Bayramın yaklaşması ve sıkıntılarım.

Ablanız eşini bırakmıyor,onun için size gelmiyorsa siz de Eşinizin yanında olun.evde huzursuzluk olmasın onların arası zamanla düzelir
İnanın bu sebeple eşimle o kadar huzursuzluk yaşadım ki kaç tane bayramım zehir oldu resmen ama baktım ablamda ses yok bıraktım çabalamayı artık

bacanaklar küs görüşmek istemiyor anlarım ama ablanızın kocam beni boşar diye size gelmemesini anlayamam .... kim haklı olursa olsun siz iki kardeşsiniz ya ... demekki ablanız size sizin ona düşkün olduğunuz kadar düşkün değil
Aynen sonuçta orası sadece eşimin değil benim de evim ama anneme gelir görüşürüz ama kendi evime çağırdığında hep bahane bulurdu meğerse benim evime gelmesine eşi müsaade etmiyormuş.

iki kiz kardes olarak olayin bu raddeye gelmesini onlemeliydiniz. biz kadinlar olaylarin buyumesini engelleyebiliyoruz, tartisma esnasinda ileriyi daha iyi gormeniz gerekirdi. yuz goz etmemek lazim erkek kismini birbiriyle.
olan olmus ortaya sogukluk girmis, kabullen idare et. kocanla da bu sebebten bozusma, mutluysan bi sekilde kabullen bu durumu. yapabilecegin bisey yok. ailene yansitirsin annen baban daha cok uzulur, bosver.

bence sen de ablana gitmeyi bırak. belki sen gidiyorsun diye de söyleniyordur ablanın kocası.

Yanlış mı anlattım bilmiyorum, ablamın eşi bize gelmesine izin vermiyor yani annemde görüşebiliriz ya da başka bir ortamda ama ablam benim evime gelemezmiş .
o kadarlık saygı gösterin madem sizde. Görüşmenizde sıkıntı yokmuş. Bu durumlarda fedakarlıklar gerekiyo ne yazık ki.. Hem senin evin benim evim ne farkeder ki amaç birlikte vakit geçirmek değil mi zaten..

haklı ya da haksız, hayatta hiç ama hiç kimse için kardeşime sırtımı dönmem. kardeşim sırf kocasından korktuğu için benimle görüşmez evime gelmezse kendi bilir, düşünmeden silerim ben olsam.

Diyelim ki eşin o adama saygısızlık yaptı senle ne alakası varmış? O adama ben adam demem sen kim köpek de kardeşimle iletişimine karisacaksin. Hiç üzülme bacım kardeşin kocacıymis.

Konu ne olursa olsun öz be öz kardeşimle görüşürüm. Ne münasebet eşim izin vermiycekmiş. İstemeyen görüşmez ama ben dışarda ya da annemin evinde görürüm.

Eşimin ablası bana el kaldırdı ona rağmen eşime ablanla görüşmüyceksin demedim. Kardeş onlar. Ben görüşmüyorum ama o istediği gibi görüşebilir. Bu konularda nasıl kendilerinde hak görüyolar ben hiç anlamıyorum. Hadsizlik bu.

Size gıpta ettim. Ne kadar olgunsunuz. Bana böyle bir sey yapılsa eşimde hicbirsey olmamış gibi görüşse herhalde ona dünyayı dar ederdim. Kücük de degilim halbuki :) 30 yasındayım. Ama evlilikte yeniyim ilerde bende bu seviyeye gelirim insallah :)

jane eyre_ jane eyre_ ablanız belki eşinizden çekindigi için size gelmek istemiyordur. Yada gidersem beni boşar dediğine göre demekki enisteniz bu konuda çok katı ve ablanızı korkutmuş. Siz yine de giderek görüşerek dogrusunu yapmışsınız. Bence ablanız çekincelerinden dolayı size gelmese bile siz iletişimi koparmayın. Görüşün.

Saçma sapan seylerden oldu demişsiniz araya girip konuşacak her iki tarafında saydığı bir aile büyügü yok mu ? Barıstırmaya calışsalar. Zamanla düzelir merak etmeyin.

