Bazen bir diyete denk gelirsin, hayatın değişir.

Hadi inş canım benim.. takipçinim..

Gercekten cok buyuk bir başarı ... bende yapıcam ama 10 günlüğüne memlekete gidiyorum orada yapamam gelir gelmez yapcam inşallah ekim sonuna kadar 8 kg verebilmek istiyorum yani 2 ayim var inşallah yaparım bugün ip atamaya başladım hadi bakalım hepimize kolaylıklar gelsin Fit günlerimiz olsun insallahhhhhhhaminnnnn

8 kilodan fazla vereceğine eminim canım.. güzel dileklerin için teşekkürler. Her daim mutlu kal..

Hayirli aksamlar hanimlar bir tatli kasigi tuz biraz fazla degilmi himalaya tuzunu hic kullanmadim bilmiyorum. Ama bu kuru denemek istiyorum benim gidicek coook 10 kilolarim var

Hayirli aksamlar hanimlar bir tatli kasigi tuz biraz fazla degilmi himalaya tuzunu hic kullanmadim bilmiyorum. Ama bu kuru denemek istiyorum benim gidicek coook 10 kilolarim var
Mrb cnm. Himalaya tuzu işlenmemiş rafine edilmemiş doğal tuzdur. Büyük büyük topaklar şeklindedir. Kemikleri güçlendirir ve susatır. Bi tatlı kaşığı küçük bi topak oluyo zaten. Bi dene canım. Daha az da kullanabilirsin. Onu da denemek lazım. Bize gelişmeleri bildirirsin. Şifa olsun..

Bu diyeti sadece soda ve tarçınlı kürü yaparak mı verdin kilolarını

ne kadar sürede verdin

nasıl beslendin ve spor yaptın mı

ayyyy cok güzel bende denemek istiyorum, spor yapiyorum, ama yinede 165 boyumla 75 kiloyum 10kilo fazlaligim var, 5-6 verebilsem bile yetecek bana, kendime güvenim geri gelir diye düsünüyorum. biraz yediklerime dikkat ederek bunu uygularsam olacak gibi gözüküyor tabi sözde kalmasin hemen basliyorum ben

merhaba ben normalde maden suyu içemiyorum migdemi bulandırıyor. asitli icecek icemiyorum daha dogrusu. ama asidinin kacmasını bekleyip hic icmeyi denemedim maden suyunu. o zaman tadı nasıl oluyor. diyeti yapmak istiyorum benimde bi bes altı kilo fazlam var

me
merhabalar,

benimde kilo fazlam var bişey merak ettim bu soda diyetini yaparken herşeyden yedinmi yani ekmek çikolata şekerfalan bunlardanda yedinmi yoksa yemene içmene yine dikkat ediyomusun. yiyecekler öğütülmeden boşaltılıyo demişsiniz ya peki vucudun vitaminede ihtiyacı var vitaminler minaraller alınmıyomu

Çörek otu yemek kaşığı kadarmı??Birde bu suyu içerken suyu süzerekmi içicez??yoksa çörek otuylamı?bugün başladım ama çörek otunu süzmeden içtim yanlış yapmadım umarım :)))

