Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sensiniz saçmaSaçma insanlardan biri işte canım boşver kendi kendine evhamlansın
Olmayan insanlığınızın yerinde jesseyin insanlığı güzel durmuş.Aynen canım bide insan yerine koyup cevap verdik bida muhatap almıcam böyle boş konuşan durduk yere insanları küçümseyen çatan çok kişi var burda..boşver salla..benim olan olmuş geçen geçmiş yani üstüne çok dereden su akmış eşim daha düzgün davranıyor yani bilmeden sormadan etmeden saçma sapan yorumlar..
Herkes sorun yaşayabilir, önemli olan hatalardan ders almak , benim eşim aşırı kıskanç bütün sorunlar bundan doğuyor beni kimseyle paylaşamıyor, içkisi yok kumarı yok ihaneti yok bir kere olsun el kaldırmadı sadece düşüncesiz iş işten geçince kafas basıyor ve bazen ne dediğini kulağı duymuyor elimden ayrılıp öyle konu açacaktım pardon :)) ben sadece fikir almak istedim ayrılık kararı değilAynen canım bide insan yerine koyup cevap verdik bida muhatap almıcam böyle boş konuşan durduk yere insanları küçümseyen çatan çok kişi var burda..boşver salla..benim olan olmuş geçen geçmiş yani üstüne çok dereden su akmış eşim daha düzgün davranıyor yani bilmeden sormadan etmeden saçma sapan yorumlar..
Al işte bir saldıran daha..noluyor size ?? Size ne? Size ne!!!Olmayan insanlığınızın yerinde jesseyin insanlığı güzel durmuş.
'İnsan yerine koyup muhatap oluyoruz' bir hakaret ama benimki değil maalesefAl işte bir saldıran daha..noluyor size ?? Size ne? Size ne!!!
Site yöneticileri bakınız hakaret var gerekeni yapın lütfen..insanlıktan bahsederken insanlıktan çıkanlar!
Size noluyor ki avukat mısınız tövbe tövbe kirletmeyin konu sahibinin sayfasını'İnsan yerine koyup muhatap oluyoruz' bir hakaret ama benimki değil maalesef![]()
Avukatlar böyle çalışmaz siz insanlara 'saçma sapan' kalıbını giydiremezsiniz. 'İnsan yerine koyduk' diyemezsiniz.Size noluyor ki avukat mısınız tövbe tövbe kirletmeyin konu sahibinin sayfasını
Ben size mi söyledim o lafı? Size noluyor da cevap veriyorsunuz ben bana saldırana elbette savunurum kendimi ..siz niye atlıyorsunuz hayırdır size cevap hakkı doğmaz kusura bakmayın cevap veremezsiniz'İnsan yerine koyup muhatap oluyoruz' bir hakaret ama benimki değil maalesef![]()
SİZİ İLGİLENDİRMEZAvukatlar böyle çalışmaz siz insanlara 'saçma sapan' kalıbını giydiremezsiniz. 'İnsan yerine koyduk' diyemezsiniz.
Bilin istedim![]()
Atlamak mı? Hayır hayır merak etme şerle işimiz olmaz.Ben size mi söyledim o lafı? Size noluyor da cevap veriyorsunuz ben bana saldırana elbette savunurum kendimi ..siz niye atlıyorsunuz hayırdır size cevap hakkı doğmaz kusura bakmayın cevap veremezsiniz
Hakaret etmedim iade ettim pff neyse.SİZİ İLGİLENDİRMEZ
SİZ DE DURDUK YERDE SİZLE KONUŞMAYAN BİRİNE ATIP TUTAMAZSINIZ YANİ HAKARET ETME HAKKINIZ YOK
GİDİN İŞİNİZE
Sana mı sorcaktım nereye ne konu açıp acmayacagımı evet itat edeceğim var mı diyceginiz evet evlilik çok kutsal buraya konu açan eşleriyle sorun yasayan herkesi sizin lafınızla ayrılacak sanıyorsunuz herhalde , buraya eşiyle sorunlarını konu açan herkes ayrılsın mı onu mu istiyorsun, sen öyle yqptın herhalde