- 17 Şubat 2018
- 101
- 20
- 13
- 35
- Konu Sahibi elvandogancan
-
siz onunla bayramlaştınız mı?
ayrıca daha konuşamayacan çocuğa ne harçlığı verecek ki.
Benden küçük ayrıca sadece harçlık değil ufak mi hediyede alabilirdi oyuncak vs
kimse kimseye harçlık vermek yada hediye almak zorunda değil. Çok fazla takmayin böyle şeyleri. Eğer herkesle bayramlaşip sizinle bayramlasmiyorsa sorun ne hayirdir diyebilirsiniz. Ama ben olsam demem mesafe koyarım. Öyle istiyor demekki.Benden küçük ayrıca sadece harçlık değil ufak mi hediyede alabilirdi oyuncak vs
Bunlara takılmayın yoksa kendinizi mutsuz edersiniz. Enerjinizi başka şeylere verinMerhaba kızlar
Bayramda eşimin ailesinin olduğu yere geldik. Bekar görümcemm var o da bizle geldi. Dün akşam arkadaşına gitti. Benle bayramlaşmadı sanırım eşimlede bayramlaşmadı ( eşimle konuşmuyorum bilmiyorum )
Oğlumu çok seviyor. Ama bayramda çıkarıp harçlık veremedi. Çalışıyor bu arada. Ekonomik krizdeymiş öyle dedi. ( ama kendine 5 bin TL’ye telefon aldı )
Kayınvalidemde gelenlere Ali’ye ( benim oğlum ) hala dedirtmeye çalışıyor. Anne babadan önce hahaha diye gülüyor bide. Bende valla Ali diyeceğine diyor dedim.
Kayınvalidemide görümcesi aramadı bayramda. Sizce görümcemin benimle bayramlaşmadoğını nasıl söylerim.
Not : altlı üstlüyz görümceyle ( arada kv kpederde geliyor )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?