Bayyz'ın Diyet Günlüğü

evet bu arada yaşın kaç acaba?birde kesinlikle geri dönmek yok tamam mı ikimizde irademize sahip çıkalım.geçenlerde bir yerde bir söz duydum çok hoşuma gitti;insanın önündeki en büyük engel kendisidir diye.çok doğru bu yüzden gerçekten karar vermeliyiz ve yarın son başlangıç olmalı bir diyete bundan sonra eski halimize dönmeliyiz :)

20 yaş 170 boy 82 kilo cnm senin?

kızlar ya bende başlamak istiyorum ama bu diyet verdirir mi ki 16 kilo vermem lazım bayyz e destek vercem sürekli bende mi yapsam verebilir miyim kilo 66 istediğim 50 eyvahedigeldismile

canım bu diyette ne kadar fazla kilon varsa o kadar fazla kilo veirsin bütün diyetlerde olduğu gibi mesela idael kilosu 55 olan kendisi 58 kilo olan bi insan bu diyetle 10 kilolar vermez basit mantık.. senin boyunu hatırlamıyorum eğer idealindede düşüğe inmek istiyosan yrdımcı olmayabilir istersen bi hafta bizi izle 2. haftamızda katıl gerçekten işe yararsa ben bi hafta daha yapacağım sanada eşlik etmiş olurum sen bilirsin canım istersende yarın başla bizimlee??

bu arada ilk sayfaya kuralları ekledim bi daha gözden geçirin yarın sabah tartılıyoruz ve başlıyoruzz kızlar hadi bakalımmm rastgeleeeeeeeeeeezemuszemus

benim boyum kısa canım ya 1.57 cm :gitme:

bence istedikten sonra rahatlıkla düşersin ideal kilona hiç dert yapma birbirmize destek olursak başarabilecegimze inanıyorum ben :) hiç sıkma canını sende bizimle başla istersen 3 kişi daha güzel olur ve ideal kilona düştügündeki görüntünü aklından çıkarma.kim bilir nasıl mutlu olursun degil mi bende öyle düşünüyorum suandan itibaren kendimi

benim boyum kısa canım ya 1.57 cm :gitme:

canım seninde bi 16 kilo falan fazlan var eminim işee yarayacakk hadi bazşaa bizimlee başaracağızz :)
cnm senin boyun kaç?

2.5 3 litre canım bende bu gün pazar alışverişimi dünde market alışverişimi yaptımm hazırımm:) çok umutluyum diğer sitelerdende araştırdım 18 kilo veren bile var ya inanır mısın:) 13 15 12 11 10 8 17 verilen kilolar bu sekilde bu diyet kurtuluşumuzz hissediyorummmm:lepi:

her gün spor yapmak çook çook önemli kesinlikle kilo vermeyi hızlandıracakkk:) hadi haddii çook heyecanlıyımmm gün gün incelicezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

evettt canım başarıcaz.herşey çok güzel olucak ama sakın sakın en ufak bile ekstra bir şey tüketmek yok tamam mı kendini tutamayacak gibi oldugunda aklına ben geliyim.benim icinde öyle olacak.basaranların bizden fazlası yok ya,bizde gayet güzel bir şekilde sonlandıracagız diyeti hemde artık ihtiyacımız kalmadıgı için .olumunekankayizsmile

benim arkamda yanımda sizin gibi destekciler varken aslaa kaçamakk yookk başaracağızz ve bu topiği ideal kilolarımızda sonlandırıpp başka rkadaslarımıza yardım edeceğizzzkaydirigubbakcemile5

evet canım bu sefer herşey güzel olucak.hem benim karar verdigim gün senin de böyle konu açman sonra seni bulmam falan tesadüf degildir belki de

nekadar güzel ya hayran kaldım size.. ben hiç böyle inanıp başlamadım.. daha doğrusu hiç diyet yapamadım.. inşallahh istediğiniz kiloya ulaşırsınız..

kızlar karar verdim bende başlıyorum yarın sizinle tek sıkıntım spor olabilir biraz çünkü iyice tembelleştim ben sempatiksalakcinni onuda birbirimizi motive edersek severek yaparım diyorum o sabahki kahve türk kahvesi oluyordu değilmi boshayallersmile kaçamak yapmadan diyeti sürdürecem bulamadığım şeylerin yerine de alternatifler üretirim diyorum tabi düşük kalorili şeylerden :) bende varım gidecek bu kilolar kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…