Bazen aklıma takılıyor..

Buda bir sorun degil mi? Ne demek kasa sensin? 39 yasindaki bir adam kendi hesabini yönetmiyor mu? Anliyorum, seni biraz onure etmis oluyor. Benim lafimi dinliyor diye seviniyorsun fakat bu yastaki adam hayati biraz kendi eline almali. En basit maddiyati kendisi yönetebilmesi lazim.

Ve halen "en büyük güzelligi bana bakarken" diyorsun. Peki sen ona bakarken? Asktan bahs ediyorum. Karsindaki kisi iyi hos diye bir sevgiden bahs etmiyorum. Yani ask. Yani insanin içi kipir kipir olmasi, saatlerce konusabilmesi, elin ayagin dolanmasi,..

Ne kadardir taniyorsun bu adami?

2 yıldır tanıyorum.

şimdi dışarıdan bakınca annesinin ne işi varmış diyoruz da adam ne anlar bilezikten yüzükten

annesi de ben de geleyim bakarız birlikte gibi bir şey demiştir

eşime git bilezik yüzük al desem ben ne anlarım sen de gel der bana

aslında ben evlenirken ailelerle böyle bir alışverişe gitmezdim

ama şimdi düşününce gidilmeliymiş diyorum

burada bir çok konu var nişanlım ile aldıklarımı kv ya da annem beğenmedi şeklinde

ya da kv bana sormadan bilezik almış beğenmedim şeklinde

biz eşimle yüzük ve set aldık

takılan bilezikleri de düğünde gördük

bu bir seçimdir ama hem aile alsın hem benim istediğimi alsın olunca o da gelip bakayım iyisinden alayım ya da fiyat görüntü uyumlusundan alayım diyebilir olağan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…