bayramın ilk gününe nöbet yazan sevgili şefim...

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
Eşim arife günü annesinin yanına köye gitcek ilk gün sabahtan üç kurban kescek adamcaz,bu gün bi öğrendim ki bayramın ilk günü nöbet yazılmış bana ben tek başıma nasıl yaparım tek başıma,akşam nasıl evde kalırım(bi süre önce hırsız girdi eve)nasıl ertesi günü nöbet çıkışı yola çıkarım öff ya birine para karşılığı satayım nöbeti diyorum ,herkes haliyle bi isteksiz:(
beni bu kadar zor durumda bırakan şefime burdan sevgilerimi iletiyorum (!)

Kasıt var mı bu işte.
Bayram nöbetleri genelde öncelikle bekar olanlara yazılır benim bildiğim...

Kasıt var mı bu işte.
Bayram nöbetleri genelde öncelikle bekar olanlara yazılır benim bildiğim...
Sanmıyorum benim kimseyle bi sıkıntım yok zaten iki kişi nöbet tutcaz,ama arkadaş bekar onun için sorun yok ben zor durumda kaldım :KK43:120 kişi içinde bana vurdu ikramiye :(

Eşim arife günü annesinin yanına köye gitcek ilk gün sabahtan üç kurban kescek adamcaz,bu gün bi öğrendim ki bayramın ilk günü nöbet yazılmış bana ben tek başıma nasıl yaparım tek başıma,akşam nasıl evde kalırım(bi süre önce hırsız girdi eve)nasıl ertesi günü nöbet çıkışı yola çıkarım öff ya birine para karşılığı satayım nöbeti diyorum ,herkes haliyle bi isteksiz:KK43:

sen nöbetini satma canım, şefine durumu anlat o çözsün...

Sanmıyorum benim kimseyle bi sıkıntım yok zaten iki kişi nöbet tutcaz,ama arkadaş bekar onun için sorun yok ben zor durumda kaldım :KK43:120 kişi içinde bana vurdu ikramiye :KK43:

Çok kötü..
Ama sanırım başka yapacak bişey de yok.
Nöbet değiştirebilecek kimse yok mu?
Bir de gebesiniz sanırım.

Bende Yarın Gidiyorum kayınvalidemlere.. Sağolsun.Eşimin Şefi bayramda tatil vericekmi vermicekmi belirlememiş bile... Benim Ayın 8 inde Doktorum var Mecbur 8 inde Döncem Eşimde Izniğe Gitmek için can atıyor Ben Dönerim eşim Giderse bende yalnız kalıcam mecbur :@ Offff

Eşim arife günü annesinin yanına köye gitcek ilk gün sabahtan üç kurban kescek adamcaz,bu gün bi öğrendim ki bayramın ilk günü nöbet yazılmış bana ben tek başıma nasıl yaparım tek başıma,akşam nasıl evde kalırım(bi süre önce hırsız girdi eve)nasıl ertesi günü nöbet çıkışı yola çıkarım öff ya birine para karşılığı satayım nöbeti diyorum ,herkes haliyle bi isteksiz:KK43:
şefinin ellerinden öpmeyi bir borç biliriz bizde kk oalrak:-)

Sağlıkcıyım değiştircek biri için uğraşıcam bulamazsam gerçekten zor durumda kalıcam,evet hamileyim bu arada

Halinize şükredin sağlıkçıysanız hemşirelerin ya da doktorların durumunu biliyor olmalısınız.Biz bayram içerisinde iki tane 24 saat nöbet tutacağız... Eşime izin yok hergün işe gidecek ki o sağlıkçı değil..Bayramlar bize zehirden başka bişey değil..:KK14::KK14:

benim eşiminde nöbetleri oluyor malesef bayramda da oluyor yapacak bir şey yok. Ben evde 1 saat tek duramayan biriydim şimdi geceleri yalnız kalıyorum. Sonuçta iş bulamayan onca insan var bu kadarcığına şükretmek gerek.

Keşke ben biletimi aldım, memlekete gidiyorum iptal edemem deseydiniz :(

valla beraber çalışıyor olsak seve seve tutardım yerine, hatta tüm bayram tutardım:KK53:

aslında gece yalnız kalırsın bişey olmaz diyecektim ama hırsız lafını okuyunca ben bile tırstım..Şefle konuş durumu izah et yola gelmez dersen doktordan bi rapor falan mı alsan..olmadı o akşam bi arkadaşında falan kal istersen zor durum gerçekten

Halinize şükredin sağlıkçıysanız hemşirelerin ya da doktorların durumunu biliyor olmalısınız.Biz bayram içerisinde iki tane 24 saat nöbet tutacağız... Eşime izin yok hergün işe gidecek ki o sağlıkçı değil..Bayramlar bize zehirden başka bişey değil..:KK14::KK14:
Her bayram mı böyle? Allah kolaylık versin valla

Haklısınız sizin işiniz daha zor Allah hepimizin yardımcısı olsun :(

Artık şeften çıkmış müdürlüğe onaya gitmiş değiştiremem,biriyle değiştirsem güzel olcak ,olmmasa annemlerde kalmaya çalışcam :(
aslında gece yalnız kalırsın bişey olmaz diyecektim ama hırsız lafını okuyunca ben bile tırstım..Şefle konuş durumu izah et yola gelmez dersen doktordan bi rapor falan mı alsan..olmadı o akşam bi arkadaşında falan kal istersen zor durum gerçekten

Back
X