Size gıpta ettim. Ne kadar olgunsunuz. Bana böyle bir sey yapılsa eşimde hicbirsey olmamış gibi görüşse herhalde ona dünyayı dar ederdim. Kücük de degilim halbuki :) 30 yasındayım. Ama evlilikte yeniyim ilerde bende bu seviyeye gelirim insallah :)
fikirler değişiyo gerçekten yaşanan tecrübelerle. Yaptığım size doğru geliyosa emin olun sizde aynısını yapardınız. Yarın anne ya da babasını kaybetse aynı acıyı paylaşacağı kimi var ablasından başka.. Ya da ablası gibi kim sever kıymet verir yürekten. Hepimiz için geçerli bunlar.. 27 yıl sonra girmişim eşimin hayatına ve ablasının yaptığı terbiyesizlik yüzünden 33 yıllık ablasını hayatından çıkarmasını isteyemezdim. Canciğer onlar et tırnak gibi.. Evladınız olduğunda beni daha iyi anlıycaksınız :)

Merhaba kızlar,sizden anlatacağım konu hakkında tavsiye istiyorum zira 2 senedir kendimi yemekten bıktım.Daha önceki konumlarda var hiç sıkmayayım sizi, yaklaşık 3 senedir evliyiz özetle eşim ve ablamın eşi 2 senedir konuşmuyorlar saçma sapan sebepler ve yanlış anlamalar sonucunda, olay uzadı ablam eniştemin yanında,artık o da eşimle konuşmuyor., hatta olayı abartıp annemlere gidiyor (annemlerle bizim çok yakın evlerimiz 10 dk) bana gelmiyor,hep geciştirmişti çağırdığımda ama bir gün annemle konuşurken yanında olduğumu bilmeden ben jane'e gidersem x beni boşar falan dedi çok çok üzüldüm.Şimdi önümüz bayram annemlere aynı zamanda gidemeyeceğiz, resmen köşe kapmaca oynuyoruz, ablamla bayramda görüşemiyoruz, ben zamanında eşimle çok kavgasını verdim bunun, pek bir şey değişmedi, ama ben tek de olsa ablama gittim, eniştemle de görüştüm , ama ablam evime dahi gelemiyor,bir şey değişmeyecek biliyorum sadece sizden tavsiye istiyorum, aileme fazlasıyla düşkünüm bir tarafta eşim diğer tarafta ablamlar, yıpranıyorum takmayacağım diyorum olmuyor ne yapabilirim bunun için inanın bilmiyorum.
Zor durum ama böyle olaylar oluyo.ama kocalardan dolayı kardeşinle ilişkini asla kesme

Merhaba kızlar,sizden anlatacağım konu hakkında tavsiye istiyorum zira 2 senedir kendimi yemekten bıktım.Daha önceki konumlarda var hiç sıkmayayım sizi, yaklaşık 3 senedir evliyiz özetle eşim ve ablamın eşi 2 senedir konuşmuyorlar saçma sapan sebepler ve yanlış anlamalar sonucunda, olay uzadı ablam eniştemin yanında,artık o da eşimle konuşmuyor., hatta olayı abartıp annemlere gidiyor (annemlerle bizim çok yakın evlerimiz 10 dk) bana gelmiyor,hep geciştirmişti çağırdığımda ama bir gün annemle konuşurken yanında olduğumu bilmeden ben jane'e gidersem x beni boşar falan dedi çok çok üzüldüm.Şimdi önümüz bayram annemlere aynı zamanda gidemeyeceğiz, resmen köşe kapmaca oynuyoruz, ablamla bayramda görüşemiyoruz, ben zamanında eşimle çok kavgasını verdim bunun, pek bir şey değişmedi, ama ben tek de olsa ablama gittim, eniştemle de görüştüm , ama ablam evime dahi gelemiyor,bir şey değişmeyecek biliyorum sadece sizden tavsiye istiyorum, aileme fazlasıyla düşkünüm bir tarafta eşim diğer tarafta ablamlar, yıpranıyorum takmayacağım diyorum olmuyor ne yapabilirim bunun için inanın bilmiyorum.
Ablan da seni senin onu düşündüğün kadar düşünse zaten gelir görüşürdü .

bence sen de ablana gitmeyi bırak. belki sen gidiyorsun diye de söyleniyordur ablanın kocası.
Öyle olduğunu düşünmüyorum , eniştemi 15 yıldır tanıyorum, kardeşine nasıl davranıyorsa bana da öyle davranır, ablamla da görüşmeme karışmıyor ama benim evime gelmesini istemiyor, yani benim ev dışında herhangi bir yerde görüşebiliriz onda sıkıntı yok

haklı ya da haksız, hayatta hiç ama hiç kimse için kardeşime sırtımı dönmem. kardeşim sırf kocasından korktuğu için benimle görüşmez evime gelmezse kendi bilir, düşünmeden silerim ben olsam.
Ben yanlış ifade ettim sanırım, benimle görüşmesine değil de evime gelmesini istemiyor, eşimden kaynaklı