Bu diyeti sadece soda ve tarçınlı kürü yaparak mı verdin kilolarını

ne kadar sürede verdin

nasıl beslendin ve spor yaptın mı
Slm cnm. Daha öncelerden çook fazla diyet denedim olmadı. Verdiğimin iki katını aldım.Aç kalamıyorum midemdeki rahatsızlıktan ötürü. Bu çok işe yaradı. Ben işe yarayınca sadece bunu uyguladım.
2 ay 12 gün gibi sürede. Tatil olmasaydı devam edecektim. Aile yanındayken diyet yapamıyorum.bayram dan sonra başlayacağım ama.
Nasıl beslendim.yaptığım kürü içtim. Sabah kahvaltısnda patates haşlama Kızartma tereyağ bile vardı. Krallar gibi yaptım. Susadıkça su içtim. Kendimi kasmadım. Ki acayip susuyorsunuz. İçmeme gibi lüksünüz yok. Sonra öğlen yine kür. Isterseniz iki kez içebilirsiniz. Sonra yemek. Ben genelde salata yedim. Bol ekşili.zeytinyağlı.ama tıkabasa doyana kadar yedim.bazen içine haşlanmış tavuk atardım. Ayran bol bol içerdim. Öğün sonu su içerdim. Vaktiniz varsa yine kür içebilirsiniz.akşm yemeği öncesi kür içtim. Sonra çorba yaptm.hangi çeşit olursa. Çalışan bayanım ağır yemek yapmaya hem vaktim kalmıyo hem üşeniyorum.bol bol çorba içtim. Çorbama bol limon sıkarım. Acı pul biber ekelerim. Varsa turşunuz çok iyi gider. Bazen kebap yedim. Pizza yedim. Öğünlerimi pek kısmadım. Yatarken su ve kür içtim. Gece kalkıp tekrar çorba içiyorum ben. Midem boş kalınca kıvranıyorum. Üzerine çölde kalmış gibi su içiyorum. O derece susatıyor. Siz mide hastası değilsiniz. Sizde bu kür daha çok işe yarayacaktır.
Spor öle ahım şahım bişi yok. Sabah kalktım on tane mekik. Akşam yattım on mekik. Bu kadar. Bi de okulda çocukların peşinden koş, zihnini yor öle. Bi de benim evim 4. Katta asansör yok. Merdivenle çıkıyoruz. Spora dahil mi bilmem.ev işi çok yaparım.öğleciyim. sabah kahvaltı sonrası evin altını üstüne getirrim.. umarım yardımcı olmuşumdur..

Çok sevindim başlamana. Gelişmeleri buraya yaz. 5-6 dan fazla vereceğine eminim.dikkat ederek uygulamada belki çok daha fazla verebilirsin. Ben çok dikkat edemiyorum malesef. Mutlu haberlerini bekliyorum

Canım sade iken, asiti de gitse tadında bir değişiklik olmuyor. Ben de sade içemiyorum. İçerisnde himalaya ve limon varken tadı çok güzel oluyor.bi kerecik deneyin derim. Eğer sevemezseniz yapmayın, çörek otluyu yapın derim. Sevmediğiniz şeyi içerek kilo vermeyin. Sevdiğiniz şeyleri kullanın. Eğlenerek verin. Benim dediğim şekilde tuz ve ekşiyle denemenizi istiyorum ve sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.

Ekmek çok yemiyorum. Yaşadığım yerde bir bakkal bile yok zaten ekmek alacak. Ben patates haşlaması kızartması yedim sabah. Siz kepek ekmeği kullanabilirsiniz mesela. Çikolata çok severim. Yerim de aşırıya kaçmadan. Ama öle bi diyet ki , çok yiyecekmiş gibi önüne koyuyorsun abur cuburu. Yok. Yedirmiyor. Hemen kesiliyorsun. Ben bırakmıştım abur cuburu. Halen yiyemiyorum.
Boşaltıma gelince, midende yemek uzun süre durunca daha vitaminli oluyorsun diye bişey yok. Bu konuda ne desem yalan olur. Sadece şunu duymuştum. İnce bağırsakta yağ protein ve karbonhidratlar ayrıştırılır.bunların emilimi burada sağlanır. Yağ enerji şekilde vücuda döner. Posası ise bizim vücut yağı dediğimiz madde eğer boşaltım güçlü olmazsa vücutta kalır, yapışır ve çıkmaz. Evdeki yağ işlemi gibi düşünün. Kızartma yaptınız. Etrafa sıçradı ve siz temizlemediniz. O an temizlerseniz kolayca çıkar, ama bekletirseniz, yağı temizlemek çoooook zordur. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Çörek otu yemek kaşığı kadarmı??Birde bu suyu içerken suyu süzerekmi içicez??yoksa çörek otuylamı?bugün başladım ama çörek otunu süzmeden içtim yanlış yapmadım umarım :)))
Mrb canım. Bir tatlı kaşığı çörek otu olacak. Ben hiç süzmedim. Hatta bitişinde dibini sıyırıp yedim..o derece çok severim çörek otunu. İnş faydalı olur. Gelişmeleri yazarsan mutlu olurum. Şifa olsun.

günaydın,

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. hayırlısıyla bugün başlıcam bende burdan gelişmeleri paylaşıcam sizinle.

cevapladığınız için teşekkürler

denemeye değer aslında çok bir kilom yok şöle 5-6 kg versem bana yeter

artık diyet yapmaktan bıktım usandım kendimi bildim bileli diyet yaparım

limonlu suyu çok severim eee biraz himaly tuz koydum bişi olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…