24 yaşındayın 3,5 yıllık evliyim eşimde 29 yaşında.
bi oğlum var 2 yaşında ve şu an 5 ayllık hamıleyım.
eşimde bende aynı memlekettenız, kültür farkımız yetiiştirilme tarzımız çok benzıyor.
eşim sorumluluk sahbı, evıne ailesine bağlı biridir.
harcamalarını düşünerek yapar bana sormadan hiçbişey yapmaz, anlayışlıdır.
öyle kaynana gıbı bı sorunum falanda hıç olmadı kayınvalıdem çok yaşlı ve bızımle yaşamıyor.
eşimle aramızdakı tek anlaşmazlıklar onun çok fazla dışarda vakıt geçirmesi.
dışarı çogunlukla ya maç için yada iş için çıkar ama bize vakıt ayıramaması sorun oluyor.
her an her dakka bilirim nerde lduğunu ne yaptığını ama ben onu çok sevdiğimden ve özlediğimden istemıyorum iş için bile gitmesini.
oda sen anlamıyosun dıyo kızıyo bana para bırıktırmemız lazım, bazen bende bunalıyorum ne var maç izlesem diye
haklı aslında düşündüümde parasının 1 kuruşunu bizden başka yere harcamaz.
maçını izler eve gelir veya kuzenlerımle, abımle falan okey oynarlar.
en kötü huyu bu zaten.
ama çok şükür huzurumuz yerinde.
böyle olduğu halde ben bıle bazen bıkıyorum evlilikten.
sorumluluklar, yapılması gereken işler, vakit ayırman gereken çocuk kendını unutuyosun gerçekten....
yanı eşin4 4lükte olsa çok zenginde olsan evlılıkte her zaman bı sorun mutlaka vardır ve 1 an bıle olsabıktığın olur bu benm fıkrım.
bi oğlum var 2 yaşında ve şu an 5 ayllık hamıleyım.
eşimde bende aynı memlekettenız, kültür farkımız yetiiştirilme tarzımız çok benzıyor.
eşim sorumluluk sahbı, evıne ailesine bağlı biridir.
harcamalarını düşünerek yapar bana sormadan hiçbişey yapmaz, anlayışlıdır.
öyle kaynana gıbı bı sorunum falanda hıç olmadı kayınvalıdem çok yaşlı ve bızımle yaşamıyor.
eşimle aramızdakı tek anlaşmazlıklar onun çok fazla dışarda vakıt geçirmesi.
dışarı çogunlukla ya maç için yada iş için çıkar ama bize vakıt ayıramaması sorun oluyor.
her an her dakka bilirim nerde lduğunu ne yaptığını ama ben onu çok sevdiğimden ve özlediğimden istemıyorum iş için bile gitmesini.
oda sen anlamıyosun dıyo kızıyo bana para bırıktırmemız lazım, bazen bende bunalıyorum ne var maç izlesem diye
haklı aslında düşündüümde parasının 1 kuruşunu bizden başka yere harcamaz.
maçını izler eve gelir veya kuzenlerımle, abımle falan okey oynarlar.
en kötü huyu bu zaten.
ama çok şükür huzurumuz yerinde.
böyle olduğu halde ben bıle bazen bıkıyorum evlilikten.
sorumluluklar, yapılması gereken işler, vakit ayırman gereken çocuk kendını unutuyosun gerçekten....
yanı eşin4 4lükte olsa çok zenginde olsan evlılıkte her zaman bı sorun mutlaka vardır ve 1 an bıle olsabıktığın olur bu benm fıkrım.
Son düzenleme: