- 25 Ekim 2018
- 3.638
- 6.469
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
Şikayet ettiginiz şeyler ,birilerinin hayalidir diye boşuna dememişler :) Boşverin bence de .Önemli olan sağlık .Hayalim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şikayet ettiginiz şeyler ,birilerinin hayalidir diye boşuna dememişler :) Boşverin bence de .Önemli olan sağlık .Hayalim![]()
Kafanı dinle ohhhİyi bayramlar kızlar bayramı yalnız geçiriyorum, eş ailesiyle görüşmüyorum eşim kendi gitti. Benim ailem de uzakta, gidecektim de otobüsle virüs zamanı sıkıntı olur dedim gitmedim bir bayram daha. Yalnız bayram![]()
Herkes ailesiyle sevdikleriyle birlikte vakit geçirirken evde tek olmak bence istenecek birşey değil.Tercih değil cünkü zorundalık. Siz şuan o ortama ihtiyaç duyduğunuz için böyle düşünüyorsunuz. Ama gerçekten zor çok zor.Ne istediğimize dikkat edelim bence. Yalnızlığında hayırlısını versin Allah.Ay keşke ben de evde yalnız olsam da sessiz sessiz ders çalışabilsem.
Gün içinde ya misafir oluyor ya da annem bağır çağır telefonla konuşuyor.
Sizin derdiniz bazılarımızın hayali gördüğünüz üzere![]()
İyi bayramlar kızlar bayramı yalnız geçiriyorum, eş ailesiyle görüşmüyorum eşim kendi gitti. Benim ailem de uzakta, gidecektim de otobüsle virüs zamanı sıkıntı olur dedim gitmedim bir bayram daha. Yalnız bayram![]()
İyi bayramlar kızlar bayramı yalnız geçiriyorum, eş ailesiyle görüşmüyorum eşim kendi gitti. Benim ailem de uzakta, gidecektim de otobüsle virüs zamanı sıkıntı olur dedim gitmedim bir bayram daha. Yalnız bayram![]()
Sağlık olsunİyi bayramlar kızlar bayramı yalnız geçiriyorum, eş ailesiyle görüşmüyorum eşim kendi gitti. Benim ailem de uzakta, gidecektim de otobüsle virüs zamanı sıkıntı olur dedim gitmedim bir bayram daha. Yalnız bayram![]()
Bende gitmedim ailemin yanına otobus uzun yol pandemı derken yalnız degıl sın cogu insan boyle sanırımİyi bayramlar kızlar bayramı yalnız geçiriyorum, eş ailesiyle görüşmüyorum eşim kendi gitti. Benim ailem de uzakta, gidecektim de otobüsle virüs zamanı sıkıntı olur dedim gitmedim bir bayram daha. Yalnız bayram![]()