ben senin yerinde olsam son anda ben tek başıma 3 aileyi doyuracak yemek yapamam ya sabaha kadar birlikte yapalım ya da dışarıdan (ev yemeği) söyleyelim derim..sizin aile yapınızı bilemem ama ya o yemekleri yapıcaksınız ya da yapmayıp eşinizle bi süre dargın kalıcaksınız..burda başka nasıl bir yardımımız olur bilemedim..
Canım iyi hoş diyorsun da 10 kişi ayrı ayrı gelecek arkadaş dostt. birbirinden bağımsız onlara ne ikram edeceğim? illaki yapılacak börek çörek ki.Aman güzelim dert ettiğin şeye bak
Bunda büyütülecek eşinle aranın kötü olmasına sebep olabilecek bir şey görmedim ben
O 5-6 Çeşit börek çörek yapacağına güzel bi yemek yap
Yemek yapmak şu saydığın şeylerden daha basit valla adı yemek olur en azından
Bide evine ilk defa geliyorlar galiba
Hiçte böyle gereksiz şeyler yüzünden sinirlenip moralinide bozma eşinle aranıda bozma
Onlar ne anlasın seni vay bu gelin çalışıyormuş vay bunlar tatile gidecekmiş
Hiç seni anlamalarını bekleme böyle bi beklenti içine girme
Ben derim güzel bi ana yemek yap yanınada pilavın çorban salatan ohh daha nee:)
garip kaçacak şimdi söylediğim ama kaynananı arayıp yardım istesene,madem eşine öyle demiş.
misafirliğe gelecek 3 aile ve yapılacak çeşit çeşit yemek...bunu tek başına yapacak bir kadın..işiniz zor..bence...k.validenizden yardım isteyin,gelip yardım etse iyi olur.ya da eşiniz yardımcı olacak,öyle size sormadan kabul edip de kenara çekilmek olmaz.
benımde eşim iftar daveti verecegımız zamn butun ailesini bir arada çağırmıştı. toplam 22 tane yetişkin 4 tane cocuk ben çalışmadıgım halde o kadar zorlandımki. oruçluyken yemeklerın tadını tuzunu bılmezken o sıcakta . çorbadan tatlıya 6 çeşit yaptım ... ama yapmasındaan zıyade servıs etmesı benı cok yordu orucumu bıle saat 23:30 da ancak acabıldım ... o kadar ıyı anlayabılıyorum ki durumunu eşimin düşüncesizliği işte ... :26:
cnmm bence sen nasıl uygun görüyorsan öyle yap ve eşin istesede yapma sende böyle demiştin hatırlatırım annen değil benim evin hanımı bana sorman lazım ve bnmle konuşman lazm bu işleri de yapma sen böyle o deyip sen yaptıkça biryere varamazsın çünkü senin ana kuzusu anca böyle yola gelir, çok isterse kendi yapsın.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?