Bayyz'ın Diyet Günlüğü

nekadar güzel ya hayran kaldım size.. ben hiç böyle inanıp başlamadım.. daha doğrusu hiç diyet yapamadım.. inşallahh istediğiniz kiloya ulaşırsınız..
canımm çok teşekkür ederizzz umarım başarırızz takipçimiz olursan çok seviniriz:)

canım benim hadii hayırısıı hep beraber bu işi halledeceğizzzyarın kahvemi içip kursa gideceğim öğleden sonra size yazarım canlarımm siz o esnada kaynatın burada sizi çok öpüyorum canlarım iyiki bana desteksinizz

evet canım bu sefer herşey güzel olucak.hem benim karar verdigim gün senin de böyle konu açman sonra seni bulmam falan tesadüf degildir belki de

kesinliklee Allah herşeyi bi sebepten çıkartır insanın karşısına bende bu kadar zorlu diyetler yapmış biri olarak hiç cesaret edemedim bu diyete ve bu gün belki sizlerde olduğunuz için hepbirlikte bu işi bitireceğizz Allahım bizim yanımızda olsun çabalarımızı karşılıklsız bırakmasın inşallahha.s.

evet canımm başarıcaz günaydınnnn kızlarr hepinize.sabah uyanır uyanmaz aklıma sizler geldniz ve kendime kesinlikle bozmayacagım diye tekrarlayıp durdum.neye inanırsan o olur demişler ne de olsa :) evet şimdi içeri gidip kahvemi içecegim buarada ben türk kahvesi degil nescafe içecegim.sizin de haberlerinizi bekliyorum öptüm kızlar sakın direncinizi kaybetmeyin ve bol bol su için :sm_cool:

sporu hiç dert etme canım yaparsın sen aksamlar 1 saat yürüsen yeter,müzigini de takarsın kulagına biraz dişimizi sıkalım bak sonra zafer bizim olacak.aramıza katıldıgına cok sevindim 3 kişi birleşirsek altından çok kolay kalkarız emin ol öptüm seni hadi sende gün içinde yaptıklarındn haberdar et ara ara bizi :hooray:

ben3 te uyudum canım11 de kalktım su içtim sadece kahveyi birazdan içecem ben türk kahvesi seviyorum ama canım onu içeyim diyorum :ecrin_bebek:

canlarım günaydın ben sabah 8 de kursa gittim kahvemi içtim ve şimdi eve geldim anneciğim ıspanağı yağsız kavuracak haşlanma hiç gitmiyo çünkü.. neticede ikiside aynı kapıya çıkıyo:)yağsız ve tuzsuz:)

su an yiyiorumm kızlar böyle çok iyi oldu haslama hiç gitmiyoo :) ohhh bu diyete çook inanıyorumm zayıflayacağızzzzzzzz:)

evet tatlımm kesinlikle inanmak başarmanın yarısıdır hem :lepi: bende yiyorum suan çok güzel oldu sabahtan beri 3 bardak da su içtim sende ihmal etme su içmeyi olumunekankayizsmile

benimde yarım lt şimdi bitti bundan sonra kursada bi yarım lt gtüreceğim en azından yavaş yavaş içerim 4 sat kurstayım

ben 21 yaşındayım canım şimdi birazdan öğlen yemeğimi yiyip yürüyüşe çıkıyorum annemle

ya kızlar en son akşam kaçta yemek işi bitmiş olacak

arkadaslar 3 günde bi tartılalım olmaz mı simdi ilk 3 gün gesin 4. gün kilolarımızı paylaşalımm

tamam tatlım teşekkürler çok öpüyorum

aa 18:30 mu tamam canlarım bende kendimi ona göre ayarlayayım.yürü canım yürü bende bugün havuza gidecektim ama gidemedim neyse yarın gidicem havuza.öpüyorum ikinizide olumunekankayizsmile

arkadaslar 3 günde bi tartılalım olmaz mı simdi ilk 3 gün gesin 4. gün kilolarımızı paylaşalımm

bence 3 günde bir tartılırsak az kilo verdigini görünce moralin bozulup motivasyonun düşebilir hem bir doktor ne kadar sık tartılırsan o kadar diyetten uzaklaşırsın demişti bence 7.günün sonunda tartlalım hem merak edriz hemde tartıda daha büyük bir fark görürz canım yani ben öyle düşünüyorum nasıl yapalımCADIARZU

kızlar ben bu sabah tartıldım 66.2 haftaya bugün tartılırım tekrar olumunekankayizsmile

tamam canlarımm haftaya tartılalım siz nassı derseniiz bende şimdii yürüyüşe hazırlanıyorum koşu bandına çıkıp yürü babam yürü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…