Bayramı yalnız geçirmek

Ohh en guzel bayram. Bayram samimiyetsizligi diye bir sey var bence, zoraki gorusmen gereken insanlar. Yakinlarini ve sevdiklerini anlarim da, mesela amcana gidiyorsun, tanimadigin birileri daha geliyor, gereksiz yere bayramlasmalar falan, ayni ortamda oturmalar. Su an zaten korona var, niye goruserek bayramlasiliyor anlamiyorum, ara kutla iste..

Ay keşke ben de evde yalnız olsam da sessiz sessiz ders çalışabilsem.
Gün içinde ya misafir oluyor ya da annem bağır çağır telefonla konuşuyor.
Sizin derdiniz bazılarımızın hayali gördüğünüz üzere 🙄

bende bu bayram yalnız geçiriyorum fakat kendi isteğim üzerine .. pandemi döneminde kalabalıkta ne kendimi nede çocuklarımı riske atamazdım dinleniyorum bol bol...

Keyfine bak ya
Ya sen de gitmek zorunda bırakılsa idin eşinin gittiği yere
Eş ailesi ile görüşmeyince napacan ? Mecburi yalnızlık ama sağlığım yerinde ise tadını nçıkart

Bayram günü herkes burada yorum yapıyorsa anlayin işte...
Bir de moralinizi yüksek tutup moral depolayin. Daha eşiniz ailesinin yanından dönecek :) şaka bir yana sorunları cozdunuz mü

İyi bayramlar kızlar bayramı yalnız geçiriyorum, eş ailesiyle görüşmüyorum eşim kendi gitti. Benim ailem de uzakta, gidecektim de otobüsle virüs zamanı sıkıntı olur dedim gitmedim bir bayram daha. Yalnız bayram:süslü:
Kafanı dinle ohhh

İyi bayramlar biz varız bak 🥰 yalnız sayılmazsın.
ben yalnız değilim şuan ama ne acı ne beter bir bayramdır benim için bilemezsin. Eğer huzurun varsa , mutluysan boşver gerisini.

Ay keşke ben de evde yalnız olsam da sessiz sessiz ders çalışabilsem.
Gün içinde ya misafir oluyor ya da annem bağır çağır telefonla konuşuyor.
Sizin derdiniz bazılarımızın hayali gördüğünüz üzere 🙄
Herkes ailesiyle sevdikleriyle birlikte vakit geçirirken evde tek olmak bence istenecek birşey değil.Tercih değil cünkü zorundalık. Siz şuan o ortama ihtiyaç duyduğunuz için böyle düşünüyorsunuz. Ama gerçekten zor çok zor.Ne istediğimize dikkat edelim bence. Yalnızlığında hayırlısını versin Allah.

İyi bayramlar kızlar bayramı yalnız geçiriyorum, eş ailesiyle görüşmüyorum eşim kendi gitti. Benim ailem de uzakta, gidecektim de otobüsle virüs zamanı sıkıntı olur dedim gitmedim bir bayram daha. Yalnız bayram:süslü:

Otobüsle gidebilirdin aslında

Ben de yalnız geçiriyorum. Bir sezon dizi bitirdim😁 yarın da temizlik

Ailemin yanındayım kurban vs uğraştılar. Bir sözden kalbim kırıldı gizlice ağladım. Kendimi kötü hissettim. Evde yalnız olsam bundan bin kat iyidi.
Sağlık olsun huzur olsun geriinsini boşverin.

Sağlık olsun 🙏 Bu dönemde evde yalnız kalmak zaten en akıllıca olanı. Zaten bir çok kişi de yalnız geçiriyor bu dönemi

Bende eşimin ailesiyle geçirdim eşim göreve gitti çok şükür yarın geliyor yinede yalnız hissettim eşim olmayinca

Bende gitmedim ailemin yanına otobus uzun yol pandemı derken yalnız degıl sın cogu insan boyle sanırım

Eskiden bayramda tatile mi gidilir iş diyen ben... Yalnız ne güzel. Ya eşinle olacaksın ya yalnız. Ama Kalabalığa düşmek beni mutsuz ediyor.

Back
X