Bayramlıklarımızı çekelim görelim:)

BU BAYRAM BıŞı ALMICAKTIM HE HE HE KANDIRDIMMMMMMMMM sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

OO HOŞGELDıNıZ GEL ABLA GELLLLLLLLLLLLLLLLL :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ıyı bayramlar ben Çocuk gıbıyım bayramda yenı elbıse gıymesem bayramın geldıĞını anlamam bayramın en sevdıĞım tarafı herkezın en gÜzel en yenı kıyafetlerını gıymesı hıÇ kımsenın ıŞe ıtmeyıp doyasıya gezmesı yemesı ıÇmesı ne gÜzel yarabbım ŞÜkÜrler olsun

BeĞendınız mı kızlarr:)

ne kadar guzel dusunuyorsun, ne kadar guzel karsiliyorsun bayrami, bayildim bu pozitifligine
bayramin bayram oldugu belli olmali, hayatin gailesine derdine tasasina dalip bazen ne kadar olumsuzlastigimi farkettim bu mesajin karsisinda
bende 3 tane bayramlik aldim bugun ama hic bayramin gelmesini istemiyorum bazi sebeblerden dolayi, gormek istedigim insanlari gormek zorunda kalacagim icin karnima simdiden agrilar giriyor ...
birazdan bayramliklarimi bende eklemeye calisicam ...

Hayat Çok zor canım Önemlı olan ınadına gÜlÜmsemek canım teŞekkÜrler

Herkez ayakkabıları beĞendı eŞımın hep ıstedıĞı benım almadıĞım tarz bu sene ÖĞretmenlıĞe baŞladım o yÜzden aĞır takılıyorum her ne kadar anaokulu olsada Çocuklar cemıl ıpekÇı gb valla hergÜn Şık rÜkÜŞ yapıyolar bı saat erken kalkıp hazırlanıyorum ıltıfatları alıyorum:) geÇ kaldıĞım acele gıyındıĞım zaman hastamıyım dıye soruyolar kÜÇÜk cımcımeler gıyınmeyı ÖĞrettıler valla

BEN ENÇOK KAZAMI ETEMı VE ÇANTAMI VE EŞARBIMI VE AYAKKABIMI BEĞENDıM AAAAAAAAAAAA HAYRET HEPSıNı BEĞENMıŞıM:dance:

ama benim param yokki sadece ko t aldım dar paça bide çizmelerimi giycem yapışan bacaga üstünede gömlekle kalın kemer takcam evden uydurcam üstümü yane bebegim ilk bayramı ona aldım bayramlık 3takımmm

:teytey: BEN ÇIKIYORUM KIZLAR EVDE OLMUCAM BAYRAMDAN SONRA GÖRÜŞÜRÜZ EKLEYıN RESıM BEN GELıNCE BAKARIM ıYı TATıLLER ıYı BAYRAMLARRRRRRRRRRRRR

Anne olunca Öle oluyo keŞke bı bebeĞım olsada hıÇ bıŞı almasam benım ÇocuĞum olmuyo 2senedır ama olur ınŞalladaha yaŞım 20

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…