Etrafımda ki herkes soruyor geldiler mi,bayramlık getirdiler mi diye,derdim maddi konular değil ama insan bekliyor işte.
Şimdi bu cümle senin cümlen değil mi arkadaşım? Niye insanlar bayramlık bekleme kimseden dediğinde hayır ben beklemiyorum,herşeyimi kendim alırım diyerek,insanları yalancı çıkartıyorsun,bir de azarlıyorsun? Madem böyle bir beklenti içinde değilsin,neden beklediğini yazıyorsun? Böyle yazıp yazıp,sonra yazdığını kabul etmeyip,insanları yalancı çıkaranlara sinir oluyorum şurda ya.Sen yazıyorsun,biz ona göre yorum yapıyoruz.Kafamızdan mı uyduruyoruz bunları? Ya da sana iftira mı atıyoruz sen bayramlık bekliyorsun diye? Konu başlığının adı bile bayramlık,konu da yazan cümleni aynen yazdım yukarıya neden hala inkar edip,biz uydurmuşuz gibi konuşuyorsun? Şu elalem ne der kafalarından da bir çıkın artık ne derse desin elalem.Soran olursa da ben bayramlık istemedim dersin olur biter.Elalemi bu kadar kafaya takıyorsanız da isteyin o zaman bayramlık ne diyelim yani biz.Cidden bazen şurda açılan konuları ben anlayamıyorum ya,derdinizi yazıyorsunuz ona göre yorum yapılıyor,olumsuz yorum gelince de yok ben istemedim,ben öyle demedim.Ee baştan o zaman yazdıklarınıza dikkat edin de insanlar ona göre yorum yapsın.Şurda şu kadar kişiyi yalancı çıkarmaya hakkınız yok.Ben bayramlık istemedim diyorsunuz madem tamam, siz gidin el öpmeye dedik yarın gideceğiz dediniz tamam.Ee bayram daha bitmedi belki onlar da gelir size ya da gelmezlerse size göre ayıp etmiş olurlar ona da tamam ee o zaman sorun nedir burda?