sadece tek bir araba var malesefBayramda tatile gitme fikri akraba ziyaretinden daha cazip geldi banaAncak tabiki ailemle vakit geçirmemeyi kabul edemezdim. Onun ailesi önden gitsin siz kendi ailenizle vakit geçirdikten 1-2 gün sonra onların yanına gitmeyi teklif ederek orta yolda buluşabilirsiniz belki.
Daha bayrama çok var ya. Şimdi he tamam haklısın dese bayrama cayar. Böyle şeyleri 1 2 hafta kala olmadı 3 hafta kala halledinbiz bu ailesiyle gezme olaylarında çok fazla kavga ediyoruz o yüzden o zamana hallolsun istedim
Onun da biri zaten koronada sokağa çıkma yasağına denk geldi. Tatile gitmese de aileye gidemeyecekti kiorta yolu bulmaya calissaydiniz, belki o da boyle tepki vermeyecekti. ki 1 yillik evliymissiniz 1 yilda iki bayram yok mu yani bu olay sadece 2 kez olmus hemen ne rest cektiniz anlamadim.
6 ay oncesinden de bunun kavgasini etmek? Bilemiyorum Altanorta yolu bulmaya calissaydiniz, belki o da boyle tepki vermeyecekti. ki 1 yillik evliymissiniz 1 yilda iki bayram yok mu yani bu olay sadece 2 kez olmus hemen ne rest cektiniz anlamadim.
eşimin ailesi hemen bayramın il günü gitmek istiyorlarİlk gün sizinkileri ziyaret edin, sonrasında tatile gidin.
Şehirler birbirine çok mu uzak?
Bir de en yakın bayrama beş ay var, niye şimdiden kavga ettiniz de küstünüz?
Azar azar ama her fırsatta dırdır etseniz 'ilk gün aile ziyareti' diye daha etkili olurdu
onda bile bahaneyle gitmeyi düşündüler :dOnun da biri zaten koronada sokağa çıkma yasağına denk geldi. Tatile gitmese de aileye gidemeyecekti ki
6 ay oncesinden de bunun kavgasini etmek? Bilemiyorum Altan
:dValla insanlara da yaranilmiyor
Bayramda aile ziyareti yapmayi tercih edeni de ilk gordum surda.
Ayrica bu konunun sezonu daha acilmadi,onumuzde sukran gunu,noel ve yilbasi var. Onlar bitsin bayram seneye
teşekkürlerBende aileciyim derim... eşime beni annemle re bırak dönerken de al derim heralde...size hak veriyorum
tek başımıza yaptığımız kadar rahat ve güzel geçmiyorBence sorunu cozmussunuz, tepkinizi koymussunuz.
Yine de bir bayram siz de tatile gidebilir, diger bayrami kebdi ailenizde gecirebilirsiniz eger ki kayin aile ile tatil guzelse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?