aferin tatlım yürüme bandından inince kimbilir kendini nasıl mutlu hissedersin sen şimdi kaydirigubbakcemile5 hep böyle devam edelim birlikte çok güzel işler başarıcaz hissediyorum bende şimdi evi topladım süpürdüm bugünlük sporum bu olsun yarın havuza başlıyorumbirazdan duşa giricem sonra cıkıp yemegimi hazırlayıp yiyecegim sonra da bol bol su aksamda bir bardak sekersiz kahve içicem öptüm sizi olumunekankayizsmile
ilk gün güzelmiş de ben 2. gün öğlen düşüp bayılırdım heralde :)) Allah sabır versin size kızlar insallah istediğiniz kiloya kavusursunuz :) opuyorumnanaktan ama 13 günü gecmeyin bence. bu diyetle incelen cok tanıdıgım oldu bnm zor bi diyet ama kesin çözüm :) sabır hepiinizee :))
ilk gün güzelmiş de ben 2. gün öğlen düşüp bayılırdım heralde :)) Allah sabır versin size kızlar insallah istediğiniz kiloya kavusursunuz :) opuyorumnanaktan ama 13 günü gecmeyin bence. bu diyetle incelen cok tanıdıgım oldu bnm zor bi diyet ama kesin çözüm :) sabır hepiinizee :))
canım sporum bitti yemeğimi bile yedim ne güzel bi biftek ti o yaa:) gidecek bu kilolarr savaş açtıkkkkk onlaraaaaaaaaakaydirigubbakcemile
canım bende yedim yemegimi biraz önce şutarafagitti yemegi erken yedik,ilerleyen saatlerde sakın bir şey yeme,yemege kalkarsan da sonradan nasıl pişman olacagını düşün,ben de öyle yapıcam canım öptüm buarada diger arkadasa ne oldu ?olumunekankayizsmile
canım ben şimdi kalktım birazdan kahvemi içecemdün yürüyüşten başka spor yapamadım sizler neler yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?