Sizi çok iyi anlıyorum, benzer durumları yaşamış biri olarak çok üzücü bir durum.. ama şöyle birşey var ablanızın bu kendi fikri değil kocasının fikri ve o da belki şu yada bu sebepten dolayı mecbur kalıyor uygulamaya, yani o da istemezmi neticede..

bu sebeple bence siz gitmeyede ablanızı davet etmeyede devam edin insallah bir gün düzelir, inanın sizin için dua edicem..

çünkü bende aynı şeyleri yaşadım benim eşim gitmeme çok sıcak bakmıyordu ama ablam geliyordu gayet rahat bana.. ama sonra zaman herşeyin ilacı oldu , bir şekilde düzeldiler.. ama olan bize , çektiğimiz sıkıntılara oldu, niye bayramları hep beraber güle oynaya geçirmek varken bu stresleri yaşayalım değilmi.. bir arkadaşın dediği gibi yokmu araya girecek birileri, inşallah durumu sular seller gibi en kısa zamanda çözersiniz, dualarımdasınız... sevgilerimle

Ben yanlış ifade ettim sanırım, benimle görüşmesine değil de evime gelmesini istemiyor, eşimden kaynaklı
yok hayır demek istediğinizi anladım ben. ben bu konularda katıyımdır biraz, eğer aynı şeyi eşim yapsa inceldiği yerden kopsun derim. ne demek kardeşimin evine gidememek. eşinizin olduğu kadar sizin de eviniz orası. hayat bu belli olmaz Allah korusun yarın öbür gün hasta olursunuz evden çıkamazsınız belki o zaman görüşemeyecek misiniz yani?

Sizi çok iyi anlıyorum, benzer durumları yaşamış biri olarak çok üzücü bir durum.. ama şöyle birşey var ablanızın bu kendi fikri değil kocasının fikri ve o da belki şu yada bu sebepten dolayı mecbur kalıyor uygulamaya, yani o da istemezmi neticede..

bu sebeple bence siz gitmeyede ablanızı davet etmeyede devam edin insallah bir gün düzelir, inanın sizin için dua edicem..

çünkü bende aynı şeyleri yaşadım benim eşim gitmeme çok sıcak bakmıyordu ama ablam geliyordu gayet rahat bana.. ama sonra zaman herşeyin ilacı oldu , bir şekilde düzeldiler.. ama olan bize , çektiğimiz sıkıntılara oldu, niye bayramları hep beraber güle oynaya geçirmek varken bu stresleri yaşayalım değilmi.. bir arkadaşın dediği gibi yokmu araya girecek birileri, inşallah durumu sular seller gibi en kısa zamanda çözersiniz, dualarımdasınız... sevgilerimle
Yaa çok ama çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi öyle zor oluyor ki bir araya gelemiyoruz, yeğenlerimi anca annemlerde görüyorum ki çok da düşkünümdür onlara, ablamı da özlüyorum, hep isterdim tüm aile birlikte olalım ama olmadı işte,annemler de aslında üzülüyor, bir akşam yemeğe çağırdı annem ama eşim babamın ağzını arayıp öğrenince geleceklerini babamdan özür dilemiş gidilmedi yani sonra da kaldı maalesef.Umarım düzelir.Dularınız için tekrar teşekkür ediyorum.

yok hayır demek istediğinizi anladım ben. ben bu konularda katıyımdır biraz, eğer aynı şeyi eşim yapsa inceldiği yerden kopsun derim. ne demek kardeşimin evine gidememek. eşinizin olduğu kadar sizin de eviniz orası. hayat bu belli olmaz Allah korusun yarın öbür gün hasta olursunuz evden çıkamazsınız belki o zaman görüşemeyecek misiniz yani?
Evet haklısınız, bana da eşim baştan gitme etme dedi ama orası ablamında evi gidicem dedim ve gittim de ama şimdi ablamın gelmemesi eşimin de dikatini çekti bak sen gidiyorsun ama o gelmiyor diyip duruyor ve onlara gidersem surat asıyor.

Back
X