• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramları sevmiyorum

Yildizlisorunlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
218
232
18
32
Hanımlar bayramları eşimin memleketine gidiyoruz ve eşim ailesiyle bnmle sadece sabah kahvaltısını yapıyor ve evden çıkıyor eve gelişi gece 2-3 arkadaşlarıyla hasret gideriyormuş kahveye gidip okey oynuyolar 2-3 e kadar banada ne güzel annemlerle gezmelere git falan diyor ben bu durumdan çok sıkılıyorum suratımı astım bugün giderkende çıkma falan diye atıştık hiç umrunda degil 3-4 gün rahat bırakcakmışım evde böyle değilmiş abartıyormuşum kendi ailesinin evinde durmuyor ben duruyorum ne yapayım nasıl tavır alayım bilmiyorum

Bence siz bayramı değil de eşinizin ilgisizliğini sevmiyorsunuz. Haklısınız. Yani birkaç saat gidip gelsin görüşmek istiyorsa. Bekar adam gibi 2 3 de dışarıda ne işi var ? Ben olsam sorun çıkarırdım. Alsın sizi gezdirsin ne demek annemle gez? Siz kendi ailenize gidince arkadaşlarınıza takılıp gece 3 de eve gelin ona da babamla gez deyin bakalım ne oluyor? Bencillik size yapılan. Bencilliği de geçtim artık gece yarısı eve gelmek farkli bir durum..

Bence siz bayramı değil de eşinizin ilgisizliğini sevmiyorsunuz. Haklısınız. Yani birkaç saat gidip gelsin görüşmek istiyorsa. Bekar adam gibi 2 3 de dışarıda ne işi var ? Ben olsam sorun çıkarırdım. Alsın sizi gezdirsin ne demek annemle gez? Siz kendi ailenize gidince arkadaşlarınıza takılıp gece 3 de eve gelin ona da babamla gez deyin bakalım ne oluyor? Bencillik size yapılan. Bencilliği de geçtim artık gece yarısı eve gelmek farkli bir durum..
Kavgayı bugün mü çıkarsam eve geçince mi ?çok normal bir durummuş gbi davranıyor ..ben onu boş yere darlıyormuşum

Siz de sallamayabilirsiniz mesela...Evden çıkarken siz annenize gidin,o arkadaşlarına gitsin madem.
Kaynana kayınpeder yanında yalnız oturacagima anamın babamın yanında otururum daha iyi.
Aynı şehirde olsa ailem bir dk durmam kv kp iyi insanlar ama ben sıkılıyorum onlarla

Back
X