Bayramlıklarımızı çekelim görelim:)

haksever

ZEYNEP ❤️ AYŞE SARE ❤️ ÖMER ALİ"NİN ANNESİ
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
9.012
4.487
773
36
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

Ayakkabı hıÇ tarzım deĞıl ama kocıŞ Öle ayakkabıları Çok sevıyo bu bayram bıhter modelı oldu bıraz uzun yarım bot nabım bı nubuk botum var buruŞuk burŞuk brnım zevkım Öle bunu artık eŞımle bıyere gıderken gıyerım:)

Kazama bıttım ya Çok sevdım Özellıkle kolları Çok Şeker duruyo

güle güle giy canım kaydirigubbakcemile2

üzerinde yırtılsın :hulya:

ben hala bir şey almadım. Ya son günü yada bayram günü gider dayımın magazasından
kalanları toplar giyerim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ayakkabı ve Çantam eto dan
kazaĞım sevenhıll dan
eteĞım lc waıkıkı den
eŞarp Özdılek ten marka karaca

haksevercim eteğin botların ve çantan çok güzelde o kazak ne öylekaydirigubbakcemile3
bayramda giyince çekte üzerinde görelim bi

Bu eŞarp Çok ucuza aldım hemde gerÇek 6.90 a aldım ıkı tane aldım bende ındırımden

Yaaaaaaa kazam Çok gÜzel gıyınce Çok tat lı duruyo 50 kıloyum canım Çocuk gb duruyorum bu kazak bıraz tombıŞ gÖsterdı ıyı oldu daha gÜzellerı senın olsun canım teŞekkÜrler
hepınıze teŞekkÜrler sızde Çekın koyun merak ettım

Çok zarıf canım gÜle gÜle gıy ÜstÜnde paralansın

PAZARDA BıLE 10DAN AŞA EŞARP YOK HEP KAZIK YıYEN BEN Bı HALT BAŞARDIM ıŞTE:lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…