• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramları sevmiyorum

Kavgayı bugün mü çıkarsam eve geçince mi ?çok normal bir durummuş gbi davranıyor ..ben onu boş yere darlıyormuşum

Size diyorum çok normal bir durumsa aynı şeyi siz de yapın. Dalga geçiyor herhalde. Bekarlık günlerini mi özlüyor nedir.... Ben olsam orada çıkartırdım ilk kavgayı ki ailesi de sizi saf zannetmesin.

Benim böyle dertlerim yok birer saat annem ve kv de de otururuz bitti gitti. Ama bayramları ben de sevmiyorum. Bayramı yalnız geçirdiğim öğrencilik yıllarımda keyfim ne gıcırdı. Ailemi deli gibi seviyorum ama o gereksiz saçma sapan protokoller beni benden alıyor. I ıh bana göre değil Türk milleti adetleri :KK14:

Yumrugunu masaya vuracaksin kahvaltidam sonra esini orda birakip kendi annene gideveksin

Kahvaltidan sonra defolup gidip gece yarisi eve gelen adamin anasink babasini sen neden bekliyorsun?

Ama sen yapamazsin bunu
Neyse buraya yazip rahatlamis oldun;)

Gitmeyin o zaman. Arayıp öyle bayramlaşın. Adam kendi anne babasını görmüyor, siz mi bekleyeceksiniz başlarını? Gidip kendi annenizle oturun daha iyi.

Bayramın suçu neki bu durumdan,bayramları sevmiyorum demişsiniz.
Eşinizin davranışını sevmeyin,bayram haricide genel davranışı bu demekki kendisinin ailesinin yanına gidince.
Senede bir kere üç dört gün içinse bu üzüntünüz boşverin.
Biz babamı bile memleketine gittimi salıyoruz bir gece,bir sabah görüyoruz.
Çocukluk arkadaşları ve akrabalarıyla konuş konuş stres atıyor.
Çokta bir dert değil yani bu.
Şikayet ettiğiniz bu olayı,bir arada oturan gelinler 365 gün çekiyor.
Hayat kısa ve dünya kadar çekecek dert var,daha relaks olun hayatın tadına bakmaya çalışın.

Birdaha gitmeyin .Hadi arkadaslarınla iyi bayramlar ,sen annene babana degil arkadaslarina gidiyorsun deyin .
Yada o gittikten sonra toparlanın gidin gelince sok gecirsin .Muhtemelen sabah farkeder hadi günaydın farkettigine sevindim dersiniz

Bir bayram bizimkilere bi bayram onlarınkine gidiyoruz izin vermiyor tek gitmeme
Oohooohoooo ne emmeye geliyor ne de gömmeye mübarek. O sızden izin alıyor mu turlarken gece yarısı gelırken. İzin almayıp gıdin. Çok da fifi, eş almamıs köle almış sanki. Burnunuza manguri takıp istediği yere çekiştirseydi bi de (yanlış anlamayın tepkim eşinize). Allah sabır ve bu durumu aşacak güç kuvvet versin. Ben burdan ifrit oldum.

Bunun adı bencillik iyi ki başka şehirde yaşıyorsunuz yoksa bu adam sokaktan eve girmezdi söyleyim. Konuşmayın bence eşinizle tavrınızı koyun gitsin arkadaşlarını görsün ne o 2,3 e kadar ne hasretmiş gideremedi bir türlü

Allah allah ya adı bayram geldik mi geldik densin diye lütfedip geliyor eşiniz onca yolu sonrada kahvede arkadaşlarıyla okey dönüyor ne tuhaf.
Bundan sonraki bayramlarda gelmeyin bencede kendi şehrinizde kalın ordada okey oynar hem bir sürü kıraathanede açılacak kek pasta falan :KK70: bu seferde eve gelmezse allah hepten adamı unut artık.

Hanımlar bayramları eşimin memleketine gidiyoruz ve eşim ailesiyle bnmle sadece sabah kahvaltısını yapıyor ve evden çıkıyor eve gelişi gece 2-3 arkadaşlarıyla hasret gideriyormuş kahveye gidip okey oynuyolar 2-3 e kadar banada ne güzel annemlerle gezmelere git falan diyor ben bu durumdan çok sıkılıyorum suratımı astım bugün giderkende çıkma falan diye atıştık hiç umrunda degil 3-4 gün rahat bırakcakmışım evde böyle değilmiş abartıyormuşum kendi ailesinin evinde durmuyor ben duruyorum ne yapayım nasıl tavır alayım bilmiyorum
Maalesef biz bayramda canta niyetine kullaniliyoruz analariyla hasreti biz giderecez sanki onlar eğlencede biz evde

Siz de bir sonraki bayram sizin ailenize gittiğinizde gece 2 ye kadar takılın arkadaşlarınızla eşiniz de sizin ailenizle takılsın !! Bunu yapın gerçekten

Bayramları değilde eşinizin tavrını sevmemekte haklısınız.. annemlerle gez dediğin de ben eşimle gezmek istiyorum benim asıl ailem o diyebilirsiniz..

Ben bir kere eşime bir yere gittiğimde sen yoksan yanımda kendimi öksüz yetim gibi hissediyorum. Yarım kalıyorum dedim. Baya etkilendi , sağlam bir konuşma yapın kendisiyle

Back
X