Her bayram hüzünlü gelir bana, Şimdi hayatta olmayan ve bir bayram arefesinde kaybettiğim anneciğim ve babacığımın mübarek ellerinden öpemeyeceğim... Herkes en güzel giysilerini giyip, cocuklarını da alarak mutlu bir şekilde ana babalarının evine ziyarete giderken ben gözyaşları içinde kabristan ziyaretine giderim çoğu her bayram...
Bazen de sırf bu bayram seremonisini yaşamamak için uzaklara kaçarım...
Oysa eskiden ne güzeldi bayram sabahları... Erkenden kalkılır, evin içinde tatlı bir telaş içinde kosoşturma başlar, bayramlık giysilerimizle sıraya dizilinir, canım annemin ve babamın elleri öpülür, içimiz kıpır kıpır sevinçli bayramlar yaşardık.
Artık bayramları sevmiyorum. Kızım anneanne,dede kucağı göremeden büyüyor.
Ne yazık ki eşim de benim gibi şanssız. O da önce babasını sonra annesini kaybetmiş.
Yani anlayacağınız dostlar, Bayram günleri ziyaret edeceğimiz evinde cümbür cemaat toplanacağımız ebeveynlerimiz yok maalesef.....
Onlara sıkı sıkı sarılın, onları ne kadar çok sevdiğinizi hissettirin bu bayram...
Benim için de sarılın lütfen........
Paylaşımlarınıza teşekkür ettim ama unutmadan , hepinize iyi bayramlar diliyorum, sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar görürsünüz umarım...ay canım yaaaaa gözlerim doldu ve bütün kollarımdaki kıllar ayağa kalktı.:çok üzgünüm:
Senbelki onları öpemiyosundur ama onlar kim bilir her gün seni öpüyolardır...
Dicek söz bulamıyorummmm:çok üzgünüm:
Her bayram hüzünlü gelir bana, Şimdi hayatta olmayan ve bir bayram arefesinde kaybettiğim anneciğim ve babacığımın mübarek ellerinden öpemeyeceğim... Herkes en güzel giysilerini giyip, cocuklarını da alarak mutlu bir şekilde ana babalarının evine ziyarete giderken ben gözyaşları içinde kabristan ziyaretine giderim çoğu her bayram...
Oysa eskiden ne güzeldi bayram sabahları... Erkenden kalkılır, evin içinde tatlı bir telaş içinde kosoşturma başlar, bayramlık giysilerimizle sıraya dizilinir, canım annemin ve babamın elleri öpülür, içimiz kıpır kıpır sevinçli bayramlar yaşardık.
Ne yazık ki eşim de benim gibi şanssız. O da önce babasını sonra annesini kaybetmiş.
Yani anlayacağınız dostlar, Bayram günleri ziyaret edeceğimiz evinde cümbür cemaat toplanacağımız ebeveynlerimiz yok maalesef.....
Onlara sıkı sıkı sarılın, onları ne kadar çok sevdiğinizi hissettirin bu bayram...
Benim bayram sabahlarımda hep hüzünlüydü..çünki ben babamı hiç tanıyamadım 3 yaşındaykan vefat etmiş.Hiç bir bayram anacığım -allah binkere razı olsun sadece elleri değil ayaklarıda öpülesi anam-bize eksikliğini hissettirmemeye çalıştı ama maalesef yine de hep bir kanadımız kırıktı..Annelerini babalarını büyüdükten sonra kaybedenlere herzaman derim ki ne güzel sizin anılarınız var sesinin tonunu size bağrışını sevgi sözcüklerini hatırılıyorsunuz sıkı sıkı sarılın onlara ne mutlu sizlere...Evlenmeden önce düşünürdüm inşallah iyi bir kayınpederim olur ona doya doya baba derim rabbim onuda kısmet etmedi eşimde babsını biz evlenmeden 10 sene önce kaybetmiş..Ama çok şükür şimdi güzel bir yuvam var 2 sağlıklı güzel evladım var Bayramlar bana 11 senedir mutluluk veriyor ....anne veya babalarını kaybetmiş olanlara başsağlığı diliyorum.İyi bayramlar sağlıklı mutlu günler....a.s.Her bayram hüzünlü gelir bana, Şimdi hayatta olmayan ve bir bayram arefesinde kaybettiğim anneciğim ve babacığımın mübarek ellerinden öpemeyeceğim... Herkes en güzel giysilerini giyip, cocuklarını da alarak mutlu bir şekilde ana babalarının evine ziyarete giderken ben gözyaşları içinde kabristan ziyaretine giderim çoğu her bayram...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?