toplam kullandirmiyor.1 hafta beraber denize gideceğiz. Benim 2 ay yaz tatili malum .ikmizin memleketi de ayrı ayri

20 gün bence çok fazla eşiniz öneride sunmuş 7 gün kalalım beraber kalalım demiş bence mantıklı. Siz kendi ailenizde 20 gün kalacaksınız ama eşiniz evde yalnız olacak peki aynı şekilde kurban bayramında da eşinizin ailesine gittiğiniz eşiniz ailesiyle daha çok kalmak istese sizi eve yollasa ben ailemi çok göremiyorum saha fazla kalıcam dese kabul eder miydiniz onun ailesine muhtemelen 4-5 gün kalıp döneceksiniz.
Empati kurun diyorsunuz anlıyorum . Çok istiyor san kal derdim . Eşimin aile bağları pek zayıf 20 gün kalmayi kendi bile istemez. Kurban Bayramı'ndafull kalacağız.

E hakli adam. Ayni yerde 20 gun kalmak anlamsiz.7 gun yeterli. Sonrasinda tatil yaparsiniz, akraba dolasacaginiza vaktinizi birbirinize ayirin iste ne guzel

Back
X