Bazen çıkmaza girersin...!

Biz maddi sıkıntı cekiyoruz evet ama elimize parada kaliyor..
Sadece bu aralar sıkıntıdayız.
Eşim sadece 1.600 almiyor 2 milyarı bulduguda oluyor.
Benim demek istedigim maddi sıkıntı cektigimiz degil.

Esimin kp le olan iş skıntıları evin bizim olmayışı.

Cok sukur arabamizda var evimizde ama bizim degil. Alma gibi simdilik bir durumda yok..

Sagolsunlar bir seylerimizi eksik etmiyorlar...

Sadece ben artik biseyleri biz yapalim bizim diyebilecegimiz seyler olsun istiyorum.

1 - 2 milyar bebege ayiririm derken ilk masraflari demek istedim bize gerek kalmadan buyuklerimiz zaten odasini esyalarini alirlar. Tek degiliz ama artik tek basimiza biseyler basarmak istiyoruz

Büyükler bebeğin masraflarına destek olurlarsa çok problem olmaz belki hiç bilemiyorum. Başta belirtmediginiz icin ben direk 1.600tl hem ev geci dirmek hem cocuk masraflar diye dusundum. Zor olurdu.

Büyükler bebeğin masraflarına destek olurlarsa çok problem olmaz belki hiç bilemiyorum. Başta belirtmediginiz icin ben direk 1.600tl hem ev geci dirmek hem cocuk masraflar diye dusundum. Zor olurdu.

Tek esim calişşa ve kredi ceksek cocuk asla olmazdi ama imkansizda degil hem benim ailem hem esimin ailesi o konuda arkamizdalar. Olasi bir torunda zaten bize gerek kalmadan onlar herseylerini alirlar.

Ama eşim isiyle ve babasiyla skintiya girdigi icin boyle bisey dusundm. Onumu gormem icin birseyler yapmam lazim..

Ben de sizi yanlis anladm bu arada kusura bakmayin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…