Bayyz'ın Diyet Günlüğü

aferin tatlım yürüme bandından inince kimbilir kendini nasıl mutlu hissedersin sen şimdi kaydirigubbakcemile5 hep böyle devam edelim birlikte çok güzel işler başarıcaz hissediyorum bende şimdi evi topladım süpürdüm bugünlük sporum bu olsun yarın havuza başlıyorum birazdan duşa giricem sonra cıkıp yemegimi hazırlayıp yiyecegim sonra da bol bol su aksamda bir bardak sekersiz kahve içicem öptüm sizi olumunekankayizsmile

ilk gün güzelmiş de ben 2. gün öğlen düşüp bayılırdım heralde :)) Allah sabır versin size kızlar insallah istediğiniz kiloya kavusursunuz :) opuyorumnanaktan ama 13 günü gecmeyin bence. bu diyetle incelen cok tanıdıgım oldu bnm zor bi diyet ama kesin çözüm :) sabır hepiinizee :))

canım sporum bitti yemeğimi bile yedim ne güzel bi biftek ti o yaa:) gidecek bu kilolarr savaş açtıkkkkk onlaraaaaaaaaakaydirigubbakcemile

canım çok teşekkür ederizz inşallah bizde başaracağızz böyle motive edici seyler duymak gerçekten hoşumaa gidiyoopuyorumnanaktan

teşekkür ederiz canım opuyorumnanaktan

canım sporum bitti yemeğimi bile yedim ne güzel bi biftek ti o yaa:) gidecek bu kilolarr savaş açtıkkkkk onlaraaaaaaaaakaydirigubbakcemile

canım bende yedim yemegimi biraz önce şutarafagitti yemegi erken yedik,ilerleyen saatlerde sakın bir şey yeme,yemege kalkarsan da sonradan nasıl pişman olacagını düşün,ben de öyle yapıcam canım öptüm buarada diger arkadasa ne oldu ?olumunekankayizsmile

canım acıkırsam su içicem hep::) bırakmak yok biz bu kiloları vereceğiz biz kazanacağızz balım... yürüyüşee gitmişti en sonn bilmiyorum ki belki giremedi müsait olamadııı belkide açlık rahatsız etmiştir onu eyvahedigeldismile

umarım kötü bir şey yoktur.:sinifsinif: canım bende bol bol su içiyorum buarada.hiç zorlanmadım bugün biliyor musun,bozma girişiminde bile bulunmadım aklım hep burada zaten opuyorumnanaktan

canım gerçekten destek olmak çok güzel yaa seni düşünüyorumm sürekli motiveyim:) aynen bende ne acıktım nede bozmak istedim diyet dışında 1 lokma bişey yemedemiii zafer bizimmmmmalkisalkisalkis

kızlar acıktıkca yesil cay için sekersiz. iştahı kesiyo. sekersiz içemiyosanız tarcın cubugu atın içine. hem kalorisi yokmuş hemde dogal seker ihtiyacını karsılıyo. benim oda arkadasım yapmıştı bu diyeti de selülit falan da kalmadı hemde baya verdi kilo. kahve yerine yesil cay içti hep. bende cok özenmiştim o incelince de yapamadım tabi :) o yüzden sizi de destekliyorumm sonuna kadarr :))) hihoyyyt

sagol canımm bizi destekleyen birilerinin olması çok güzell teşekkür ederiz kaydirigubbakcemile5 buarada kızlar ben uyandım kahvemi içiyorum.güzel güzel gidiyor kilolar yavaş yavaş hissediyorumm :) sizler ne alemdesiniz beni de haberdar edin.opuyorumnanaktan

canım ben şimdi kalktım birazdan kahvemi içecem dün yürüyüşten başka spor yapamadım sizler neler yaptınız

bende dün spor yapamadm anca evi temizleyip süpürdüm öyle biraz enrji harcadım ama bugün havuza başlıyorum bende. bugün daha mutlu hissediyorum ben kendimi,sende öylesin dimi kaydirigubbakcemile2

yarın başlamayı düşünüyorum ama umutsuzum...dayanamam gibi geliyo...eeee pis boğaz olunca dimi..

ewet canım mutluyum hafiflediğimi hissediyorum portakal yerine greyfurt yiyecem ama :ecrin_bebek: sorun olmaz herhalde demi

kızlar selam bende su an öğle yemeğimi yiyorum sabah 7den bu saate kadar kurstaydım açlıktan öldüm ve şu an gerçekten bir sürü sey yemek istiyorum ama yoooooookkkk bu kiklolar beni yenemzzzz:)

bu kilolar gidecek öğlen yemeğimi yedim evleri toplayıp akşamüzeri gibi yürüyüşe çıkacam kaydirigubbakcemile2

bende yedim öğle yemegimi kızlar ay valla daha mutlu hissediyorum kendimi.birde irademi de koruyabiliyorum sizlerinde yardımıyla.gerçekten bunun üstesinden gelebiliyormuşuz meger,sadece biraz motivasyon gerekliymiş demek olumunekankayizsmile

kızlar akşamki meyveyi şimdi yedim yoksa başka seyler yememe engel olamayabilirdimm birazdan yürüyüş başlayacakkk hadi bakalımmmkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…