Bazen bir diyete denk gelirsin, hayatın değişir.

Slm.ben de denemek istiyorum ama soda ve tuz biraz korkuttu beni.herkes fazla tuz zararlı diye baş baş bağırıyor.hangi türü okursa olsun.tuz atmadan denemek isterim nasılolur acaba.bi de bu diyetler ilerde sknt cçıkarır diye hep korkmusumdur

pampamukseker bide sey sorcaktim: sadece su mu gitti, yani bedeninde gözle görünen degisikliklerde oldumu? daha Kücük beden gibi?
O kadar değiştim ki anlatamam. Benim göbek kat kat olmuştu. Kollarım sarkıyordu. 2xl giyerken, m bedene geçtim. Yağdan verip vermediğimi ölçecek bir aletim yok ama, bırakalı üç ay oldu sadece bir kilo aldım. Genelde bu kadar fazla kilo veren tekrardan alır ya hemen. Bende o olmadı çok şükür. Sizin yağ ölçer tartınız varsa deneyip sonuçları yazabilirsiniz.kolay gelsin canım.

Canım eğer sade olarak içebiliyorsan öyle kullan.ben sadesini içemiyorum. Ama himalaya tuzunu araştır derim. Zayıflamada kullanılır. Normal tuza göre biraz pahalı diye yemeklere doğal olarak sofra tuzu kullanıyoruz. Ama yine de sade deneyebilirsin. Sonuçlarını yazarsan sevinirim. Kolay gelsin

günaydın,

bugün bende başladım. çok susatıyo gerçekten bakalım sonuçları paylaşıcam sizinle

Anladim, yag ölcer tartim var ama pek kullanmiyorum. benim icin önemli olan gözle görülen bide hissedilen. Benim göbekte masallah hic bir zaman düz olmadi 42 bedenden ve L/Xl lardan biktim artik.. bakalim simdilik iyi gidiyor, 15 gün devam

merhabalar pampamukşeker ben sodayı iki veya üç tane içsem bi faydasını görür müyüm benim midem rahatsız da illa sekiz tane mi içmek lazım

merhabalar pampamukşeker ben sodayı iki veya üç tane içsem bi faydasını görür müyüm benim midem rahatsız da illa sekiz tane mi içmek lazım
Mrb ben de mide hastasıyım. 4 adet içtim ben. Eğer hasta olmasam 8 içebilirdim ama. Tercihinize kalmış. Soda dediğimiz doğal maden suyu unutmayın. Diğeriyle karıştıranlar olmuş. Marka verebiliyo muyuz bilmiyorum ama beypazarı çok güzel. Kolay gelsin

günaydın,

bugün bende başladım. çok susatıyo gerçekten bakalım sonuçları paylaşıcam sizinle
Hadi bakalım inş. Güzel sonuçlarınızı bekliyorum kızlar..

CNM merhaba

ben sabah aç karınına içtim sonra kahvaltımı yaptım
şimdi de birdaha içtim
sabahtan beri 2 lt su içitm aynı zamanda
ama şöyle oldu karnım fazla şişti senden böyle bir şey oldumu

CNM merhaba

şimdi de birdaha içtim
mrb, bende bugün başladım sabah aç karnına 1 tane içtim sonra kahvaltı yaptım saat 11:00 gibi bidaha içitim bendede çok şişkinlik yaptı birde çok susatıyo 2 litre su içtim bu saate kadar

CNM merhaba

şimdi de birdaha içtim
mrb, bende bugün başladım sabah aç karnına 1 tane içtim sonra kahvaltı yaptım saat 11:00 gibi bidaha içitim bendede çok şişkinlik yaptı birde çok susatıyo 2 litre su içtim bu saate kadar
deneyelim bakalım bir kaç gün sonuçları yazalımmm
Evet ilk başta şişkinlik yapıyor. Hemen wc ye çıkıyorsunuz. Hafif evin içinde hareket yapın. Temizlik bulaşık felan. İlk bikaç gün zorlanabilirsiniz kızlar. Çok normal. Başlayanlara kolay gelsin.

Tebrik ederim arkadaşımBende başlıyacağım bugün inşallah ama senin gibi 4 tane soda içeçeğim günde çünkü 3 litre suda içiyorum ben ayrıca 1 saat koşu bandında yürüyorum inşallah daha hızlı kilo vermemi sağlar:) 1 haftda ne kadar verebilirim acaba?

Teşekkür ederim. Darısı size olsun. Bünyeye göre değişiklik gösterir kilo verme miktarı. Gelişmeleri yazarsanız sevinirim..

Teşekkür ederim. Darısı size olsun. Bünyeye göre değişiklik gösterir kilo verme miktarı. Gelişmeleri yazarsanız sevinirim..
ben gidip aldım tuzdan(markası purlife) hatta şuan içmeye çalışıyorum :)) tadının bana göre çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim ama deneyeceğim inşallah işe yarar merak ediyorum 15 gün sonrasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…