- 22 Ağustos 2015
- 91
- 56
- 38
- Konu Sahibi pampamukseker
-
Evet himalaya olacak canım. Migros gibi büyük marketlerde var. N11 gibi sitelerde de g rdüm. Umarım faydalı olur.Tuz Himalaya tuzumu olacak ? Ben burada bulamam sanirim
Teşekkür ederim cnmEvet himalaya olacak canım. Migros gibi büyük marketlerde var. N11 gibi sitelerde de g rdüm. Umarım faydalı olur.
İki ay 12 gün. Zaten şöyle bi şey. Yemekleri yiyorsun. Boşaltımı bu diyet sağlıyor. İshal felan yapmıyor yanlış anlaşılmasın. Sadece yağ bile oluşamadan hoop çıkarıyoruz. Kolay yani.biraz da bünyeye bağlı. Şifa olur inş.Ne kadar surede verdiniz bu kiloyu..
Eğer sizin de ihtiyacınız varsa darısı sizlere olsun inş.Çok iyi ya :) çok güzel kilo vermissiniz
Evet katılıyorum. Bende mide fıtığı vardı. Doktoruma danıştım. Hiçbir zararını görmedim. Şu an çok iyiyim hamdolsun.Bende sevdiğimden dolayı maden suyu çok içerim. 4 ,5 i bulur günde..
Tarçın bana dokunuyor ama çörek otu ve keten tohumu karıştırdığım yoğurt yerim haftada bir iki, aklıma geldikçe.
Gerçekten faydalı. Maden suyunun midesine dokunduğunu düşünen kişiler var , onlar tabiki içmemeli. Herkes kendini daha iyi tanıyor.
Bu konuda net konuşmayın. Başka Bir şeyden sıkıntı çıkar kabak sizin kapınıza gelir :)
Benim bildiğim tek sıkıntısı yemekle birlikte ya da yemeğin ardından yenildiğinde mideyi tembelleştiriyor.
Kaç ayda 29 kilo verdiniz ? Tebrik ederim güzel başarı.
Önemli değil canım. Ben teşekkür ederimTeşekkür ederim cnm
Ben doktoruma danışmıştım.çok şükür bir şey olmadı. Siz iki ile başlayın. Biraz süre uzar. Belki benimkine göre biraz uzun zmanda istediğiniz kiloya gelirsiniz. Bunu da denemek lazım.Doktorlar gunde 2 den fazlasi zararli diyorlar maden suyu icin ama ?
Çok teşekkür ederim canım. Darısı sana olsun inş. Ben de midemin fazla safra salgılamasından ve fıtıktan dolayı hep yemek yemek zorundaydım. Aç kalınca kıvrandırıyor. Beni hem aç bırakmayacak hem de doğal yoldan sindirimimi arttıracak bu formüle denk geldim. Çok başarılı gerçekten. Ben kurbandan sonra tekrar başlicam. Ailemin yanındayken düzenli diyet felan yapamıyorum.buradan başlayan kişiler var. Benimle irtibata geçtiler.umarım sizin için de faydalı olur..Merhaba kızlar ben uzun zamandır foruma üyeyim ancak yorumlara ilk defa katılıyorum . Öncelikle basarinizi alkışlıyorum ve benimde acilen en az 10 kg vermem gerekiyor ama iştahım kontrol altına alamıyorum bu soda diyeti çok dikkatimi çekti başka başlayan ve yapan arkadaşlar varmı şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?