Bayramlıklarımızı çekelim görelim:)

senda bu armıne esarbımı 6 kusure aldınız daha ucuzu derken ne kadar :S:S bende aayım arkdaslarıma hedıye bole bıyer varsa bılgıdın paylasırmısın

canım benim zaten ben pendikte oturuyorum...çok hoş gerçekten..iyi günlerde giy..bakarım çok sağol..hayırlı bayramlar...

Merhaba Arkadaşlar,

Bayramınız mübarek olsun..
kuzucuklarım ve zarifecik çok teşekkür ediyorum daha güzelleri sizin olsun inşaallah..
kuzucuklarım yakınız canım yaa bende darıcada oturuyorum :)

phenomen
bayıldım tek kelıme ıle
merak ettıgım elbıse kalçaya yapışıyor mu ben de almak ıstıyorum da
elbıselerde trıko ve penyeden cekınıyorum popoya yapışır dıye
nasıl bu
esarbın coookk tatlı bu modelı gormemıştım hıcc
babaetler fılan valla bayıldım bravo bndenn 10 puan sana

Canımcım çok teşekkür ederim :kedi: Daha güzelleri senin olsun inşaallah :1hug: Bu elbiselerin standına hiç uğramazdım ben üstüme yapışır diye ama nişanlım zorladı.İyikide zorlamış çünkü vücut hatlarımı belli etmedi hiç, çok şaşırdım.Hafif kiloş gibi ondan galiba..Sadece sırtım biraz yapıştı onu da bolero giyip önünü kapamayarak kamufle edicem.Çünkü yaka kısmında fırfırlar olduğu için göğüs kısmı da yapışmıyo..Yani düz inen bir etek modeli yerine böyle hafif kiloş bir model alırsan sanırım senin içinde sorun olmaz ki hatırladıım kadarıyla sen benden oldukça zayıfsın avukat hanımcım kaydirigubbakcemile3

kizlar kiyafetleriniz cok güzel

phenomen ve haksever özellikle sizinkilere bayildim, güle güle giyinin

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…