keşkem burada yazılanlan çoğunluğu dinleyşp gitmeseymişim,,
gerçi bayram için gitmrdim bayramdan bir kaç gün önce 2 günlüğüne eşimle gittim,,,,
iki gün burnumdan geldi,,,, gerçekden,,,, yapılan terbiyesizliklerin saygısızlıkların haddi hesabı yokdu,,,,
ben ağzımı açıp hiçbşr şey söylemedim ,,, sadece surat asmışım ama farkında bile değilim,,,,
yolda eşimle çok kötü kavga ettik,,,(onlardan hıncını çıkartamayınca benden çıkartıyor) ben bir süre ailemin yanında kaldım ( ilk mecburdum sonra kızdım gitmedim),,,
bir ara boşanmayı bile düşündüm am a eşimi çok seviyorum,,, sakinleşdim,,,,sakinleşdik,,,,
hala yolda kavga edip sinirimden isgara içtiğim geliyor aklıma,,, karnımda ki bebek için içim acıyor,,,,
yani bu çocuğuma da sebeb olucaklardı bu manyaklar,,,,,o kadar canım sıkıldı,,,
şimdi eşimle aram çok iyi çok şükür,,,
bundan sonra hiçbir bayramda veya hiçbir sebeble görümcelerimin evinde kalmam dedim eşime,,,, ( çok gitmrk istersen otelde kalırım ben dedim),,,
artık kendimi kasmayacağım bayramlar için,,, ben oğluşumla giderim ailemin yanına geçiririm bayramımı,,, misler gibi,,, onun ailesi de benim ailemle aynı şehirde , bir zahmet ya kızlarına terbiye versinler yada dizlerini kırıp otursınlar evlerinde,,,,