Merhaba kızlar,sizden anlatacağım konu hakkında tavsiye istiyorum zira 2 senedir kendimi yemekten bıktım.Daha önceki konumlarda var hiç sıkmayayım sizi, yaklaşık 3 senedir evliyiz özetle eşim ve ablamın eşi 2 senedir konuşmuyorlar saçma sapan sebepler ve yanlış anlamalar sonucunda, olay uzadı ablam eniştemin yanında,artık o da eşimle konuşmuyor., hatta olayı abartıp annemlere gidiyor (annemlerle bizim çok yakın evlerimiz 10 dk) bana gelmiyor,hep geciştirmişti çağırdığımda ama bir gün annemle konuşurken yanında olduğumu bilmeden ben jane'e gidersem x beni boşar falan dedi çok çok üzüldüm.Şimdi önümüz bayram annemlere aynı zamanda gidemeyeceğiz, resmen köşe kapmaca oynuyoruz, ablamla bayramda görüşemiyoruz, ben zamanında eşimle çok kavgasını verdim bunun, pek bir şey değişmedi, ama ben tek de olsa ablama gittim, eniştemle de görüştüm , ama ablam evime dahi gelemiyor,bir şey değişmeyecek biliyorum sadece sizden tavsiye istiyorum, aileme fazlasıyla düşkünüm bir tarafta eşim diğer tarafta ablamlar, yıpranıyorum takmayacağım diyorum olmuyor ne yapabilirim bunun için inanın bilmiyorum.